I helgen blir det favorit i repris

http://myplayroom.blogg.se/2010/september/inknokad-kassler-med-potater.html

Förra veckans bilder.

Våffelkalas förra lördagen med Dennis föräldrar. Trevligt!!
Vårsol
Jag sålde snask vid coops kassor. Svart!!

OMG.

Rensar garderoben. Shise. Att det finns så mycket kläder i ett sånt litet rum i en sån liten lägenhet i en så liten stad i en sån liten värld. Det behövs definitivt sorteras. Det jobbiga med Tradera är att dom tar sån stor provision och att man måste fota allt. Ska slänga upp lite senare iallafall, för dumt att det ligger :)

Men nääää.


Tvättnötter.

Klickade hem tvättnötter. Man använder de istället för tvättmedel och det är miljövänligt. Kläderna ska bli mjuka och nötterna kan återanvändas flera gånger. Hoppas det är så bra som det låter . Ska bli spännande att testa.
Tvättnötter 250g - GA0803
http://www.ekogarderoben.se/tvattnotter-250g/692-0

Fullspäck och ryggknäck.

Nu har jag späckat schema hela veckan efter jobbet.
Imorgon bär det av till kiropraktorn. Min favvis på Kungsgatan. Hoppas man känner sig hel efter att han brytit sönder en. För nu har jag ryggvärk ända upp i öronen.
På onsdag fick jag klipptid. Ska se till att fixa iordning förra besöket. Blir färg med. Jag vet hur jag vill ha det nu. Det kommer ta tid,men hey tid är allt vi har.
På torsdag ska jag tömma studion =/ buhuu.
Och på fredag blir det eventuellt IKEA.
Sitter med ansiktismask och betalar räkningar. Snyggar till mig för vad kvällen har att erbjuda.....DISK. Yay....


Fenomen med Uri Geller.

Oh my God! Vad är det här för program!? Jag tycker det är jobbigt. Efter andra framträdandet var jag tvungen att springa in på dass och spola i kranen för att jag skulle slippa höra. Dom KAN ju inte. Man kan väl inte gå in i direktsändning och GISSA. "Jag ser att du har en obehaglig känsla"."Nej."... "Nähä,men du vi testar något annat."... ?!
Ooo jag tycker det är så pinsamt. Men det är bra då får jag mycket annat gjort.

Ställ fram klockan, damn it!

Vaknade av att jag inte sov längre. Inget onormalt, brukar göra så. Kollade på klockan. 09.38. Ahhh.. Eller?! Har mobilen ställt om sig eller inte?!Vi antog att den gjort det. Men när min mobil visade 10.21 kollade Dennis på sin. 11.21! Wah! Det blev upphopp! Va fasen!? Varför ställde inte min om sig själv? Har alla mina andra mobiler gjort. Slog på datorn och den hade minsann skött sig. Lagt min mobil i skamvrån nu och funderar på att inte mata den... på HELA DAN!

Bed of Roses.


MovieStar.


On the radio!


Spraymåla möbler.

Fyndade ju en pinnstol och en pianopall i veckan och tänkte ta tag i målandet i kväll. Fick för mig att det skulle vara lättare att spraymåla istället för att måla med pensel. Som jag förklarade för han i måleributiken "Det blir så klumpigt när jag gör." Ska ge litta tips för er som tänkt spraymåla. Skaka burken läääänge. Ungefär tills du fått kramp i båda armar och vänster häl. Ställ objekten låångt ifrån föremål du EJ ska måla. VENTILATION. Ett snyggt förkläde. Ett öppet sinne. Och sist men inte minst för dig som tänkt spraymåla: Don´t do it!! Fasen det rinner färg överallt. Det blir suddigt i ögonen. Det blir ojämt. När du väl får in snitsen är färgen slut och så även luften. Jag funderar allvarligt på att låta det vara som det blev. Dels för att det ser lita antikt ut. Men mest för att jag är lat.

A Place To Call Home.

Min idol Joey Tempest´s låt. Nu ska jag ge mig ut och köpa vaniljvisp till muffins och dricka till våfflorna.

"Hur många lingon finns det i världen?"

