Lång dag.

Först var klockan halv 11 i ca 89 min ,sen var hon 14.00 i minst 4timmar! oerhört långsam dag må jag säga. Men nu är jag ledig för dagen och firar det med att..åka hem. För att sedan...åka bort direkt. Eller rättare sagt: först måste jag åka till nya lägenheten för att hämta mitt hårband (som ligger..i en..låda nånstans!) sen måste jag åka till Dennis och hämta min sportBH för att sedan gå till mitt gamla palats och hämta fotbollsskorna i min bil. Och ja just det, inte glömma -bilen. Sen blir det till att dra på match! Ingen ro ,ingen rast! Men det gör inget när det är sådana behagligheter! Ska bli skoj! Få se hur mör man e i kroppen efter allt flyttande! Fick hjälp med de sista kartongerna igår. Hade lite panik över det där igår för dom skulle ju komma å flyttstäda på kvällen och lägenheten var inte tom! Städtjejerna kom. Dom pratade inte svenska och ingen engelska så jag hade lite svårt att komunicera med dom ;) jag frågade om det skulle komma nån mer och hjälpa mig med de sista kartongerna och den ena svarade : "Jaaaa, kompis,bilen" . :D Sen försvann hon. Och efter en stund kom hon tillbaka med sin ..kompis? från...bilen? han var gigantisk! Sju meter hög och grått sskägg och mustasch över hela munnen. Han sa något men allt jag hörde var "Rhrorgorpegnp" Ty han pratade igenom den grå hårväxten . Jag fånskrattade och höll med. Det gick på 20 min! Han tog fasen fyra kartonger åt gången, och kunde säkert burit mig med! Smidigt! När jag kom tillbaka frågade jag städtjejerna om det gick bra för dom? Dom kollade bara på mig. Jag gjorde tummen upp och vred ögonbrynen till ett löjligt frågande uttryck. Dom förstod och signalerade tummen upp tillbaka! Lämnade dom där med nyckeln och åkte hem till Dennis. Nu är ALLT flyttat.... utom det jag har kvar i bilen! typ ett tortyr-redskap från 1800-talet, en gunghäst i trä och choklad ;)
Har bett om ursäkt till en tjej idag- Jag tycker om att göra det när jag känner att jag gjort fel(inte annars). Det är befriande och jag har inga problem med det när det känns rätt. Skönt.
Nu ska jag åka å vinna en match!

Belöning.

Hej å hå nu är jag hemma. Sitta ska jag göra mer i mitt liv,det var fasen skönt. Nu är NÄSTAN allt klart. Jag förstår inte hur jag fått plats med så mycket i en etta. Och ändå har jag inte mycket saker. Dennis hjälpte mig springa med det sista ikväll. Tur,annars hade jag välle sprungit än ;) Vi köpte en pizza som belöning och det smakade fint efter allt slit! Ska bara springa bort med bilen..eller kanske köra den. Och sen springa tillbaka och sen är det film och sova. Blir en tung dag imorgon. Kommer nog vara väldans trött. Ska bli skönt när lägenhetsbesiktningen är klar på tisdag så man får det ur världen och kan focusera på nya hemmet. Satte upp gardinerna idag i mitt "picknickrum" och det blidde jättesött! Ska lägga upp nån bild när det rummet är klart,för det kommer bli mitt favvorum ;) För övrit stör jag mig på folk som säger saker och inte håller det. Och på de som är precis så som de dom hatar. Virrigt.

Ser fram emot nästa.

Denna flytt knäcker! Längtar redan till nästa helg ,då allt detta är över och jag kan få TA DET LUGNT. Kört fram och tillbaka som en galning hela dagen och försökt få undan. Johanna ska hjälpa mig hämta ett tvskåp . SNÄLLT! Sen blir det väl att köra några smålass till. Nästan så man skulle vilja jobba istället ;) Men jag ska inte gnälla. Lär mig iallafall att klara mig på egen hand. Flyttar är jobbiga men lärorika. Jag är dö-bäst på att skruva!

Furu.

Jag tror det är någon som gillar furu här. Tror det måste ligga snäppet efter lassagne i min hat-lista.
Behöver man verkligen bastu i HELA huset?

Bedroom.

Idag svängde jag om på stan efter jag slutat. Det resulterade i 3knoppar och en krok från Indiskan och två ljusstakar från Myrorna. Jag trivs i min nya lägenhet. Trots att jag inte testat sova i den ännu;) Änsålänge är den bara en plats jag kan dekorera precis som jag vill! Lovely!

Min första hundring.

Idag gav jag mig själv lön. Min chef (jag) brydde sig TYDLIGEN inte om att det var löning IGÅR! Grr ;) Jag satsade min första hundring vist och inhandlade en kruka, en blomma, en burk gelé ,en påse nypotatis(som nu tillagas med ett gäng trevliga köttbullar) och en 3kulig glass med smakerna saltlakrits , hallonsorbet och choklad. En UNDERBAR kombo. Oh my! Ni måste testa hallonsorbet och saltlakrits ihop! Oslagbart! Dennis var mindre lycklig som fick stå och vakta min krukväxt(som jag hastigt lämnade FRAMFÖR hissdörren) medan jag köpte glass. Men jag tror han kommer över det-
Imorn jobbar jag. Det är ovanligt. Men hey ovanliga dagar får ju också förekomma. Efter det väntar en fullspäckad helg. Det sista lasset till lägenheten går, hämta lite möbler jag köpt och sälja det sista av mina saker. Har MASSA kläder kvar som ska bort , så om det går någon naken kääring där ute i världen med storlek S så finns det bot mot det här !;)
Bokade nyss resan ner till Skåne . Det är inte varje gång man kan unna sig att åka 1aKlass ,men den här gången var det tillochmed BILLIGARE än 2a. Skumt. MEN jag klagar inte. WAAAAH! Köttbullarna! Noooooo!

Dags för nya mål.

