Billiga kassar.

Jag är lite besviken . Jag är dåååålig på att storhandla. Tog träningsväskan över axeln och traskade iväg mot Willys. Tänkte att jag skulle handla massa mat. På vägen mötte jag D och han gav mig skjuts! Snällt! Passade på att handla ännu lite mer då jag slapp konka på det. Köpte massa grönt och frukt och grejjer. Nu ska jag ta tag i det här! Ingen hämtmat/snabbrätter på vardagar! Det är mitt nymånadslöfte =) Ska laga mat istället. Kom till kassan med två överfulla korgar. Yay,tänkte jag ,MINST 500:- måste detta gå på. Ville ha känslan av STORHANDLING. Ping! 274:-! Fail! =) Ahja, tyckte jag fick massa för pengarna iallafall =)
Har redan börjat laga mat. Det blir köttfärs med kidneyröra och minimorötter. Imorgon,på onsdag, dan efter det, å dan efter det å .... :P
Nu ska jag ta min nygjorda smothie å glassa ner mig i fåtöljen!

Girls night in.

Ujujuj. Byta nacke med mig någon? Kan tillochmed tänka mig att lägga mellanskillnad!
Var ute och gick med Madde och hundarna en stund i eftermiddag. Skönt att komma ut litta.
Känns dock att man är förkyld i huvudet.
Ska snart iväg till Johanna. Vi ska hyra film. Ha en "girls night in". Precis det jag orkar med ikväll :) skojs.
Messade morsan i morse och skrev "Elgitarr".
Hon hade undrat över vad jag önskade mig i födelsepresent och jag drömde att jag hade en.
Jag kan inte spela. Men va fasen ,man kanske kan lära sig =)kanske...
En söndag kvar sen börjar allvaret.

My PlayRoom.

Har inte hunnit pilla med bilderna så mycket. Men det hinns en annan dag.
Slutlekt.

Talking to food.

Men Joss varför köpte du nu den här ostbågepåsen?! Du vet ju vad Tyra Banks säger "Din kropp är ditt tempel". Du släpper väl inte in vad som helst i ditt tempel?! Ostbågar är lömska och vill dig bara ont! ... Men,men dom ser ju så snälla ut... gula...å böjda. Å frasiga. Dom kan bara stååå här och lukta gott? Joss! Ostbågar är förklädd lassagne! *kastar*

In to the wild.

Jag har en ensam och fridfull fredag med filt ,fåtölj och fff...ljus(ok där sprack F-versen). Hyrde en film på ICA och köpte en annan. Köpefilmen blidde "Into the wild". Jag pröjsade 59 riksdaler. Betalar man så lite för nåt så kan man leva med om man vid senare tillfälle skulle upptäcka att det var ett dåligt köp. Då brukar jag tänka att det är en lunch jag köpt och den får man ju ändå inte nån nytta av längre fram i livet. Såg nyss "Into the wild". En film som handlar om en kille som går ut och sen dör han. Den var vacker,sorglig,fin,underbar och..tråkig. Jag är ledsen. Den är säkert jättebra och värd alla fina ord och jag vet att den handlar om djupare saker än svampplockning och död. Men jag var inte på sånt humör. Satt inte ner hela filmen. Gjorde lite annat under tiden. Städade, dansade och ritade. Sånt tycker jag iochförsig om. När man har en skön film i bakgrunden . Funderar på om jag orkar se den andra filmen ikväll,eller om jag ska se den till frukosten kl 6 imornbitti. Ska ju upp tidigt och stå på loppis. Får börja traska i tid om jag ska hinna gå med alla grajjor =) Jag blev påmind om min födelsedag. Jag hade glömt bort. Jag tänker mest på mars som en jobbemånad, full med ovisshet och kringflyttning. Jag planerade att ha nån slags kalajs,kanske med utklädnad. Älskar maskerad. Men det får bli ett annat år ^_^ Hinns liksom inte med.Allt blir inte alltid som man tänkt sig.

No one ever told me life is burnin up.


I´m sorry.

I am sorry and when I am sorry I do run away.
I am sorry that I am sorry and that I just can´t stay.
If I could change the moment if I could control my heart.
I would not have to go now and we would not be apart.
So I am sorry that I am sad now and just don´t know what to do.
But one day I´ll be happy and then I´ll run right back to you.
Yes one day I´ll be stronger , strong enough to stay.
Till then I´m not lost, just need to find my way.

Blir så trött.

Orka med folk. Tur man valt sina vänner med omsorg :) Tack för att ni finns!

Åååååå åka pendeltåååååg.

