Vinst!

Fasen vad härligt med första vinsten! Det var nästan så att man blev lite rörd när domarn blåste av å alla ble så himla glada. Fick sparka mig själv på smalbenet för att ha ännu en (konkret) anledning att fälla en tår. 2-1 till oss! Go giiiiirls ,go girls!

Fossball.

Ska lira boll om 1tim o 13 min. Idag vill jag inte förlora med tvåsiffrigt. Är inte så sugen på det just idag. Har laddat med en Big Mac. Jag tog MÖRKT bröd, så joho det är bra uppladdningsmat! Himla ont i ryggen har jag. Men va fasen ,man spelar ju boll med fötterna! Och fossningarna,ja dom mår prima!

Det ringde på dörren innan ,när jag var mindre beredd och ännu mindre "öppna-dörren-klädd" . Postgubben fick stå ut med mitt hopkok till outfit. Fick signa på en såndär modern elektronisk sak, istället för det gamla hederliga papper och penna. Fasen vad fult det blev och jag som är kass på namnteckning på normalt vis. Jag avslutade mitt efternamn med ett omotiverat "L". Josefine ThuressonL. That´s me. Stod och smyglyssnade på postisen när han traskade ner för trapporna igen. Stackarn lät som "Darth Vader" Hcrraoooooooohh . Funderar på att byta namn. Inte till "Darth",men nåt annat häftigt. Hade varit spännande! Och krångligt å besvärligt...

To Pose Is To Play.


Today.


Det är först när andra börjar ifrågasätta ens värde, man börjar ifrågasätta sitt pris.
Höj.

What If God Was One Of Us....


Matprogram.


Jag skulle gärna vilja ah ett matprogram. Dennis vill nog inte vara med då. Jag har fått nya knivar. Dom funkar helt ok. Fast dom hugger snett... flåt,jag menar SKÄR,dom SKÄR snett... Mat-Tina är trevligare än vad jag är.



Karlsborg.

Igår var jag förbjuden! Följde Li,Kenny och Aijk på äventyr i Karlsborg. Det finns en stängd och övergiven militäranläggning där , full av gåtor och klurigheter. Varför är alltid övergivna ställen coolare?  Vadade bland annat i vatten nere i gångarna ,där det flöt omkring döda grodor. Undrar just hur dom dött. Om det är dåligt vatten där nere tycker man det skulle vara läga att flytta. Men vem vet,det kanske var kollektivt självmord eller helt enkelt åldern. Grod-ålderdomshem... Hade en trevlig 13timmars utflyt . Var nöjd,trött ,sliten ,blåmärkig och grusig när jag kom hem.


Bä på utflykt.


Tvättstuge-gif.


To Pose Is To Play.


Klyschivision.

Glor på "Klyschivision"-semifinalen. Jag får så ont i skallen av alla fläktkåta wannabes. Men det är säkert bara så att de vill utnyttja sina sceenpngar till fullo. "Har vi 100kr kvar?Ja men då tar vi 15 sek fläkt för det tack."För det är väl så att de får en viss summa att handla rekvisita för? Jag såg att ett land har valt att förvalta sina sceenpengar på att bygga en enorm pirog som det börjar växa popcorn ur...? Ett annat land har slösat på barnängens babyolja och gele. Sverige har köpt 12000 pinnar som lyser i 10 minuter.  Jag har kollat runt på blocket.se och sett vad man får för 15tusen. Jag tror stenhårt på att 5 begagnade hundvalpar av rasen pudel/tax/schäfer/grand danois, hade lockat många röster. Det hade jag lagt mina pengar på. Eller varför inte bara lägg ut pengarna i högar på sceen.

Usch varför måste alla låtar gå "Shine like the stars in the sky" och "I cry for all the children" och "Let my love light up the sky"... Och varför måste alla pluta med läpparna och få tix varje gång kameran swishar förbi?
Rumänien hade en cool låt dock. Den skiljde saj från allt slisk. Men jag ska inte rösta. ICKET! Näe,för jag är inte en sån som tittar på eurovision!

BArusop.se


Let´s dance.


Självporträtt.


Födelsedagskalas.


Min kompis Torsten.


RSS 2.0