Drabbades av plötslig ångest idag på tåget då jag satt bakom en student. Hon hade så många mål, skulle utbilda sig inom skönhet och gå frisörutbildning och starta salong och sen skulle hon flytta till Göteborg och hade tillochmed börjat skissa på ett hur hon vill bygga när hon köpt mark... Hon skulle bara ta studenten först. Shit. Vart tog alla mina drömmar och mål vägen? I am stuck! Har jag slutat tro på drömmar eller har jag bara glömt bort att hålla dom vid liv... På nåt jäddra vänster känns det som att det är försent att börja på något nytt. Dumt va? Men så känns det. Jag hinner liksom inte med. Fast nu är det dags att sätta upp lite nya mål. Bättre det än att bara glida med hela livet. Förhoppningsvis tar det inte slut vid 40.
Jag tror jag har en liten aning,men det får bli en hemlis tills jag vet säkert!
Tror jag behöver åka på en inspirationsresa snart! För det förrådet ekar snart tomt.

Tattootävling

Nu har jag tävlat på
http://www.tlcsverige.se/tavla

Man kan vinna sin drömtatuering.
Hoppas på litetur, för det hade varit grymt att få
den gjord! Hoppshoppshoppas :D

"Är din pappa hemma?"

Sitter å kollar tv och käkar ostbågar. INte så mycket för det tål jag inte,men liiite för jag var så himla sugen!
Smälter dagen och varvar ner. Det behöver jag. Nästa vecka ska jag på massage. Gött! I slutet av nästa vecka drar jag ner till Skåne. Ska bila ner så jag kan dr med mig litta skrot upp!
Det ringde på i min gamla lägenhet förut i kväll. Jag stod och spelade gitarr och sjöng och skämdes lite över att det kanske hörts ut. Öppnade dörren och där stod en liten grå dam med två slitna kassar och för stor kofta. "Är din pappa hemma?" frågade hon och kollade förvirrat in i min tomma lägenhet. "Jaaa,det är han nog..."svarade jag "...hos sig." Hon stack in huvudet och kikade runt. "Har han flyttat härifrån?" Jag undrade vem hon sökte. "Mannen som bodde här innan." .."Jaa...han har flyttat härifrån ,för nu bor ju jag här...du kanske gått fel? Vem söker du?" Hon kollade skamset på mig och sa"Han dricker,gör han." Sen vände hon och gick "Förlåt" mumlade hon på väg ner för trapporna.
Lustigt.

Var försiktig.

Var försiktig med vem du låter fånga dina tårar. Ibland fångas de enbart för att kunna kastas åt törstande vargar.
Var försiktig med vem du låter vandra runt bland dina innersta tankar.
Somliga kan inte bevara en hemlighet utan sprider den med vinden för egen vinnings skull .
Var försiktig med vem du litar på.

Klagan.

uuuugh. Jag har passerat mitt bäst-före-datum. Jag känner mig slö, långsam, trött , orekslös, grå och färdig. Besviken över att vi inte får vinna. Besviken över att jag inte orkar springa liiite längre liiite fortare. Sorgeligt att man ska behöva känna sig gammal vid 25 år. Ont i nacken, ont i ryggen , ont i skallen, ont i magen. Och som strössel på den tragiska glassen har jag näseblod! Såå ja, nu har jag klagat av mig.

urk.

Varit i gamla lägenheten och  säckat kläder. 375 liter kläder ställdes i "spara-hörnet". En säck åker till "sälsj-hörnet" och en till "skänk-hörnet". Passade på att spela lite gitarr i den nästan toma lägenheten. Det ekar så fint där :) Käkat lunch nu. Risifrutti med passion/mango, en kycklingklubba, ett päron och kiwijuice. FY vad ÄCKLIG den var. Jag satt och kved mig igenom halva flaskan sen klarade jag inte av...mitt gnäll längre. Är saker "nyttigt" känns det som att det har rätt att vara nååågot mindre gott,men där går gränsen. Igår skapade jag en egen rätt. Stekte räkor och Wook. Kanske inte så unikt. Men hade jag hållt det sådär ounikt så hade det nog smakat tusen gånger bättre än när jag bestämde mig för att krydda med kardemumma... ja... nej,jag har inget bra försvar. Det LUKTADE iaf gott. Semla...med fisk.

Jag ska bygga ett tåg.

Stegade upp i vanlig,okristlig tid. Ålade till tåget och vad får jag höra? "Tåg till Norrköping- inställt- ersätts med buss" Oh nooo. Stod och väntade i en halvtimme och DÅ kom bussen. Jag vet inte hur dom tänker när dom ersätter ett pendlartåg med EN buss. Doh. Ringde och bad att få byta och få jobba fredag istället. Det gick bra! Tur, för jag hade verkligen ingen lust med att vänta till ett ännu senare tåg (om det nu skulle gå) eller sitta på en buss i över 2 timmar. Känns inte värt det för så få jobbtimmar som blivit kvar. Jag ska bygg ett eget tåg. Som går på rälls..och i tid. Och så ska det vara fluffåtöljer, och nackkudde och luftigt och lagom varmt och snabbare och så ska där finnas en glassmaskin! Gick hem och lade mig igen. Vaknade nyss. Behövde jag! Ska ta det lugnt i dag och ladda för kvällens match ;D

Proud

of me.

Var är jag?

Hållt igång sedan 9 imorse. Så slut i huvudet ,vet knappt vart jag är. Jag lagar mat i min gamla lägenhet, duschar i min nya, sover hos Dennis, skruvar ner gardinstänger med säkerhetsnål i min gamla, redigerar bilder i min nya, sitter vid nätet hos Dennis, parkerar bilen och tvättar på min gamla adress, hänger upp gardiner i min nya, äter hos Dennis och förlägger mobilen litta varstans. Ööööh. Pallar inte detta sålänge till :) Hoppas det går över!
Hann med en välbehövlig paus ute i det gröna . Skön timme. Det kom några myror. "Jag gillar inte myror" sa jag. "Vad gillar du då?" undrade Dennis. Dum fråga. "Glass".

