Idag mår jag lite bättre.

Igår var en tuff dag. Spelade iallafall 0-0 ,sista seriematchen. Nice. Idag mår jag lite bättre. Det är varmt.


Midsommarafton. Bad och trams.


Miniputtiputt i Gränna.

Åkte med Dennis familj till Gränna för att putta lite boll. Det var roliga banor och FINT väder! Efter miniputtiputten satte vi oss på ett fik och...fikade. Jag hade himla beslutsångest ifall jag skulle ta kladdkaka eller bananasplit. Frågade cafékääringen ifall det var en JÄTTEkladdig kladdkaka. "Ja",svarade hon"det heter ju KLADDkaka." Jag tog kladdkakan! FALSK marknadsföring! Kände mig lite tjurkääring när jag lämnade halva i ren protest! Den var fasen TORR! Sånt gillar vi inte. Om den här var kladdig så är en sandstrand kladdig. Besviken. Menmen, hur som helst en trevlig dag!


Puttboll.

Nu ska vi iväg å spela putt!

Firning.

Så här firade vi dagen :) Kommer film sen. Bla. med bevis på att jag med badade ! Och på att vi e barnsliga!


Midsommarafton. Kanske.

Idag sov jag läänge. Det var skönt. Har stegat upp tidigt varje dag i veckan, så det var även välbehövligt.
Har sån jäkla träningsvärk i magen och armhålorna! Vi körde styrketräning på fotbollen i onsdags och jag antar att det också behövdes!

Idag är det midsommarafton. En dag vi i Sverige firar för att påmionna oss själva om att det är jul om ett havlår.
Eller har det förresten kanske nåt med Jesus att göra? Det har ju allt annat: Till jul föds han, till påsk dör han och kommer tillbaka, på nationaldagen blir han svensk, å midsommar...? lärde han sig dansa små grodorna? Det är inte konstigt det börjar regna på midsommar varje år! Så som vi retar vädergudarna! Skicka ner ett gäng svenska "smågrodor" tlll Afrika,så ska ni se att allt snart är löst!

Våra midsommarplaner lyder som följer: Fram till kl 14- fre lek. 14.00 Picknicktur till en sjö. Eventuellt bad (det beror på om nån annan är där. Inte för att jag vet VARFÖR det har nån betydelse. Det är ju inte så att vi badar fult.) När vi käkat och kanske-badat blir det kanske-tennis och sen film och käk ikväll. That´s it.
Imorn blir det kanske minigolf med Dennis familj. Många kansken :) Sen måste jag spela in radioprogrammet om det ska sändas nästa tisdag! Panik.

Improvisera finns ej i T9. "Hoppnussa" känns ju som ett mycket mer ...användbart ord.

TREVLIG MIDSOMMAR!

Blå tå.

Jag spelade boll igår. Det var kul! Tuffare träning. Har så jäddra ont i en tå! Har fått såndäringa kallad "blåtå" ,där nageln är helt blå. Jag har försökt med allt! Tillochmed att måla tånaglarna rosa! Men det hjälper ej! Den gör fortfarande ont!

Drömde om den lilla fågelungen vi såg på marken när vi var ute och körde i förra veckan. Jag bara "Snäääällla,vi tar hem den!" Men det fick jag inte. Dennis trodde inte att den skulle klara sig på cornflakes och kaviar! Men jag är övertygad! Och då hade jag inte behövd drömma mardrömmar om den lilla trasten!Nej!För då hade den varit frisk och stark och uppvuxen till en stilig örn by now!

Nu ska jag kolla klart på filmen jag började se i går morse:) Sen bär det av till Norrköping på jobb. Hoppas resan går smidigare än hemvägen igår. Då var vi tvugna att vänta 35 minuter i Linköping för att tåget GLÖMT personalen i Norrköping! Fiffigt.

.This is hard.


Det är tufft och det är huvudsaken!

Test av min nya kamera :D


Pink dress.

Inhandlade en rosa .GLITTRIG klänning på second-hand. Undrar om man nånsin får tillfälle att använda en sådan :P


Underneath your clothes.

En quicky. Nu ska jag snart sparka boll! Känner mig sjukt taggad! Det kommer iochförsig gå över när jag reser mig upp... Men det kommer tillbaks när jag träffar det underbara laget! :D



Today is not worth make-up.


Gårdagens balkonglunch.


Stress.