Igår var vi i Jönköping. Åkte först om Eksjö där Dennis jobbade och så åt vi på en vägkrog. Vi åt pyttipanna med ägg. Vi SATT även på pyttipanna. Skulle tippa från 1973. Gott å flott.
Gick litta på A6. köpte en röd jeansklänning och ett par bohem byxor. Mycket bra köp.
Åkte in till stan och vandrade omkring litta innan vi hämtade ut biobiljetter. Tittade in på Musikbörsen. Snubben i kassan gaddade ihop sej med sin kund och mobbade Kalmardialekten. Jag viskade till Dennis att "det är nu vi ska börja snacka väldigt bred kalmaritiska". Nästa sak käääringakunden häver ur sig är "Ja Skåne är ju ett helt annat land ,så där förstår man ju mer att dom pratar fult". Biaatch! Jag hade lusta att bröla till. Man pratar inte skit om folk med sina kunder i en butik där det möjligt finns sånt... folk. Tycker jag iallafall.
Filmen "Hur många lingon finns det i världen?" gjorde mig besviken. När man gillade dokumentären och får höga föhoppningar blir det så. Det som var felet var såklart att dessa spontana människor fått lines! Då försvinner alla härliga resonemang och ärliga livsåskådningar.
Nej, besviken.

Shop-å-hoj!

Imorn,efter jag städat undan lite jobb,ska Dennis och jag åka till Jönköping för litta shopping! Aldrig fel med lite extra pengar på fickan. Har inget direkt mål förutom ett par snygga solglasögon och ett par biljetter till "hur många lingon finns det i världen?". Hoppas det inte blir för kallt, så man slipper på gatorna fram huttrandes. Jag är bra på det annars. Inte att gå på gatan,utan att huttra. Frusen av mig! Så det är skönt att se solen om dagarna. Det blir nog en bra dag! Nu blir det "Lyxfällan" (kollar ALLTID mina räkningar efter jag sett det programmet;) och sen ska jag sova! Ska drömma om sånt som är på gång att slå in...
Pälsvästen jag klickade hem passar inte så slänger ut den igen. Skicka vidare!

Hey oh.

Borde låta bli tills jag e frisk. Men det tar ju sån tiiid.

På tåg.

Jag kan tänka mig många sköna sätt att spendera tågresor. De 3 största faktorerna som påverkar ens resa är : Ljud, intag av föda och vad som ligger i ens blickfång. En bra resa skulle till exempel kunna se ut såhär.
Bra musik i ett par sköna lurar. Obegränsad mängd choklad från en chokladfontän. En bra tidning. Eller...
Ljuvligt fågelkvitter. En stor flötig pizza. En fin utsikt. MEN! ... MIN resa idag såg ut såhär!.....
Surkääääring som tyckte livet var piss. Ett dött tuggummi. En man granne som lekte navelluddsleken.

Knäck.

Jag är i behov av knäck. Inte julgodis och inget extrajobb,utan riktigt KNÄCK. Min nacke är trasig och den vill ha knäck. Ge mig knäck!!
Sitter och lyssnar på låtarna jag ska sjunga på en väns bröllop. Dom är fina. Gillar den ena särskilt mycket. Hoppas jag kan göra den rättvisa. Dennis är ute och handlar bröd, för det var visst slut. Vad vore livet utan bröd? Brödlöst.
Jag har bokat 2biljetter till " Hur många lingon finns det i världen". Tänkte vi kunde se den på fredagkväll. Tror den kan vara mysig. Jag önskar det vore fredag imorgon . Det är det inte. Vad jag vet. Dumt. varför ska man alltid önska sånt man vet man inte kan få? Skärpning. Jag önskar mig skoskav. Yay! I made it!

Fynd.

Igår när jag gick hem från tåget så skuttade jag inom på EriksHjälpen. Hittade en fin pinnstol och en tjusig pianopall. "Dom vill jag ha". Betalade och... gick. Otympligt att bära både en stol ,en pall , väska och två kassar genom halva stan. Förkyld som jag är var jag helt anfådd och genomsvitt när jag kom upp. MEN nöjd  =) Ska spraymåla dom vita och fixa dyna till stolen. Kommer bli kalas!
Klickade även hem dessa loveliga röda skor! Älskar dom! Jättesköna! Köpte även en pälsväst,men den passade inte riktigt. Nån som vill ha ;) ?
Nu ska jag pilla lite med några bilder och sen blir det tv och SOVA. Sista jobbedagen imorn för denna vecka. SÅ skönt. Att vara förkyld tar på krafterna.

Och smulor.