L.A Noir

Deckade vid ca 21.15 igår. I know- that´s öööööli. Dennis kom hem vid ett och jag vaknade och var pigg. Vi tassade upp och fortsatte på spelet vi påbörjat i frdags "L.A Noir". Det är i sitl med "Heavy rain" och går ut på att man ska leta ledtrådar och lösa fall. Det ingår olika moment som hunting till fots, slagsmål, bilkörning och förhör.. Jag brukar kasta över kontrollen till Dennis när det är dags för slagsmål. "Aaahh!"*kast*. Dennis brukar ge mig kontrollen när det är dags att köra nånstans. Troooor dock inte att det är för att jag kör bättre än honom ;) Vid ett tillfälle skulle vi köra ifrån en mordplats,där liket låg på trotoaren, för att åka till en vapenhanlare. Jag såg att det var åt motsatt håll vad bilen stod vänd .  jag bestämde mig för en U-sväng. Kom liiite fel och behövde backa....ops....där låg visst den mördade mannen :D "Case closed" stod det över hela rutan. Attans! :D En annan gång hade jag så roligt åt att jag råkade ha ner en stolpe, som var onödigt dumt placerad, att jag inte höre kom-radion i bilen. "Sitt inte å fnissa så du missar att labbet ringer och säger när att det var grisblod" sa min partner Dennis. Kul spel iaf! Kul att det går ut på att läsa folks ansiktsuttryck och att få dra lite egna slutsatser.
Vid 3 gick vi och lade oss. Och nu är jag uppe igen. Ska till min gamla lägenhet och sälja litta möbler. Inte mycket kvar där :) Sen blir det kanske litta kubb med Dennis familj om dom är på´t!..och om jag hinner.

I fink wi häv gåt a pråblem.

Jag sitter upp. Det låter kanske inte så avancerat,men jag påstår att det är en prestation efter dagens slit.Mötte upp flyttkarlarna utanför porten vid 11. Dom pratade inte svenska. Jag fattade inget - dom fattade inget. Ledde dom upp i min gamla lägenhet och pekade på allt jag ville ha flyttat och pekade "Not this" på det jag ville dom skulle låta bli.
Dom satte igång direkt och jag likaså. Jag hade ju egentligen tänkt låta basen li att bära,men va fasen det kändes bara dumt att stå där å glo! Dessutom kände dom nog inte att dom kunde maska när jag med jobbade :)
Vi fyllde en hel bil och drog iväg till min nya adress. Allt flöt på bra ... tills... DÖRREN SMALL IGEN OCH GICK I BAKLÅS! Innanför dörren, på en krok, hände min väska med ALLA mina nycklar. Till gamla lägenheten,nya och bilen. PLUS min mobil. Grabbarna kom konkandes med sängen och jag var tvungen att avbryta dom i den fina visslingsmelodin,med min polsk-engelska "Hörreni guys , I fink wi häv gåt a pråblem." Förklarade vad som hänt och att vi inte kom in mer. Ringe på hos en granne som ringde efter vaktmästaren. Han var inte i stan och det skulle dröja innan han kom. "Tajk a brajk" beordrade jag mina flyttkompisar. Dom hade inget emot det. Efter ett tag släppte jag dock iväg dom. Det var bara sängen,fåtöljen och några småsaker som stod utanför. Dom bad mig höra av sig om jag behövde mer hjälp. I will! Mycket bra hjälp! Satt och väntade på vaktis(i en halvtimma typ) då Dennis morfar,som bor i samma hus och har huvudnycklarna ,dök upp. Han var snäll och låste upp. Fem minuter senare kom vaktis och ringde på. "Jaha?" sa han . "Ja-aa" svarade jag.
Klockan halv 18 satte jag mig ner för första gången och åt! Sååå snurrig i hjärnan! Körde några egna lass efter dom andra kört och har sprungit i trappor precis hela dagen! Fått rätt så mycket gjort i lägenheten tycker jag. Stolt! Sovrummet är det jag gillar bäst, för det är nästan klart! Dennis hjälpte mig in med sängen. Nu ska jag crascha i soffan!

Nästan tomt i min gamla.

Nya.
'
Patetiskt :D

Pink.

Dagens flytt-outfit. Fick bli gårdagens rosa-jeans-fynd! :)

Packar.

Så här ser det ut hos mig just nu. Fint va? ;) Mycket mer städat än jag brukar ha det. Känns att det är dags att flytta. Det råder svält i den här delen av stan. Det som finns att tillgå är en massa... sylt?...glögg?! och... bröd med alldeles för mycket fibrer i !

För tidigt!

Ska man stiga upp 07.45 en lördag?! Nej. Väldigt okristligt. Kunde dock inte sova längre och hade ändå ställt klockan på 08.30 så det var bara att tuta upp. Måste ju gå hem till mig och fixa iordning det sista innan flyttgubbarna kommer. Jag drömde faktiskt om flytten i natt. Det jobbiga var att när vi flyttat över allt kom jag på att vi flyttat alla möbler och saker till FEL lägenhet. Sååå det var baraa att börja om. Det var en kääring, i drömmen,som hängde efter mig hela tiden och grät över att hon var dödssjuk. Hon bad mig känna på hennes rygg och sen sa hon tat vi skulle vinna en resa. "Hur då?" undrade jag förvirrat. Hon förklarade att hon kunde skriva en snyftarhistoria om sin sjukdom och på så sätt vinna en resa till NexYork. Genast försvann min sympati för henne.
Ska bli spännande att sova i nya lyan i natt. Hoppas det känns bra. Hoppas hoppas.

It´s a mess.