Var och jobbade igår i norrköping. Halvsjuk. Skulle ta 4tåget hem. "Östgöta tåget mot Tranås är inställt." Trevligt.
Fick åka med en ersättningsbuss som skulle gå till Tranås. Gjorde den det ? Nej. Givetvis inte. Den stannade i mjölby för busschauffören tyckte det blev bra så. Vi kunde ta nästa tåg därifrån. "Nästa tåg" var dock försenat. 30 min. Kom hem 19.00. Tre timmar pendlingstid. Kände mig supervissen väl hemma. Och idag är jag sjuk.
Det är tråkigt att vara sjuk. Speciellt när jag behöver jobba. Pendlingen gör det så mycket mer komplicerat. Därför kollar jag på lägenhet i Norrköping nu. Kollar över alternativ. Man kanske kan hyra i andrahand detta halvår jag ska jobba där. För om tåget ska vara sådär försenat titt som tätt så blir det tufft!
Jag tycker inte om att ha näsa idag. Den gör ingen nytta, tvärt om.
Jag saknar att träna! Abstinens !
Nu ska jag rita! Hej!

Bästis-Anna å Jag.

Haft en underbar helg hos anna! tack! Råkade bli sjuk såhär på hemvägen ,men det går över ! :) More to come!

torsdag.


Uuuuuuuii.

Do not feel so good. Sjuk. Typiskt. På en söndag och allt. Eller är det måndag? Eller?
Blir till att glo på tv,äta russin och sova idag. Mina favvosysselsättningar. Not.

It is a beautiful day.


Idag skiner solen. Tackar vi för.


Mina senaste fynd.


Vem har stängt av plattan?! Vem har bytt kanal!?

Hade filmkväll med D igår. Vi lagade baconinlindad kyckling med färsk vitlök. Lite mycket vitlök tyckte jag när jag proppade i den i kycklingen. Vi kom på att det var menat till 6st personer. Det luktar vitlök i mitt kök. Jag blir virrig av vin. Det räcker med ytterst lite vin. "Vem har stängt av plattan?!Har du stängt av plattan?!Potatisen är ju inte klar!" ... "Joss det var du som stängde av plattan." ..."VEM har bytt kanal!? Har du bytt kanal D?!" ... "Du sitter ju med kontrollen." :)
Trevlig kväll.

Inte snö.

Jag tycker sol.

Vaken.

Jag är trött. Har påsar under ögonen och sömniga ögon. Har varit vaken sedan halv4. Det var inte alls meningen. Men det blev så. Jag vågade nämligen inte somna om efter att jag vaknat av den där dumma drömmen. Hemsk. Vaknade med ansiktet in mot väggen och vågade inte vända mig förrän framåt kl 6. Var helt säker på att det satt någon bakom mig. Det händer ju ibland. Kände mig iakttagen och av nån anledning gör mörker det hela sämre. Legat och kramat en kudde. Som om DET skulle hjälpa! Jag får helt enkelt sova en annan natt. :)

Mysdag.

Hemkommen från lunch/fika med Johanna. My lovely friend. Glad att jag har henne. Tiden går så fort när det tjötas och jag äter,om möjligt,ännu långsammare i sällskap. Är väldigt förtjust i "Gotteriets" italienska sallad. Massa mums. Men soltorkade tomater måste vara bland det äckligaste som finns i världen.
Målade klart min radio idag och den blidde mycket tjusig! Den är inte perfekt. Det påstår jag inte. Speglar lite av min personlighet. Slarvig ;)
Nu ska jag ta tag i lite bilder innan det bär av till gymmet. Tror att gårdagens klenhet har lagt sig. Idag känner jag mig stark! Kan iochförsig inte mäta min styrka enbart efter att ha gått till fiket ,målat radio och burit ut soporna... men ahja,det visar sig om det är inbillning! See ya!

Svag kääring.

Idag är jag klen. Rent fysiskt. Klen. Haft fotbollsträning ikväll och det kändes som att det var 26 år sedan jag tränade senast. Det är inte rimligt! Jag är 24!
Jag hoppas att jag bara har en dålig dag! Vore hemskt om jag drabbats av kronisk klenhet!

Mardröm.

Sov länge idag. Kände att jag behövde det . Dessutom var jag fast i en dröm. Staden jag bodde i drabbades av olika katastrofer,orsakad av en ond man. Första katastrofen var en STOR sandvåg som svepte in över gatorna. Jag räddade mig själv genom att klättra upp på ett cykelställ och hoppa. Andra ,en massa slingor med elektricitet som spasmade omkring och man var tvungen att undvika. Tredje katastrofen var jordbävning. Sprickor i marken som man var tvungen att hoppa över och beräkna. Riktigt läskigt. Den sista... svält...den onda mannen förvandlade allas händer till elefanttassar och försåg oss enbart med oskalade bananer. ooooo,den gjorde ondast! Fäään vad irriterande!