Tekniken tar över, folk får inte gå av där dom vill och jag har smulor i ärmen.

Väntan.


Idag har jag jobbat i 13 timmar. Ja, jag är trött som en get. Geten lekte lite mitt i allt. Nu ska geten sova. Gonatt!

Vår första bogsering.


3 timmar senare.

Dennis analyserade mitt kritiska tillstånd : Näs-skav, svidande ögon, kissnödighet, axelvärk i BÅDA axlar, huvudvärk och ryggont i HELA ryggen. Han skrev ut ett recept på en puss och jag hämtade ut.
Lite roar små barn.

Bärga bil .

Idag mår jag usch. Åkte ändå till jobbet. Dennis messade och sa att jag kunde åka med honom hem kl 16 för han skulle ändå köra förbi Norrköping. Yay! Slippa åka tåg å få litta trevligt sällskap på väg hem är inte fel. Vi bestämde oss för att köra förbi MAX å ta en burgare. MEN vid citygross-rondellen började lampor blinka i bilen. Vi stannade på citygross parkering. Jag fick bläddra i böcker medan Dennis ringde verkstad. "Det betyder att handbromsen är i" försökte jag hjälpa. Men det var visst fel lampa. Vi fick inte igång bilen så bilverkstadssnubben kom ut för att bogsera oss. "Behöver vi åka med?" undrade Dennis som aldrig blivit bogserad tidigare . Verkstadssnubben tyckte att det var lättast så ;) Jag fattade inget och satt mest och fnittrade nervöst bredvid. I en rondell TJONGADE kroken av och vi blev ståendes. Stoppade upp hela trafiken så att bakomliggande bilar fick köra cykelbanan fram. Tillslut kom vi iallafall fram till verkstaden. Därifrån fick vi ta bussen till stationen, vänta och sedan ta pendeln hem. Sååååå nu såhär 3,5 timmar senare är jag hemma . Lite bärgningssmartare, lite sjukare. Tur vi var två iallafall :) Blidde impad av Dennis som inte tappade tålamodet en enda gång. Det hade jag gjort ;) Nu ska jag ta en VARM dusch och lite KAN JANG och sen kommer Dennis över så ska vi se "Världens bästa hotell". Slänger upp en liten fin bogseringsfilm sen som absolut är sevärd ;)

Hemkommen från skåneland.

Åkte ner till mina hemtrakter i torsdagskväll. Haft lite kalas och lite semester nere i sjöbo hos päronen. En bra helg, om man bortser från sjukighet och elände. Nu är vi iallafall hemkomna. Tack för i helgen! I veckan väntar packning, jobb och träning!


Blockflöjts....spel?

Dennis agerar förskräckt musiklärare. Pappa Jonnie på en blockflöjt, Joss på TVÅ blockflöjts och morsan på... microvågsugn och elaka kommentarer.

Det börjar bli soligt.


Jag borde ha husvagn.

Kollade på en lägenhet i tisdags. Hon skulle höra av sig idag. Det gjorde hon. Den är MIN! :D Yay!! Blev lite orolig när hon sa att hon skulle kolla upp mig. Men såklart hade jag inget att oroa mig för! Dom jag bor hos nu hade tillochmed kallat mig för "en pärla" Snällt! Sååå ... flytt i maj :D
Jag får den i April så jag får göra vid den som jag vill ha den.
Ska bli kul. Jag borde ha husvagn istället. ingen blir förvånad när jag flyttar. Men nån ska ju försörja adressändring.se och den här känns bra nu med tanke på att den ligger granne med stationen! Hoppas nån vill hjälpa mig att bära litta grajjor nu dessa månaderna :) BlinkBlink.
Räddade dagen detta. Hoppas jag känner mig litta piggare framåt kvällen,så kanske det kan bli en riktigt bra helg!

Krasslig.

Dumma krasslighet ,du sinkar mig.

Nötter och bubbelvatten.