Varit i Jönköping med Dennis idag. Det blev en sparsam shopping på 198:- . För det fick jag en klänning och två par jeans. Jag ansåg det vara en bra deal. Vi käkade PLANKSTEK på det nya stället inne på A6. Wonderful! Så gott var det. Jag brukar annars ha något att anmärka på ,men mmm mums! Åkte in till stan och glodde på "Pirates of the caribbean 4" i 3D. Eller tja , första 5 minuterna såg vi inte så mycket 3D och dessutom var allt i misstänksamt kvadratiskt format. Textningen var oerhört suddig och folk satt och tog av/satt på sina 3Dglasögon för att bli klokare på vad som hände. Grejen var den att de inte fixat iordning allt ordentligt så det såg ut som de laddat hem en film och visade den i cam-version ;) Tog ett tag men sen gaskade SF upp sig! Tyckte inte det var en så märkvärdig film. Dennis och jag har ju sträcksett de andra filmerna nu innan vi skulle se denna. Vi såg sista biten av 3an till frukosten imorse ;) Tyckte inte dom utnyttjat 3D-filmningen på ett vidare bra sätt. Det var inget som direkt "stack ut". Ganska blek story och 2timmar och 11 minuter kändes som en lååång tid. Well that´s my opinion.
Skönt att komma hem relativt tidigt. Jag har ju egentligen massor att göra inför flytten imorn men jag ooorkar inte mer nu ikväll. Va fasen det blir bara mer och mer ju mer jag packar! Jag fattar inte! Jag borde veta, jag som flyttat typ... ja vad blir det nu...16 ggr? Det är inte så "hemigt" här hemma nu. Jag längtar tills allt är på plats i min nya lya. SKÖNT att jag får hjälp med att bära. Nu ska jag springa över till Dennis och testa hans nyinköpta tvspel och sen ska jag sooova så jag orkar dirigera flyttgubbarna imorn! Gnatt!
Ska spika upp mina loppisfynd i sovrummet. Love´em

Postket!

Postpaket till mig!? Naaaw! Tack. Måste hämtast genast ty jag vet vare äääää!

Babbel.

Varning alla känsliga läsare, extremt osammanhängande text KAN förekomma!
Idag är det fredag. Jaa,jag vet att det, rent tekniskt sett, är trosdag. Men för mig är torsdagar fredagar.
Ty "riktiga" fredagar är jag ledig! :D
Oftast har jag ju någon form av jobb jag måste hinna med även dessa dagar,men imorgon är det ytterst lite!
Efter mitt ytterst-lilla-jobb drar Dennis och jag själv till Jönköping. Blir en mysdag som kommer avslutas med bio.
Har bokat flytthjälp tills på lördag. Skööönt att slippa konka allt själv. De kommer kl 11 och då ska jag stå där med min piska ;) Ska köra hockeyregler och stanna tiden varje gång det står still. Och om dom skulle börja kvida om vätskebrist och paus ,så kopplar jag dom till saft-dropp!
Det är ju timpenning jag betalar...
Ska bli najs att få dit litta möbler. Har ju köpt nya gardiner men kan inte bestämma i vilka rum de ska hänga förrän jag vet var jag ska ha vilka möbler. Har ett par sammetsgröna  och ett par korallblå. Fint.
Mitt knä mår mycket bättre nu. Snabbisdoktorn hade rätt trots min skepsis. Eller....han hade TUR. Hoppas det håller i sig och hinner bli ännu bättre tills matchen på måndag.
Har fått nåt slags utslag på kinden. Gillas ej. Det bränner och är lite rött. Undras vad det kan vara?
På tal om utslag så måste jag slå in lite traderavinster. Dags att skicka! Sålt riktigt mycket! Kul när man kan få lite för sina gamla saker som annars bara ligger. Så man kan köpa nytt...
Hittade så himla snygga skor på Nelly.se De kostade litta granna men ETT par dyra skor kan man välle få köpa i sitt liv!?
Nu ska jag snart springa över till Dennis så vi hinner se Pirates 2 och 3 innan jag somnar! Så att vi är redo för 4an på bio imorn!
Just ja! En tanta på ,uppskattningsvis, 79 bast som stod framför mig i kassan på Coop, köpte ett Snickers, en flaska FAT-burner och en tub vaselin.  Är det bara jag som blir arg rädd och ledsen!?!?

Trött konversation.

Joss: Jag har skrivit en bröllopslåt idag.
*Nynnar på låten*
Dennis: Det där är ju "Hajen"
Joss: Va!? Finns den redan?
Dennis: mmm
Joss: Vad kom först - Hajen eller bröllop?!
Dennis: Ägget.

Empty.

Lekte litta i min nya lägenhet =)

Pongo.


What I am saving for.

Synd att hår inte växer fortare! This is what I am saving for. Längtar till jag får sätta i löshåret. Gonna be awsome! Tatuering 6e juli och sen är jag väl...klar? :) Haha no way. Det lär jag aldrig bli. Det är en för evigt pågående process. Bokat biljetter till Pirates 3D nu på fredag . Vågade inte placera oss på första rad för då lär jag väl störa med allt mitt skrikande. Jag blev ju rädd för den tecknade sköldpaddan på 3Dbion på Liseberg så. Konstigt att man kan vara imun mot skräckisar men inte mot sköldpaddor :P

Happy.

This will be great! Längtar som ett frö!

Inbokat!

Jag klarade av att stiga upp. Jag fattar inte hur det gick till men nu sitter jag här med en tom yoggitallrik och mackan är med försvunnen. Undrar om jag gjort något mer jag inte är medveten om i mitt halvvakna tillstånd. Har sovit oerhört mumsigt och drömt om både glasstårtor och rosa elefanter. Tror jag åt extra mycket glass i drömmen eftersom jag egentligen inte tål. Det gäller att passa på. Smart tänkt.
Fick ett mail från en tatuerare jag haft kontakt med och nu har jag äntligen fått en tid! Woho,vad spännande! Can´t wait!...but I´ll have to.
Mitt dumma knä känns inte alls bättre idag. Tvärtom så känner jag idag en mer strålande känsla. Ah inte STRÅLANDE som i vacker och underbar,utan mer som i nedrans förbenat ont.
Well. Får försöka åla mig till tåget iallafall och när väl kommer till jobbet får jag väl lägga mig på mage över en stol på hjul och flaxa fram. Kan funka.

Ovanlig tisdag.