Jag är så jäkla stressad idag! Nej jag har absolut inget jag måste göra eller så och antar att det är därför! Jag blir stressad av att "slappa"!
Vi sprang en runda i eftermiddags, så att vi skulle kunna beställa pizza :P Har glott på "disaster daters"maraton på MTV och rockat rockring typ hela dagen ! En tränings-pizza-ätar-tv-dag alltså.  Inget som tillfredställer mina kreativa behov! Har ritat lite nu ikväll iallafall och skrivit lite på mitt radiomanus. Ska spela in det i veckan ,så jag börjar bli litta nervös :)
Nu ska jag gå å se om det finns nån kass film att glo på. Det brukar det finnas.



This is me.

Hade lite trist i min ungdom. Funderar på att konvertera till man. Ett tips när du ska mima till en låt : Lär dig den innan, annars blir du bara gäspnödig.


.


Barn.


Om jag vinner.

Idag har jag varit ledig ! Så jäkla skönt och behövande! Åkte med Dennis och Bosse till Jönköping. Tänkte köpa 10 st trisslotter ,men så tänkte jag "250:- ,det får jag ju en tröja för". Men sen tänkte jag"Om jag köper tio triss och inte vinner ett skit,så kan jag ju låtsas att jag köpt en tröja ,som jag glömt i tvättstugan ,å som sen blivit snodd." Jag köpte en klänning istället. Den var jättefin och för liten,så den ska jag lämna tillbaka. Då har jag 299:- ÖVER, så om jag köper mina triss har jag fortfarande SPARAT 45 kr! Logiskt va!? Såg på ett "Real life" avsnitt på MTV ikväll, om spelberoende snubbar som inte kunde sluta spela. Jag blev sugen och bestämde mig för att göra min lottrundan imorgon. Vill köpa 10 st på olika ställen. Undrar just om det finns 10 olika ställen i Tranås... Om jag vinner en miljon på varje lott så har jag 10 miljoner. Då ska jag köpa all lassagne i hela världen och förgöra! That´s my goal!

Lista på äckliga saker :

Lassagne
Blöta hårstrån som inte sitter fast som dom ska
Torra hårstrån som inte sitter fast som dom ska
Avlopp
Vaniljlass från Euroshoper med isbitar i
Mosade spindlar (och andra djur)
Vägbroar med vatten under
Bollhav

.


There used to be a party.


Andra dagar.

Dagar som denna är dagar som inga andra.
Dagar som imorgon är dagar vi längtar efter.
Dagar som har varit är dagarna vi minns eller väljer att glömma.

Idag väljer jag att spara det som gör mig stark och att glömma det som gör mig svag.
Andra dagar väljer jag att plåga mig själv med att minnas.

Varför är det så svårt att komma ihåg hur bra man är och så mycket lättare att komma ihåg hur värdelös man är?

Radio.

Nu har jag äntligen kommit på vad jag ska prata om i radioprogrammet jag ska hålla i ,i sommar! Skönt! Håller det hemligt tills vidare :)
Jag ska spela massa musik också ,så passa på att önska!! :) Såklart måste man skriva en onödig motivering till varför man vill höra låten. Så är det ju alltid, att man inte kan få höra en låt bara för att man tycker om den! Och för att krångla till det YTTERLIGAE och onödigare, så vill jag att motiveringen ska innehålla orden "höna", "kalashatt" och "skräll". Good luck! (...till mig att jag får in några önskemål med de dumma kraven ;))

The Letter COVER


Samma tid för ....

... ett år sedan. 

... två år sedan.

Pimp.

Pimpade studion igår :) Blidde rätt najs. Litte småpill kvar,men den ser lite mer studio-ig ut nu iallafall!
Vi körde ner med grejorna genom parkeringshuset.
Jag : "MEH!Är dom inte riktigt kloka!!!? Ska det vara såhär mörkt!? Man ser ju knappt vart man kör! Och så håller de på att jobba här nere med ..AKTA kant!" Riktigt förbannad var jag på att de hade så mörkt i ett parkeringshus! Ända tills Dennis sa åt mig att ta av solglasögonen.


"Jag har en överraskning åt mig."

"Jaså? Vadå?"

"Det vet jag inte."



Today.

Hemkommen från fotboll. Torr efter en dusch av det svenska sommarvädret. Trött och förvirrad.

To Pose Is To Play.


Födelsedagskalas.

Idag fyller Dennis 25.Hipphipp! Vi har firat med kalas,kalastårta,kalasbullar, kalaskebab och tre hyrfilmer. Såg "Apan" nyss. Den var dum och konstig ,men säkert djup och genialisk.

Har lånat ett dragspel av en kvinna i stan innan idag. Hittade det på nätannons och mailade henne och frågade om jag fick låna det till fotoprojekt. Jag har kommit fram till :
"Det braiga med dragspel är att man inte behöver kunna spela för att det ska låta bra. Dennis samtyckte ej.
"Jag skulle hemskt gärna vilja bli bra på att spela dragkedja." och
"Jag spelar bäst på instrument som är avstängda."