Var ganska unik med att vara på Coop redan kl 06.23 i morse. Köpte nötter och bubbelvatten.. Kände att jag behövde det idag för att orka med. Mår dåligt. Yrslig liksom.
Kanske straffet för att jag käkade pizza på en tisdag!
Ikväll ska vi beställa biljetter till Skåne. Hoppas dom är billigare idag än vad dom var när jag kollade igår!
Morsan har ringt var och varannan dag senaste veckorna och frågat om jag vill ha kalas när jag kommer ner. Jag har svarat (varje gång) att det behövs inte. Idag ringde hon igen. "Räcker det att vi har kycklingsallad och tårta på kalaset?" ?! Jaha,så blev det kalas iallafall!? Jaja,inte mig emot. Tycker bara det var lite kul.
Har bestämt mig om lägenheten!Eller...hmmm...har jag det? Tänk om det dyker upp en bättre när jag väl bestämt mig! Det vore retligt. Försökt deala mig till nytt golv i den jag var och tittade på. OM jag skulle få den vill jag INTE ha det gula plastgolvet i det ena rummet. Jag kan inte trava omkring på gul plastmatta! SÅ kristen är jag inte. Klickat hem en pälsväst och ett par röda skor i afton.  Får dom på måndag! Yay! Klickade även iväg en blomma till mor,som hon fick på jobbet. Ingen speciell anledning, utom den att jag gissar att hon skulle bli glad. Jag ska få låna en taxhund! Hoppas han vill fota med mig, för det vill jag!
Nu ska jag betala massa otroligt tråkiga och trista räkningar. Sen blir det hemmagjorda hamburgare ála Dennis , chokladkaka ála Joss och "Next three days". Mycket bra film.

En kär gammal vän.


.


Glad.

Kan man bli annat, när man kommer hem till en TOM diskbänk! =) Jag fattar inte hur det gått till!? Den som var så överöst igår! Såg ut som här bodde 8 ungkarlar och en häst.Typ. Men nu är det vackert! Tack Dennis AK. Diskfjollan ;) Varit och jobbat på Stadium ,som vanligt. Fotat skateboards och kalsonger. Mycket trevligt. Tog ett tidigare tåg hem eftersom jag fick en lägenhetsvisning. En lägenhet som ligger ca 2 min från stationen. MYCKET bra. Den håller på att bli renoverad så jag hade lite svårt att se helheten, men måste säga att den faktiskt föll mig i smaken. Tapeterna kanske inte var sådana som jag personligen hade valt och furuknoppar är inget jag föredrar ,men det funkade. Får väl sätta upp en massa tavlor och köra knopplöst ;) Gah! Ännu fler beslut! Men nu när jag sitter och tänker på den så känns det bra i magen. Högt i tak var det och högst upp. Just the way I like it. Hälsade på en farbror nere i källaren, när vi skulle titta på tvättstuga och garage. Han presenterade sig och namnet lät bekant. När jag berättade för Dennis så fick jag veta att det var hans morfar :D Jag har alltid velat bo granne med en morfar =) Nu ska jag jobba undan lite bilder och sen blir det film med Dennis- Ska bjussa honom på pizza för att han var så söt och diskade! See ya!

Vad jag gjort idag?

Knäppt knappar. Fotat 84st produkter idag , varav ca 27 st skjortor, vilket resulterat i ca 189st knäppningar och dubbelt så många uppknäppningar. Knäppt. Har känt mig väldigt effektiv idag. Den känslan har, vad ska man säga, gått över. Borde diska. Borde skotta kläder i garderoben. Borde gå och handla frukt. Borde gå och träna. Borde ta av mig skorna. Borde retoucha lite bilder. Men jag tror jag ska ta och strunta i de flesta "bordena" och istället lägga mig i fåtöljen och minnas alla knappar jag knäppt idag. Kanske blunda en stund , slappna av och räkna ...knappar.

Host host hick hick.