Började dagen med att ringa till vårdcentralen. En datorröst sa åt mig att lämna nummerså dom kunde ringa upp mig. Jag löd. "Vi ringer upp dig omkring- 09.55. Lägg på luren" Segt . Över en timmes väntetid. Ca 10.20 ringde dom upp och gav mig  en tid vid 14. Jag tyckte det var sent. Fick en tid kl 11.40 istället. Åt en väldigt långsam frukost och  slängde på mig ett par mjukisbyxor så jag skulle slippa ta av mig och bara kunde kavla upp byxbenet. Dennis var snäll och körde mig. Jag grimaserade så dant när jag kopplade(ont!) så det var nog bäst! Anlände till vårdcentralen på utsatt tid ,pröjsade 150:- i receptionen och tog sedan hissen upp en våning. Satt och väntade en stund och blev ,efter den stunden, uppropad av en sköterska. Hon pinnade på i en väldig fart och jag hade svårt att hänga med på mitt skadade knä. Hon läste journalen samtidigt och saktade ner när hon läst sig till att jag var litta halt ;) Fick slå mig ner på en brits i ett annat rum och vänta där några minuter innan doktorn kom. "Du kan ta av dig byxorna sålänge" sa han. Ha!Jag var förberedd tyckte jag och började kavla upp byxbenet ända upp i armhålan. "Nej det är bättre om du tar av dom" blev jag tillrättavisad. Va fäään ,så mycket för att man tog mjukisböjsor på saj! Tyckte det var en något onödig strip men det e klart ,någon löneförmån ska dom välle ha. Efter ca 3 minuter konstaterade han att det inte var någon fara och att jag kanske hade någon blödning på någon led eller nerv eller vad han sa. Om det inte blev bättre inom 2 veckor så kunde jag få komma tillbaka. Han sa även att det var svårt att säga med knäskador. "Speciellt efter 3 minuters-titt" tänkte jag. Bra timpenning iallafall. Nästa gång ska jag passa på att ta upp alla mina andra krämpor så jag får litta valuta för pengarna;) Ska ju dit den 27e ,för min mage, tills dess får jag ha skrivit en lista!
Tog hissen ner igen. Vi väntade på ett pensionärspar som också skulle ner ,men dom gav oss ett "Nej tack vi tar trapporna" Det kändes OERHÖRT fel att åka hiss när det gamla paret gick! :D
Hade beställt klipptid tills idag och hade redan bokat om den en gång så passade på att hinna med den. Blidde nöjd. På god väg till min mål-frisyr. Vi jobbar på´t. Min frisör och jag :)

Doh.

Är jag trött? Jaaa det är jag. Det tär på krafterna att åka 06 och komma hem kl 22. Meeen det är ju delvis självförvållat. Klarar mig dock inte utan fotbollen. Fick stryk idag ,men jävvrar vad bra det gick ändå! Tyvärr åkte mitt knä på en smäll i första halvlek och envis som man är slutar man ju inte fjönta runt för det. Det KÄNNS kan jag ju saj ^_^ Knäskada måste vara fotbollsspelarens värsta fiende. Svårt å sparka utan knän ju. Eller? Hmm. Ska försöka få en tid hon en vitklädd imorn och kolla upp det. SÅ det får bli en halv jobbdag imorn. Fast heljobbig på ett sätt ;) Ska ju klippa mig imorn med. Får se hur det blir med det.

My blood

is on your hands.
but my tears are not for you.

Jag har redan eh vad heter det...

Nästan precis hemkommen. Det har varit en tröttig dag men innehållsrik . Stegade upp vid tio och ringde och grattade farsan som fyller år idag. HippHipp! Masade mig hem, plockade lite med flyttkartonger, kollade lite Lyxfällan och sen bestämde jag mig lite hastigt för att åka till Linköping. Drog med mig Dennis och körde till IKEA. Käkade kyydabollar och meooos. Inhandlade skåpsknoppar, gardiner, vajer och draperi. Blir perfa. Jag brukar ju alltid lyckas göra bort mig minst en gång per dag. Idag såg jag ljuset i tunneln och tänkte att idag slipper jag nog det. Men då stod hon där, vid utgången av IKEA, elbolagsflickan. "Ursäkta, får jag störa en stund?" frågade hon artigt. Vad jag svarade då? "Tack ,men jag har redan,vadheterdet,el." Undrar om hon tyckte jag var tuff då. Som hade el. Av hennes ansiktsuttryck att döma, tyckte hon INTE det. Jag började skratta hysteriskt (för att spä på min redan inledda "jag-e-dum-i-huvet"-roll) och vi lämnade varuhuset.
Körde till en kvinna i Tranås som lovat bort sin ena byrå till mig. Himla bra med gratissaker. Den var jättesliten och blå. Just the way I like it... i möbelväg...
Dennis var snäll och hjälpte mig konka upp den.
Nu sitter jag här hemma och väntar på att kycklingen ska sluta skrika. Då är den klar. Å då kan jag gå till Dennis .
Imorgon är det match! Jag längtar! Jag längtar redan till nästa match när jag avslutat en . ;)

Joss och Dennis tycker till om - Eurovision Song Contest: Live

1. Finland
Dennis: Nej,Nej,Nej, dadadam.
Joss: Jag gillar den INTE men jag får gåshud på innanlåren.

2. Bosnien & här går vi igen
Joss: Vad gör han i kepsen!?
Dennis: Han kanske samlat 10 kapsyler och vunnit en plats i numret..och en keps.


3. Danmark
Dennis: Nu är det Andreas Johnsson
Joss: Sing for every man and woman boy and giiiirl sing a song a simple melodyyyy
Dennis: Vill man inte bara klippa av hans hår å använda till matlagning?

4. Litauen
Joss:Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

5. Ungern
Joss: *Vaknade*
Dennis: Den ääääh.....

6. Irland
Joss: Jag vet inte vart jag ska kolla. Gillar denna .
Dennis: Jag gillar bakgrunden.
Joss: Hur går versen nu då?
Dennis : Got my lipstick on....
Joss: Nej! VERSEN!

7. Sverige
Dennis: Nuuuuu du.
Joss: Jäddra fjolla. Han ser rädd ut, ser han inte rädd ut?!
Dennis: Meh, han ÄR väl rädd. Jag skulle också vara rädd.

8. Estland
Båda sitter tysta och stirrar ihåligt.
Joss: Har vi inget att säga?
Dennis: Näh, hur gör vi då? Ska vi skriva "ingen komentar"?

9. Grekland
Dennis: Vi måste ju ringa och rösta för att stödja deras ekonomi känner jag.
Joss: Det gör du väl genom att INTE rösta. Annars måste dom ju arrangera nästa år.
Dennis: Smichsmosh macintoch

10. Ryssland
Dennis: Bad boy från 90talet. Typisk LadyGaga-låt
Alex?Är det hans pojkvän eller?
Joss: Gillar ej sånt slisk.