Nu ska vi försöka oss på en lååång film som heter "The Storm". Och efter den blir det "The Lost".
Sen kanske vi sätter igång en födelsedagspresent-cd , "Mamma Mu går till stan". Kommer ni håg dom? "Kråkan och Mamma Mu".
Älskar beskrivningarna till sagorna på baksidan av cd´n:

"Barnen bygger en koja. Det vill Mamma Mu också. Men det tycker inte Kråkan att hon ska."
"Krånan är dum mot Mamma Mu. Hon blir ledsen och arg och frågar: Är du min vän Kråkan?"
"När Mamma Mu får se solen gå ned bakom berget vill hon sjunga. Men vill Kråkan höra?"
"Mamma mu vill inte ha tråkigt. Hon vill leka. Kråkan får vingslag." Random :D


To Pose Is To Play.

Lekte lite i studion ikväll. Köpte trasig lampskärm och korsett på loppis. Boobsen drunknade totalt i 85 D och lampskärmen revs fruktansvärt !,men det funkar som rekvisita :D Kommer fler!! Nu blir det JÄTTE-ostbåge-påse och svensk film!



Film.

Hyrde en film på ICA. " Long weekend". Funderade på hur den skulle sluta, när det närmade sig.

"Det slutar säkert med att hon aldrig varit där."
"Det slutar säkert med att INGEN varit där!"
"Det slutar säkert med att alla varit HÄR."
"Och vi har inte bjudit på kaffe."

JÄTTEdålig film. Se den.

Dålig kondis? No way!

Körde fyspass på fotbollsträningen. Tyckte det började kännas tungt att andas och tänkte att det kanske var pollen i luften. Kom att tänka på att jag inte är allergisk mot pollen. Hmm. Vad kan det då vara? Det kanske är MJÖLK i luften?


Peruk.

Fick låna peruker av Madeleine :) Var tvungen att testa dom direkt!

Mina favorit blev helt klart den långa mörka! Den korta, ljusa passade mig sådär :D

Blir lek i studion sen om elen kommer tllbaka!

Fick ett paket idag och hoppas på fler. Jag måste sluta skriva under med ett "L" i slutet!


Cover- Me and my guitar.


Fundering.

Jag är allergisk mot mjölk.
Jag funderade:
Är det mjölk i ägg?
Ne, det var inget!
Ägg är ju ett grundämne.


Mobil-lös.

Fotade ju i studion igår och så helt plötsligt så blir det kolsvart. Har antagligen slått upp nåt med mina blixtar. Illa. Det blir verkligen SVART i studion när inte lampan är tänd. Så jag fumlade runt ,men kunde inte hitta min mobil. Jag har således varit utan mobil sen igår kl 19.00. Gick till studion idag för att hämta upp min lilla elektroniska vän. Blidde litta besviken när det bara varit TVÅ stycken som ringt mig. Dennis och min väckarklocka . Nej då , inte besviken, jag gillar ju inte ens att snacka i telefon. Stackars väckarklocka som legat där å försökt distansväcka mig. Naaw. Ska låta den ringa extra länge och uppmärksammat imorgon!

Det är svårt att hoppa på ett ben i mörker. I tried that.

.


.


Förfrågan.

Jag fick en oväntad och rolig förfrågan idag:) Det låter jättespännande och jag tror absolut att jag hoppar på om dom inte ångrar sig ;P

Annars händer inget spännande idag. Jag tvättar å....*bong* - där kom posten!Wihooo! Min skyltdocka har kommit! Då får jag springa till ICA och plocka ut fruntimret. Bekanta mig lite med henne och se om hon klär i morgonrockar:) Hoppas hon inte är en såndär dryg tant och hoppas framförallt att hon blir bra på bild!!

Alf is in da house.

Jag bjussade in Alf till studion. Han var lite svår arbetad och stel,men skötte saj ändå hyfsat.


To Pose Is To Play.

Today is a bad day.


Min hårddisk är nu frisk igen!

Över 5000 bilder jag ej hade extra back-up på bara försvann . *Poff* Men nu är de på plats igen! Tack vare litta trolleri av Dennis! Thank ya!:)



Kolmården.