Dennis kom över igårkväll och vi glodde på Melodifestivalen och åt kyckling. Vi åt ju på Mc Donalds tidigare på dagen och jag svor att jag AAAALDRIG skulle äta flöt och snask igen!För FY vad jag mådde äckligt och ångrade mig!....Vi körde från Mc Donalds och fick se en skylt "Lösgodis 500 Sorter". Och VIPS så var mitt löfte som bortblåst! Jag vet inte vad jag tyckte om melodifestivalen. Jag känner mig ganska så avtrubbad i den frågan. Det är inte som förr i världen då jag satt på helspänn och grävde ner mig i kuddar då "fel" låt vann. Nej nu för tiden sitter jag mest och iakttar spelet som alla spelar men ingen kan reglerna i. Vi gick ut en sväng. Har inte rört min bil sen i början av november ,så vi bestämde oss för att se hur den mådde. Jag klev in och kände genast igen doften. Mmmmm gammal kääääringabil. Lovely! Saknat min lilla bil. Satte i nyckeln och vred om. HOSTHOST (aj då - tänkte jag)Broooom! What?! Den startade! Bara två små hostningar och sen STARTADE den! Min bil klarar viken istid som helst! Jag skulle backa. DÅ tog det emot. Kom ingenstans alls. Inte heller efter att ha lossat handbromsen. Har handbromsen frusit fast? Ligger det ett barn bakom däcket? Orkade inte ta tag i problemet ( kollade dock det där med barnet) stängde av och gick en sväng. Dennis skämdes medan jag gick omkring och hickade högt och ljudligt. "Klockan är 22.30 - Dags att stiga uuupp HÖICK!" kvackade jag medan jag hoppade omkring och lekte tupp. Min hicka är verkligen inget att leka med. Och länge varar den. I trapphuset sa jag åt Dennis att " Nu måste du vara Tys-HICK!" Förlåt alla som jag väckte! Vi bestämde oss för att testa min bil en annan dag. "Kanske ge lite mer gas" sa Dennis. "Gas?" undrade jag."...Man behöver inte GASA när man backar,det är ju bara att släppa kopplingen!". Dennis kollade på mig som om jag vore en RIKTIG tupp. "Klart du måste gasa när du backar!Annars skulle du ju, i så fall, klara att köra jorden runt på ingen bensin alls?? Nä men typiskt nu tog bensinen slut ,ja jag får väl BACKA dådå!" Jag förklarade att jag ALDRIG gasar när jag backar, så det är så!

Red Devil.

Styrde kosan åt Linköping i förmiddags. Fick ju ett presentkort på Musikbörsen när jag fyllde år så ville utnyttja det. PÅ motorvägen körde vi om en röd bil. Jag började flaxa å vifta åt bilen. Dennis "Vad gör du? Sluta med det där". "Men vi känner ju dom" protesterade jag. Lustigt att man kan stöta på folk man känner sådär =) Och ännu lustigare att vi hamnade på samma plan i samma parkeringshus. Synk mannen! Traskade till börsen och gled omkring där ett tag. Jag var ju väääldigt öppen för förslag kände jag. Gick och klämde lite på gitarrer och lite på nåt piano och på nåt instrument som liknade en skalbagge och vägde som en val. Jag har ju typ INGEN koll på vad musikinstrument heter. Har bara ägt en blockflöjt och en akustisk vardagsgitarr. När jag klämt färdigt och dissat en underbart blågrå akustisk gitarr ,bestämde jag mig för en röd elgitarr. Lite impuls. But hey,that´s me. Väl hemma när jag packat upp gitarren upptäcker jag att den är sjuk. Joo det är sant. Den låter "fel" och skårrar. Jag satte mej och klappade lite på den och hoppades att den skulle bli braa snart. Det blev det inte...

"Köpt en elgitarr idag. lite impuls sådär. Aldrig spelat inna.
jag tänkte jag börjar min "elgitarrkarriär" med att skriva en vacker låt. Den heter "tjötkäääring" och handlar om ett fruntimmer som vill få gräset klippt. Varning för övervackra toner. ;)"


I wish you happiness.


Rastlös!



Kvinnan bredvid mig är vacker.

Sitter mittemot en man vars fru inte kunnat skilja sig om hon så velat.
Tror det är någon  slags strategi. När du väl fått henne fast, ät så många isterband du bara kan
så att dina fingrar tjocknar och du omöjligt kan få av dig ringen.
Hans bröstfickor är överfulla av block,pennor,kalendrar och säkert (av volymen att döma) en och annan byrå.
Bredvid mannen sitter en tant vars ögonbryn fascinerar mig. Det är inte så att jag är avundsjuk eller
skulle döda för att få äga ett par sådana. Tvärtom.
Jag blir stressad och vill valla dom, ty de är på väg åt alla möjliga olika väderstreck!
Kvinnan bredvid mig är vacker. Henne hade jag kunnat byta med any day. Det är så lätt att önska.
När tåget är fullt trycker dom in lika många till.
Jag var ju varm redan innan.
Sitter dessutom längst in vid fönstret ,där elementen befinner sig.
Mitt snickers smälter i fickan.
I can feel it.

Nästa gång.