11. Frankrike
Dennis: Det är ju lejonkungen som sjunger om sin svåra barndom.
Joss: Ah, låter som den var jäddrigt jobbig....

12. Italien
Joss: Här har vi en vars svåra barndom fortfarande håller i...
Dennis: ...och röstpengarna går oavkortat till BRIS.

13. Swei.. Joss: Hur stavas Schweiz
Joss: Tyckte den var bra tills sången kom in.
Dennis dansar omotiverat omkring i rummet
Dennis: Sa jag att jag körde på en fiskmås häromdan
Joss: Jaaaa
Dennis: Sa jag vad som hände med den?

14. England
Dennis: Den får 3 , 9 lutor av 5
Joss: Han har en finne i pannan
 
15. Moldavien
Joss: Det är dom med kottarna
Dennis: Han har MONOCKEL!

16. Tyskland
Joss: Har refrängen varit?
Dennis : Tyvärr.

17. Rumänien
Dennis springer iväg då han kommer på att han glömt hämta tvätten
Joss sitter kvar men önskar att hon också hade anledning att springa iväg och missa detta bidrag som sjungs av en blandning av Måns Zelmerlöw och Måns Möller

18. Österrike
Joss: Varför ska alla låtar handla om fred?! Kan dom inte handla om något realistiskt och konkret ,som tex ... kött.
Dennis är fortfarande frånvarande .
Dennis: Är det denna låten nu?
Joss: Eh...ja.

19. Dennis: AH,stava till Azabanjan. Joss: Va?
Dennis: Det känns som att nån annan kunde fått använda den här melodin i en BRA låt.
Joss: Introt var bra.

20. Slovenien
Dennis: Den här var ganska bra
Joss blänger
Dennis: Laser , ros..laser. Häftig.
Joss blänger


21. Island
Dennis: Varför sitter han på en sadel!? Det känns väldigt onödigt, det betyder att nånstans sitter det en cowboy som har väldigt ont i rööööva nu.
Joss: Jag undrar om vissa länder TROR att dom KAN vinna?

22. Spanien
Joss: Galna dansare och ...dä. Tycker du om den?
Dennis: Nej..Eller ääääh äääh.

23: Ukraina
Joss: Förbannat snygg bakgrund. Man vill att låten ska vara längre bara för man vill se mer...sand.
Synd att det inte är Eurovision Sand Contest.
Dennis: Sand..sand..grus? Kan man?

24. Serbien
Dennis: Nu är det näst sista sen kommer Michael Jackson
Joss: Söt kääring

25. Georgia
Joss: MÅSTE dom förstöra alla låtar med rap?
Dennis: Vad ska dom göra med all text på 3 min..
Joss: Refrängen är bra.


Jahaaaa ska vi tippa nu då
Dennis: Jag VILL Sverige och jag TROR England
Joss: Jag VILL Irland och jag TROR nog England

Blue.

I love blue. I want blue. Give me blue.

Besiktning.

Utanför besikningshallen.....
Jag var inte nervös för det fanns inte så mycket jag kunde göra. Det var bara att vänta och se.
Hämtade upp Dennis som moraliskt stöd. Hade hört att det jobbade en kääring på bilprovningen så jag hade klätt upp mig för att impa på henne i hopp om extrapoäng. När vi kom fram såg vi att det var en kille som jobbade så jag slängde av mig mitt alter-ego och misströstade att jag inte satsat på push-up istället. Knappade in mitt regnr och ställde mig vid "vänta-här-linjen" Det stod en annan bil brevid mig. En FIN bil. Den var silvrig. Min bil är röd .. och brons på sina ställen.. Silverbilen fick köra in i slakthuset. Jag fick svänga och ställa mig vid andra porten istället. Dennis tyckte jag stod snett. Jag FÅR stå snett för jag har så liiiten bil att jag måste utnyttja min plats på diagonalen.
Jag började svettas. inte av nervositet utan i brist på AC. Så kom mitt reg nr upp på "nu-är-det-din-tur-skylten". Vi registrerade att mitt regnr stod MYCKET stort. Dom har antagligen kollat vad det är för bil som ska in och antagit att det är en halvskrupplig kääring som äger bilen! "Kommer vi in där!?" frågade jag Dennis nervöst. Han tyckte jag överskattade min bil. Stängde av motorn och lät bilprovningskillen ta över. Dennis och jag gick till fikarummet. NU blev jag nervös. Jag tog en kopp choklad för att lugna nerverna...och för att det är gott. Hörde hur han testade min lilla vän och hur det började banka. "Ska han knacka så där mycket så kommer det inte vara så mycket kvar av bilen. Tänk om han knackar fram en moped åt mig istället!" Ok ,liite nervös var jag! Hörde oroväckande ord som "Bromsar" och "Rost" inifrån verkstaden. Sen stack han ut på en runda. "Var ska han nu?!" Han testade tutan. Jag blev stolt. Brööööl. Han kör väl inte och skrotar den nu, hoppades jag. Jag vill begrava den själv! Han parkerade "bilen" utanför och kom in .Jag flög upp "Hur illa var det?" Han påstod att det inte alls var så illa. Dock var det lite han behövde skriva på "Bra att veta" och sen fanns där ett fel som jag fick åtgärda. Domen var " Bromsrör, bak högre yttre, rostskadad." Jag råkade kläcka ur mig "Var det det som rök härom dan?" Doh! Han kollade undrande på mig och jag slätade över "jag menar vad händer om jag INTE skulle göra något åt ett sånt fel?" Han förklarade att då skulle jag inte kunna bromsa. Typ som i filmen "Speed" tänkte jag. "Ah men jag hörde ju att tutan funkade bra så då gör ju inte den saken så mycket" försökte jag. Han flinade.
Jag är stolt över min lilla bil. Även om vi konstaterade att jag skulle kunna skriva en hel rap-låt om dess småfel ,så klarade han sig bättre än väntat.
Undrar om dom undrade varför det låg en hatt och en peruk i baksätet. Iof så är inte det det konstigaste jag har i min bil....
"Drar du ut slangen.." "Ahhhh. stänger dom av respiratorn nu?!"
Choklad. Tänka på annat.Om jag skulle vara doktor skulle jag vilja heta DrRoger. Drrooooger.
Tack Dennis för bilderna.

