Melissa Mars.


Lönt.

Lönt att försöka ta ett första steg och lösa saker. Never again. Not worth it. Hopplöst fall oh yes.

Ursäkta , vad kostar en fråga?

Gillar inte denna dag riktigt. Missade tidiga tåget pga att min klänning gick sönder precis när jag skulle gå. Jag valde mellan att gå nude till jobb eller att ta nästa tåg. Valde det tråkigaste alternativet. Det är inte kul att skrapa rutorna på bilen på morgonen. Det känns inte alls sommar och inte alls så befogat att ha sandaler. Men jag körde på det iallafall. Har varit litta småarg idag. Världen är bra orättvis ibland. Man ska inte räcka ut handen och tro att det uppskattas. Well, jag gör det iallafall, för hoppas någonstans att det lönar sig i slutänden. På tåget hem somnade jag bredvid en gubbe som luktade fisk. Vaknade i Boxholm av att tågvärden pratade alldeles för högt."VI vill meddela att tåget är 11 minuter försenat. Ska ni med någon buss,kontakta tågvärden. Kontakta även tågvärden vid köp av biljett och frågor." Ursäkta,vad kostar en fråga? Fiskgubben hade ersatts med en sur tant som luktade något värre än fisk, tantparfym. Nyss hemkommen och har så mycket jag skulle behöva göra. Städa, diska,skicka paket, hämta paket , packa... Ska gå till Dennis sen och ha litta fredagsmys. Hoppas på en skräckfilm och litta snask. Men inte för mycket snask! För jag har inte tränat sen i tisdags:( Hinner fasen inte med. Det är match på måndag! Hoppashoppas jag blir uttagen. Fotbollen är det roligaste som finns. Jag vill färga håret blått. Köpte en peruk på tradera och fick den igår. Föll i kärlek i den. Jag har en plan. Vi får se när den går att förverkliga.

Ulla-Bella.

Yeah that´s me today! Styrt med massa pappersarbeten i eftermiddag. Djupa veck i min panna. I like it. Deklaration är så SKOJ! Speciellt i sista minuten. Det gör det hela lite mer...spännande? Vill flytta till ett land där dom inte deklarerar utan dekorerar och dirigerar istället. Det låter mysigare. Känner mig allmänt nyttig idag. Ja asså, baguette och daim är kanske inte det man ska räkna till nyttigheter..men jag syftade inte på mat i detta fall. Jag har tagit tag i litta saker idag som gnagt min vardag lite. Det är bra,man ska ta tag i saker, det är skönare för axlarna. Ska snart trippa iväg till Dennis. Han kom hem från Norge idag. Så vi ska fira att han är lusekoftefri ,med grillad kyckling . Det är så man firar här i Tranås har jag lärt mej. Man äter kött!

Snabb ångring.

Ingen träning,pallar inte. Bröl. Får helt enkelt äta lite choklad istället. Det är roligt det med.

Oh herr Gösta!

Oh herr Gösta vad jag är trött! Sitter med pälsen på och försöker bestämma mig om jag ska dra på träning eller ej. Har nyss kommit hem. Höll på köra över en grabb påväg från tåget. Inte mitt fel. Han sprang rakt ut i gatan. Dock mitt RÄTT att han lever. Vassigo ,den bjuder jag på. Hade så jäkla ont i magen när jag vaknade.Man har ju det ibland. Men har ju hittat världens bästa mirakelpiller nu så, never again :) Visste inte ens att de fanns. Man får vara sin egen lilla detektiv och husläkare. Jo det får fasen bli fotboll ikväll! Jag känner det. Måste träna av mig. Inte kul att bara jobba och sova och sova och jobba. Bättre med jobba sova,sova jobba, träna :) Sen måste jag börja ta tag i flyttpackning. Det är ju bara en månad kvar...

Oh yes you are.

-

Nöjd.

wooa, lång dag . Typ lika lång som andra dagar , dock känts längre. Tilloch med längre än långfredagen! Fast den var iof ganska lång den med... JAJA SKIT SAMMA! Trött! och pigg! Det är statusen i min lilla mörka lya i afton. Trött efter jobb och pigg efter match. Jag sprang med ett fånleende hela uppvärmningen för att jag tyckte det skulle bli sååå kul! Det blev det med. Trots förlust är jag nöjd. Olikt mig, för jag är värsta tävlingsmänniskan. Men vi gjorde en så grymt bra match att jag inte kan vara annat. Trodde jag skulle stupa efter en kvart men lyckades pinna på rätt bra i 90 minuter. Det är jag glad för. Jag blir dock lite ledsen.. i andra halvlek och jag veeet.. att det är 6dagar kvar till nästa match! :) Men som sagt ,nöjd. En sak jag är mindre nöjd med är morgondagens gå-upp-tid. Tänkte försöka hinna med 6-tåget. SÅ gör jag jämt. ANTAR att det går tåg när jag tycker. Men sen går dom ju såklart på DERAS bestämda tider, inte mina. Dumt. Så 05.45! går tåget. Vilket gör att min gå-upp-tid startar med 04. Det är ingen vettig tid! Det är mer ett årtal. Suck. Ah får väl pysa till sängs nu då om jag ska hinna...somna innan jag ska... vakna. Usch nu blev jag stressad. Gäsp.