När jag sover själv sitter hon där på min sängkant, den gamla damen. Jag vågar inte vända mig om och se efter ,men jag vet att hon är där. Jag kan höra henne andas och jag känner hennes närvaro. Jag vågar inte somna förrän hon gått. Och hon går, så småningom. När hon pratat klart. Det är svårt att höra vad hon säger, för hon viskar så tyst och jag vågar knappt försöka lyssna. Nästa gång ska jag vända mig om.

My PlayRoom.


NU kan sommaren komma.

Fyndade två par sandaler i veckan på Scorett. "Ja, nån gång ska det väl bli sommar" sa kassörskan lite skeptiskt :) 299:- för båda paren hade jag bara inte råd att låta bli! I övrigt har jag nåt slags köpstopp. Sparar till min fullarmstattoo! Längtar. Har satt upp mig på en väntelista så jag hoppas tatueraren får avbokningar snart!
Tack Anna för den fina presentringen ! :D JÄTTEfin. I like!

Genie in a bottle baby!


Paketpromenad.

Det är torsdag och jag har en jobbedag kvar innan helg.Idag har varit en riktigt lång dag. Borta 12 timmar för 8 timmars jobb. Sliten. Jag ska bara städa och laga mat ikväll sen ska jag sova! Nä just ja! Först ska jag gå och hämta paket! Spännande! ;D

Today it´s my birthday!

Eller jag skulle vilja kalla det för nyår :) Mitt eget nyår. Det är kul att fylla år! Jag har ingen ångest. Har tänkt om. Ser det numera som att samla poäng. Och hey, jag har samlat ihop 25 poäng nu! Det är inte dåligt! Varför må dåligt över att åldras när det egentligen är något alla vill. Sen hjälper det ju när folk tror man fyller 20 och 23 och såntdär :) Jag kan avslöja hemligheten. "Träna , ät grönsaker, drick vatten, skratta mycket och lek!Blablabla Men viktigast av allt!:Mycket smink och ostbågar!!" ;) Haha rynkorna kommer väl imorgon!
Vaknade 05.40 av skönsång och frallor. Dennis hade gjort frukost och kom med paket. Fint. Käkade, öppnade presenter och somnade om. Fick ett presentkort på musikbörsen av mam och pap. Vaknade en morgon i förra veckan och hade drömt att jag var grym på elgitarr, så jag ringde och önskade mig det ;) Vi får se vad det blir. Av Dennis fick jag en ny mobil! Den är rooooosa! I like! Det blev ändrade planer och jag följde med Dennis på jobbet. Vi åkte omkring ,jobbade lite och åt MYCKET. Första stoppet blidde MAX. Mitt önskemål =) Dom bjussade på glasstill efterrätt. Mot min mages vilja åt jag den. Till eftermiddagsfika blev det kladdkaka och blodapelsinjuice på Espressohouse. Mums! Hemma möttes jag av massa fina kort. Tack! Kul att komma hem till. Kastade ihop träningskläder och hoppade iväg till fotbollsträning. Fys! Jobbigt men kul. Nu ska vi äta sista skörden kladdkaka :D Bra födelsedag! Tack alla för att ni gjorde den till en av de bästa!

Vad gör du där?!Jag BOR här!

Det ringde på Dennis mobil igår när han var hos mig. Han kände inte igen numret. Jag kände på mig något och sa "Men det gör kanske jag". Kunde inte numret i huvudet men visste att det var morsan. Kollade upp det och mycket riktigt. Ringde upp henne och hon svarade. "Vad vill du Dennis?" undrade jag. "Meh! Det var inte dig jag skulle prata med ,det var ju med honom! Vad gör DU där?!"... Jag kontrade snabbt "Jag BOR här!" :D Tyckte det var kul att hon frågade precis som att det var hemma hos honom bara för att det var honom hon ringde. Det kallas mobil morsan ;)
Åkte tåg till jobbet idag. Inget ovanligt. Det var FULLT på tåget idag. Återigen : inget ovanligt. Det som jag tjurade ner mig över var att jag fick stå fastän jag hade sittplats! Ologiskt och orättvist! Hade satt mig på en fällstol ,18klasser värre än att åka 2kl. Trots mitt stolinnehav fick jag så vackert fälla upp när tusenmiljoner vikingstabor skulle entra tåget. "Vi måste stå ,för då får det plats fler."gnällde tågvärden.Visserligen sant. Men jag har ingen lust att stå upptryckt i en drös parfymdränkta 9onde klassare! Illa. Menmen womenwomen, nu är jag inte så tjurig längre. Haft en bra dag på jobbet och imorgon är jag ledig. Det ska bli skönt. Ska bara ta det lugnt och sova länge ,äta gott, träffa folk,spela fotboll och fylla år.