Do not get stuck in reality


Makeup Store

Igår utnyttjade jag presentkortet jag fick i julas, på Makeup Store. Tyckte hon bräkte på lite för mycket smink men det är klart dom vill ju sälja så mycket som möjligt. Fast om jag gått till en klädesbutik och låtit dom välja åt mig så hade jag inte köpt alla plagg bara för att dom drog på mig 20 lager ;) Ville säga åt henne att säger du "så ser du lite piggare ut" en gång till så åker du på stryk! :D Hon påstod även att jag fått min prick under ögat för att jag inte använt ett speciellt serum. "Den har jag haft där hela livet" svarade jag. Ögonskuggan hon la på var rätt najs, men läppstiftet förstod jag mig inte på. Ok,det var en snygg färg men varför målade hon utanför mina läppar ?=) Hon undrade om jag hade lösögonfransar men jag bad henne att inte testa. Jag köpte ögonbrynsfärg, en kräm och en pensel sen var mina 495:- slut. Kärade ner mig i en rosa mascara som jag ska köpa nästa gång jag är i stan! Lovely! Slänger upp någon bild senare på spektaklet. ;) Idag har jag deklarerat , fixat en massa annat tråkigt pappersarbete och gjort iordning några bilder. Har även slängt iväg en beställning på en förstoring. Jag ska ha hästbilden jag tog förra helgen jättestort på väggen, ty den gör mig lugn. Snart ska jag på besiktning. OMG . Aldrig besiktigat en bil tidigare. Det känns lite som att åka till polisen och ange sin kompis :P Jag vet ju att han inte går igenom. Fick ett tips om att ha urringad topp på mig men jag tvivlar på att det botar min lilla vän. Vill hellre ha reda på vad som är fel så jag slipper undra om det är farligt att det luktar grillad korv när man är ute och kör. Så jag drar nog på mig en overall och en buskig mustash istället vid 17.20. Spännande!

FUCKING perfect Cover by Joss


Skön söndag.

I förmiddags tog jag och Johanna en sväng ut till hennes svärföräldrars gård. Helt underbart att få komma ut på landet! Fotade hästar och hade allmänt trevligt! Jag vill också bo sååå :) tack för idag!
Råkade stöta på en huggorm. Han ser rätt så förbannad ut.

Min nya lägenhet.



Såååå ja

SÅ då har jag stökat undan lite jobb. Det är så himla fint väder idag å det har jag tagit vara på! Det blidde två svängar på loppisen. Hittade 5 items som jag är redigt nöjd med! I´ll show it to ya later! En loppisfarbror hojtade något till mig där jag gick och flanerade(fint ord) . Jag gick närmre och frågade "Vad sa du?" . "Vad är det för vacker flicka som kommer här?" sa han tydligen och upprepade på beställning. "Taack" sa jag. "I solens sken" fortsatte han.. "Taaack" flinade jag och tassade vidare innan jag blev för röd om kinderna :) Söt farbror. En annan loppisfarbror uppmärksammade att jag är skånsk. Jag sa att jag brukar bli avslöjad för jag ör dålig på att dölja min skånska. Han tyckte inte det var något jag skulle försöka dölja. Jag förklarade att det kunde vara en nackdel ibland,tillexempel när man ska beställa mat. "Ja det är klart, då kanske man ångrar sig" sa han. ÅNGRAR sig?! Haha! Inget jag valt direkt ;)
Bland stånden var det någon som skrek "Thure,stanna!" Jag kallas ju Thure och stannade lydigt. Kollade mig omkring men såg inte vem som ropat. Kollade runt ett varv till och såg två tjejer från mitt fotbollslag. Det var dock inte dom som kallat ,utan en morsa som kallade på sin son. Doh! hade någon hojtat "Josefine,stanna" hade jag nog inte reagerat , för det är det typ ingen som kallar mig.
Var ute en sväng till (man hinner mycket när man stiger upp kl 8!) med Dennis. VI åt glass och promenerade runt i parken. Jag vann en puss , äran och en blomma på tre stycken "kasta-sten-på-ett-träd" tävlingar. Nöjd.

Bad hairday.


Bakabakakaka.

Vet inte hur vi tänkte igår. Dennis ville baka. Jag är en sopa när det gäller bakning. Men det är roligt! Till skillnad från andra sporter man e kass på. Vi inhandlade alla ingredienser på Coop och begav oss hem till Dennis. (Jag ville inte ha klet i mitt kök ;)) På väg dit kom vi på att man ska ha KAFFE i chokladbollar. Ajajaj. Varken Dennis eller jag själv dricker sån äcklig vätska. Fick helt enkelt springa till ICAs förbutik och beställa en "kaffe att ta med". Traskade hem och ställde den i kylen;) Det skulle alltså bli chokladbollar och cupcakes.... !
Fina dom blev va?! Ah är man ett bak-geni så är man!
...ok, ALLA kanske inte blev så bra ... men ändå! 3 av .. ja jag kan inte ens räkna dom på plåten :D
Dekorering/cover-up.
Dennis "diskfjollan" höll redan på disk och hjälpte även till med... "cupcaksen"
Sen bakade han sina... chokladbollar.
Kul att pyssla! :D
LITE spill får man ju räkna med...

Nygatan.

Har nyss kommit hem från mitt...andra hem =) Kollat lite vad som behövs göras innan jag flyttar in. Skulle vilja hitta nåt billigt nytt golv till hallen/köket. Får se om sånt hittas. Annars tror jag jag vet hur jag ska ha det :) Kul att planera. Behöver inhandla ett lite större soffbord, några vajrar till drapperier , gardiner och en liten avlastningsbänk till köket :) Det blir kanon. Få se vad man hittar imorn på loppisen.
Ikväll ska Dennis och jag baka cupcakes och laga mat. Ska bli mys. Har hittat ett UNDERBART gott choklad som jag måste kolla upp vad det heter . Med HELA nötter i. Det ligger i min bil och smälter. Tror jag måste springa ner och..."rädda" det. Later!