Dennis hade planerat en dag på Kolmården, så vi tankade bilen och drog iväg igår. Körde först på sånt däringa bilsafari. När man köpte biljett i luckan (typ som på drive-in) frågade tanten om vi hade några djur i bilen. Både Dennis och jag tittade oss förvirrat omkring, precis som att vi inte hade svaret. Vi frågade luck-tanten om man fick ha nedvevade rutor så att man kunde ta kort. Hon sa att det gick bra,bara vi vevade upp på station 4 ,där vargarna och björnarna var. För varje station vi åkte in i sa vi "Det här är nummer två,då är det inte nummer fyra och då är det inga vargar". Bara för att vara på den säkra sidan. Iochförsig hade luck-tanten hotat med att vi skulle bli jagade av vaktbilar och omtalade på KOM-radion ifall vi inte följde reglerna,så det var ju lite lockande...
Blidde lite besvikna på safariet. Vi såg mest en massa rådjur och några BMW´s. De andra djuren var på så långt avstånd att de lika gärna kunde varit hästar. Vi såg inte en ända varg! Vi kom fram till att om vi haft en guidad tur så hade det låtit nåt i stil med "Och på vänster sida ser vi...ingen varg. Här till höger ser vi...inte heller nån varg. Men DÄR!...Nej ,förlåt,ännu en gråsten".

Själva djurparken var bättre. :) Det första vi kollade efter ,när vi kom till en karta, var RESTAURANGER. Inte konstigt man blir hungrig när det springer runt en massa mat överallt! Det blev en snabb tur i början : Get,kul, kossa,häftigt ,kul en häst... MAT-äntligen! Satt å käkade på en jättemysig restaurang uppe på ett berg. Åt raggmunk och fläsk. Raggmunk är INTE samma sak som pannkaka, och det är inte gott med grädde till. Men den var gratis...

Vi gick till "Marin-World" och det var häftigt. Det jag blev mest fascinerad över dock var en skylt med en fisk- "Det är verkligen en aborre"sluddrade jag fram.
Jättefint väder hade vi och en jättefin dag! Perfekt söndag.


Min hund!

Gick förbi en second-hand-butik härom dagen och fick syn på en hund i fönstret. Jag blev småkär och gick in och frågade vad den kostade. "Femtio kronor" sa expiditiösförsäljardamen. Jag tackade för informationen och sa att jag skulle fundera på det. Dennis sa åt mig att vi inte lever på 30-talet och att jag har råd med en onödig pryl för 50 kr. Men det var själva grajjen. Att gå där och flukta och önska att man kunde köpa ,men ändå inte göra det. Det är inte alltid bra att man kan köpa nästan vad man vill.
Så var det ju när man var liten... då fick man spara ihop till minsta lilla. Kommer ihåg att jag sparade mina pengar till godis och när jag väl fått ihop till godis så sparade jag på godiset. Tillslut hade jag värsta feta påsen i min lilla hjärtformade handväska. En väska som jag oförståndigt lät ligga i bilen. och såklart blev det inbrott i den bilen och gissa vad dom snodde?! Min väska med min fetto-godispåse! Inget annat! Bara den!

Jaja, iallafall... idag låtsades jag att jag samlat ihop de där 50 kronorna och så gick jag in å köpte min porslinshund. Den är jätteful. Me like.


Sommar.


To do.

Jag måste bli bättre på att bli bra. Att få saker gjorda och att göra saker rätt och i tid. Som med min tandborste tex. Har en såndär elektrisk som måste laddas upp ibland. Istället för att bära den från badrummet till köket och sätta den på laddning när den behöver laddas, så väääääntar jag tills den slutat spinna helt. Det räcker inte med att den är så utladdad att den liksom hostar sig fram. NEJ! Den ska vara stendöd och sen kan jag borsta valigt med den ett par dygn innan jag kommer fram till att "jo men nu måste jag nog ladda den". Typiskt onödigt! Det är samma som med sopberg! Istället för att gå ut med soporna när påsen fortfarande går att knyta ihop, så väntas det och byggs beeerg och staaaplas och balanseras. Man lägger onödig energi på att förvärra situationen! För sen är ju inte påsen "full" längre ,utan överväldigad. Och då måste man ju möblera om i påsen och fortfarande klara av momentet "gå ut med soporna". Konstigt.


Pain.


Rulla av.

Vaknade och kände efter. Jojomensan. Ryggen. Kunde inte ens resa mig från sängen. Rullade av och hävde mig upp. Förbannade skit! Fick sjukanmäla mig idag. Känns liksom inte som att jag kommer göra någon nytta idag. Känner mig som 90+. Det gör ont när jag sitter,ligger går, står, böjer mig och sträcker mig. Någon som har något förslag? (Har redan testat flyga, men det är den ständiga landningen som gör ont.)

Tänkte försöka genomlida dagen och kanske se "Sex and the city" ikväll. Dom kanske har nån schysst sele på bian som jag kan hänga i. Usch vad jag känner mig uschlig idag. :/

RSS 2.0