Studioinspelning.

Wooooh! Så jäkla kul! Kom hem från studioinspelning för ett par timmar sen. Är helt slut och var tvungen att sova en sväng i fåtöljen innan jag orkade ta mig för något igen. Jag var jättenervös inför detta. Kändes som att jag åkte mot min dödsdom. Har sån jäkla "scenskräck". Men jag bestämde mig för att jag skulle klara det. Trots nervositeten i min högra näsborre. D följde med och vi körde ifrån Tranås vid 10. Jag skulle skriva ut texter men såklart strulade både internet och skrivaren. Hade även bränt cd så jag skulle kunna öva i bilen ,MEN den funkade inte så jag fick sitta å nynna litta istället . Killarna i studion var superschyssta. Kom med massa bra tips som jag uppenbarligen snappade åt mig väldigt snabbt. Kul att höra :) Jag vet vart mitt textminne sitter. Snett-upp-till-höger. Eftersom jag inte hade några papper var jag tvungen att hitta ett sätt att komma ihåg den. Det funkade INTE om jag kollade rakt fram! Skumt! Eftersom vi hade gott om tid i studion hade vi tid att finslipa ganska bra. SKÖNT! Spelade igenom hela ett par gånger och sedan tog vi bit för bit. Tur att det var ett slags ljudskydd bakom micken somskiljde mig från de andra i mixerrummet. Dom såg inte mig och jag såg inte dom. Det var uppskattat. Speciellt när jag skulle rätta till felet "krusa inte tungan på dina NO". Det var nog ingen vacker syn när jag försökte räta ut min glassätarmuskel! När vi var klara med den första låten,som var den viktigaste, körde jag en cover. "Love the way you lie". Älskar den låten. Men den är svår! Den är både JÄTTElåg och JÄTTEhög. Aldrig...jätteLAGOM,liksom. Första tagningen på den låten ville jag lägga mig ner å spela död. Första gången under dagen jag kände för det faktiskt. (Förutom i morse när jag såg min morgonfrilla..). "Kschraaaaaaaa!" lät det. Usch! Men sen släppte det och jag tror bestämt att det gick mycket bättre än jag väntat. Jag är stolt över mig själv att jag inte dog då det gick så dåligt. Det brukar jag göra. D satt med hela tiden ute i mixerrummet och lyssnade. Kul att han följde med. TACK för presenten! Får nog skivan om ett par veckor. Spännande! Can´t wait! Det blir säkert bra,för de var verkligen proffsiga! Och jag är verkligen nöjd med D´s instrumentala version . Som sagt, helt färdig efteråt. Aldrig sjungit sådär länge och med all press jag haft på mig själv innan. Allt bara släppte efteråt och mina ögonlock ville stänga för dagen. Vi stannade av på MAX och käkade litta flöt . Det behövdes. Älskar deras lyxshake med choklad. Nu ska jag slänga mig i fåtöljen å slöglo på "2 & 1/2 men". Gilla.

After...work?

Nu när dagens jobb? är gjort,ska jag snart på after...work? Det ska bli trevligt! Det blir käk och musikquiz. Jag är dålig på det. Sist hann jag inte äta upp min mat för att jag var för upptagen med att skriva! Denna gång ska jag koncentrera mig på maten och låta nån annan skriva. Mellan tuggorna kanske jag slänger in något självskrivet svar som typ "Lotta Engberg!" eller "Kött!". Jag är glad jag har så många riktiga vänner. Imorn är det dags för inspelningen så jag ska gå hem i tid ikväll. Är såklart nervös. Igen. Men det kommer gå bra. Jag är säkrare på mig själv denna gång. Å va fasen, vi har fem timmar ,så NÅT måste ju fastna ;) Kul! ska det bli. Tycker om när det händer massa saker!...sålänge "massa saker" inte är "tvätt,städning,lassagneätning,bockhoppning och finsk dockteater".

Hahahahahahahaha.

I wont go there.

.


Got no time to waste time on those who hasn´t got the time to spend a little time on me.


Rensar.

Inte fisk. För det har jag gjort tillräckligt många gånger!En. När jag skulle göra Jansson´s frestelse och råkade köpa hela ansjovisar istället för fileér. Det var äckligt och det luktade ju inte fiol direkt. Viol kanske man brukar saj. Jeje.
Nej jag rensar annat. Saker som trycker ner mig. Det är skönt. Men det är jobbigt. Det är befriande men det är svårt. Jag längtar tills jag betat av hela listan.
Jag verkligen försöka att bara beblanda mej med bra saker hädanefter. Inte lägga energi på saker/folk jag inte kan nå, eller ens behöver nå.

RSS 2.0