Yabbadabba!

Åååååå det är så skönt med torsdag! Imorgon är min "lediga" dag och då ska jag sova till 9 innan jag tar tag i småjobb! Idag har jag fotat skidor. Skidor är opålitliga djur. Dom rivs och gnäller och ramlar omkring. Tycker dagen har gått rätt så fort. Käkade lunch med Dennis. Vi råkade äta den på MAX. Jag sa till honom efteråt att "Kom nu ihåg hur dåligt vi mår och att vi aldrig ska käka här igen!" Det är så lätt att tänka så direkt efteråt när man mår som en stoppad gris. Ca 2 timmar senare ,när matkoman lagt sig, är allt glömt och förlåtet! Jag fick såklart inte det jag beställde. Har inget emot att vara skåning förutom vid tillfällen då man tex ska beställa mat. Även då jag artikulerar så käkarna hoppar ur led , funkar det sällan till min fördel. Jag ser bara efter ut. En KUL sak som hände idag var att jag fick nycklarna till min nya lägenheten! :D OMG lyckorus! Det är så kul att få stiga in i en ny lägenhet som bara skriker "Kom och inred mig!" Jag skuttade dit direkt efter jobbet och sprang omkring mellan rummen. "Där ska jag ha soffan och där ska jag ha sängen och... hmmm vad ska jag med det här rummet till?" ;) Det blir kanon! Ska dit å ta litta "före-bilder" sen! Nu ska jag kolla upp vad 20 kvm fuskgolv kostar. Tjoho!

Just like a pill.


It´s raining snow.

Hemma efter en mindre torr springtur i skogen. Dennis låter som en säckpipa i halsen och jag är sugen på pizza nu.

Pollen?

Imorse vaknade jag... ja bar DET är ju yay! liksom.
Mådde lite bättre efter en magtablett och en ipren.
Tittade ut genom fönstret och såg massa vitt flyga omkring. Vi har ju ett fint träd här bredvid som blommar,
så jag tänkte "Pollen?" :D Det var SNÖ! Dumt! I MAJ! Ahja, nu vet jag iallafall hur pollen INTE ser ut! ;)
Tog bilen till stationen. Jag är numera lat på mornarna.
Oh no , gratisparkeringen var full . Hade inte råd att ställa mig på den andra
och kom att tänka på Åhlénsgaraget.Det öppnar egentligen inte förrän 8 och klockan var bara 7,
men porten var öppen. Körde ner där och längst bort.
Stoppade alla mina mynt i automatmonstret och insåg att jag bara hade till kl 11.
Aj då ,jag som kommer hem 17och en halv. Hmm. Ahja, får väl ringa och be Dennis
flytta bilen när han vaknat. Började gå mot utgång. Aj då. Låst. Hmmm.
Det kom en annan käääring och ställde sin bil. Jag frågade mycket artigt var utgången var.
"Den är låst" sa hon .. icke lika artigt. Jaha. Fick traska bort till utgången för bilar.
Den var också låst.' Så kom räddningen. En bil körde in och porten öppnades.
Snabbt som en flodhäst kutade jag över savannen
och ut genom porten innan den stängdes. Hann precis med tåget. Tur.
För undrar vad dom sagt ,på jobb, om jag sa att jag var sen för att jag fastnat i ett parkeringshus?
Förra veckan var det liksom "Min klänning gick sönder".
Undrar just var käääringen som sa att det var låst tog vägen...
Nu ska jag ut och springa i skogen och sen blir det en halv pizza och film och mys!
Så ont hade jag i magen igår =/

Trött.

Igår.
Stiga upp 5.
Åka tåg 1,20 .
Jobba 7,5.
Åka tåg 1,20.
Köra till match.
Spela match 90 min.
Köra hem.
Hemma 21.40.
Sitta i duchen 30 min.
Ont i magen .
Sova.
Trött.

Finn Fem Fenomenfel.

BRA dag! Stegade upp i tid. Packade ner kaviaren och åkte till Dennis för frukost. Efter frukosten drog vi till gymmet och tränade en timma för att sedan dra iväg till Linköping. Jag kved lite över att min bil skakade . Det GÖR den också. När man kommer upp i 110 så domnar armen efter ett tag av allt skak ;) I backarna är det värst då går det inte fort inte. Jag frågade Dennis "Om jag haft litta fler hästar under huven ,hade jag kommit upp lättare då? " Dennis undrade om jag verkligen hade några hästar under huven. Det är mycket möjligt att det bara finns en massa nyfödda föl där under, så sakta går det. Ponnykraft. Mitt mission idag var att köpa skosnören till mina nya fotbollsskor. Jag fick ju köpa svarta skor eftersom det inte fanns några andra som passade , så jag bestämde att jag ville ha NÅN färg! Det blidde rosa snören ;)Manligt. Köpte även två toppar som jag råkade kära ner mig i ,samt en ring som fastnade så fint på mitt finger. Nöjd med mina inköp. Vi skakade hemåt vid 4 och diskuterade dialekter. Dennis gillar inte bred tranåsdialekt och undrade lite över om "dom" inte hör själv hur det låter. Jag försökte dra en liknelse " Men om du har ett ben som är längre än det ena..Det är ju liksom inget du rår för." :D Dennis tyckte det var en dålig liknelse .. "Har man långt hår kan man klippa av det...". Vi lämnade det där. Skulle tvätta nu när jag kom hem men det är någon som snott min tvättid så jag fick snällt springa upp med min smutstvätt igen. Jag som skulle testa mina nya tvättnötter. Får slänga ihop morgondagens lunch och sen dra till Dennis. Vi ska glo på Världens bästa hotell och sen är det visst Fenomen på tv. Tycker vårt påhittade namn till det programmet var mycket bättre Finn fem fenomen-fel. ;) Imorn är det jobb igen. Jisses vad helgen gått snabbt! Imornkväll är det match! :D Ya!!! Längtar! Hade jag inte fått vara med hade jag nog blitt en smula deprimerad ;) Det hade varit synd på en sån bra helg! Today is a good day!!!

RSS 2.0