Bakabakakaka.

Ikväll är jag helt slut. Dregglade nog lite på tanten bredvid i tåget. Men man får skylla sig själv när man sätter sig bredvid en sovande jag. Bakat kaka som jag ska ha med till jobb imorgon. Blev lite smet över så jag gjorde några extra muffins. Visst ser det gott ut!? Fråga inte hur många som är kvar... ^_^

Färg i svartvitt.


Min fredag, full av beslut och ostbågar.

Nyss hemkommen från en lägenhetsvisning. Den var fin. MYCKET närmare stationen. MYCKET större och tyvärr mycket dyrare. Fick lite klaustrofobi i badrummet. Inte för att det var litet direkt ,men dom har klämt in en tvättmaskin som täcker halva duschen. Jag är ju lite mer sugen på badkar ,men resten var övervägande tillfredsställande så det kanske går att kompromissa.
Frågan är nu om jag vill lägga så mycket varje månad på att... bo. Det var ett annat par i övre medelåldern som var på samma visning. Mäklaren frågade hur många vi var i min familj =). Har tills på måndag på mej att fundelura... på hur många vi är och på om jag vill ha den =P
Det var ett av dagens två beslutskrävande missions.
Det andra är : frisören.
Jag får ångest varje gång. Jag känner mig aldrig riktigt säker. Det är inte frisören jag är orolig för, det är mig själv!
Även om jag har bestämt mig för att bara klippa topparna,så VET jag att det inte alls är säkert att det blir mitt svar när frisören frågar " hur ska vi klippa idag?".
Det är det som skrämmer mig. Men samtidigt är det lite spännande ;) Vi får se vad det blir idag!
Nu ska jag retoucha litta bilder och sen blir det frisören,lunch,mer retouch, städning,bokföring,ostbågar...och annat :D

Efter regn kommer... maskar.

Igår var en bläh-dag. Idag är ingen bläh-dag, idag är en bra-dag. Känt mig glad hela dagen faktiskt! Tillochmed på tåget =) Det är sol ute nu för tiden! Inte för att jag ser nån som i studion jag jobbar,men man känner liksom ändå av det. Varit på fotbollsträning nyss och jag har verkligen saknat det! Tur att jag hann hem i tid! Håller på att tömma min studio så smått. Det börjar bli glest med saker nu. Idag har jag sålt en fåtölj och en mask. Har sovmorgon imorgon. Tror dock att jag ska hålla morgonrutinen vid liv och gå upp å träna lite istället för att såsa kvar i sängen. Bra start på dagen! Nu blir det fil och nötter och titta på tv! Inget bra alls går det ,men om man slår av ljudet och sitter och gör egna röster funkar det mesta!

Det är något man får.

Trodde inte jag skulle känna sånt hat. Men jag vet hur hat ser ut nu.
Det är inte vackert ,men det är starkt.
Det är inte något man hittar,eller köper. Det är något man får.
Det är något man bär med sig eller skickar vidare.
Det är något man kan använda på ett bra sätt eller ett dåligt sätt.
Jag ska använda det på ett bra sätt idag. Som motivation på gymmet.

Best day ever.

Not. Skyldig till fräsingar och svordomar under arbetstid. Var länge sedan jag kände mig så frustrerad. Älskar inte teknik. Jag ogillar inte teknik när den inte märks, när allt flyter på. Men jag HATAR verkligen teknik när jag måste "stå ut med " den.
Det är ju min första vecka av lång period med pendling. Jag SKA vänja mig. Det ÄR jobbigt när man lämnar lägenheten kl 06.40 och sen kommer hem 17.40. MEN det är en vanesak. Blir långa dagar och inte så socialt liv 4 dagar/vecka. Det finns folk som överlevt så det lär jag med göra. Saknar träningen. Ska försöka hinna med ett pass ikväll på gymmet,efter att jag hälsat på hos Li. Sen lär jag dunsa i säng (om jag hinner så långt). Mmmm soooova.

Från fotograferingen med duktiga Erik Sigvardsson.


RSS 2.0