Sending my babies away.

Nu ska jag gå och posta några Tradera-vinster. Har lyckats sälja riktigt mycket! Rensar som en galning. Att jag gillar ett plagg är inte längre en tillräckligt bra ursäkt att spara. Bara för att man har mycket kläder betyder det inte att man alltid har något att bära! Tänkte att om jag rensar ut ordentligt SER jag kanske de plaggen jag verkligen vill ha på mig :P Dom ligger nog där --nånstans--- längst in. Sending my babies away.

Tekniskt geni.

Har varit duktig å "lagat" skrivaren. Den behövde ny magenta-färg. Jag har köpt sådan. Den vill inte spotta ut den gamla. Vad gör man då? Trugar å ber? Ha! No way! Då får den väl tugga gammal lila! Gav den e spark i skrevet å skriver ut lila tulpaner för fulla muggar!

Annandag påsk. LilleJobbAfton.

Tutade iväg på träning. Najs. Jäddrigt varmt och jag hoppas det var därför jag blidde så anfådd. Vill absolut inte tro det beror på dålig kondis! Roligt att sparka på en boll igen,det var allt för längesedan. Kom nyss hem från lite fika med Dennis familj på Höganloft. Där svek inte solen heller kan jag lova. Påsken har verkligen spenderats utomhus! Bra! Vill inte vara den som sitter inne och glor. Stirra i en vägg är inte riktigt vad jag föredrar! Funderade ett tag på om jag skulle tag tag i städning nu innan jobbeveckan drar igång. Den tanken fladdrade snabbt förbi ;) Orka, när det finns roligare saker att göra. Ska iallafall packa fotbollsväskan inför imorgon och ställa den utanför dörren redan ikävll så att jag bara kan grabba den när jag kommer hem imorn och susa iväg på match! Spännande! Första seriematchen! Yay!

Gräspremiär!

Tjoho ,snart ska jag ut å spela fotboll! Blir säsongspremiär för grästräning. Införskaffade mig ett par oerhört sköna fotbollsskor i helgen. Hoppas jag gör många mål,annars tänker jag reklamera!
Efter träning blir det utomhusfika med Dennis familj =) Är ju så fint väder, idag igen! Gäller att passa på då! För imorgon är det jobb igen. Hoppas min rygg fått vila upp sig ordentligt och att jag klarar mig nu! Har inte tid att vara hemma mer. Nu ska jag se om jag hittar min träningstopp. Den brukar gömma sig på alla möjliga konstiga platser! Tror jag börjar kolla i frysen...

Mer utflykt!

Bilder från igår när morsan lagade mat, pappa sov och jag flydde fältet med Dennis.
Och så från vår tripp idag. Vi packade picknick-korgen (Coop-kassen) och tog bilen..bort! Hamnade på nån liten jäddra väg som slutade vid en traktor. Fick vända och köra tillbaka samma väg. Hamnade på en annan väg,en liten större. "Där kunde vi kört in" sa Dennis... ofta. Men jag körde för fort för att hinna avvika. Och så var jag litta kräsen " Men där kan jag inte svänga in,där är ju ..gräs/grus/sten/för smalt/för brett/för farligt/för ofarligt..." Tillslut backade vi in på en liten stig. Traskade låååångt in i skogen och bredde ut filten =) Så himla mys att äta ute!
Ok var kanske inte sååå långt in i skogen ändå... ;)
Jag hittade köttbullar i skogen.... måste varit nån som...tappat dom där. Synd på mat...

Love you too!

Världens finaste kort och världens finaste ägg fick jag i påsk:) Du och jag <3

Sad bouquet.


Påskbesök.

Nu har morsan och farsan  åkt hem! Tråk. Det har varit en bra påskhelg. Firar inte påsk vidare värst men ledigt är inte fel! Det gillar vi religion för. I fredags var vi ute och gick lite...
Morsan hamnade lite på efterkälken och påstod att "om jag vetat vi skulle gå så långt hade jag tagit andra FÖTTER på mig"=)
Det blidde grillad kyckling och potatisgratäng till middag. Inga ägg. Ingen hare.
Påskafton var vi ute på stan och strosade. På kvällen gjorde morsan lyxmiddag! Undertiden hjälpte farsan till....
...på sitt sätt. ;) Jag ska inte säga något för jag gick ut och körde en sväng med min NYLAGADE (fixed by farsan) bil!
Körde och hämtade upp Dennis och tog några parti kubb!
Morsan och farsan satt bra och inte ALLS trångt där bak i min OERHÖRT RYMLIGA bil.
NU ska jag gå å lägga mig en stund ,sen blir det skogspromenad och picknick med Dennis. :) Tack för i helgen!

När man inte kan bestämma hårfärg.


Gör en tripp till Målbrottet.

Varför hamnar man i målbråttet varje gång man vaknar? Blev väckt av hyresvärden och jag kan inte låtit nykter"Heeej dEt är jOSEFine" . Hon hade iallafall goda nyheter! En tjej som ska flytta in här efter mig vill ha lägenheten 1a juni, så jag slipper dubbla hyror ! Woho! Det ska firas med en alvedon!! Japp för det behövs. Ibland behövs champange ,ibland behövs alvedon. Kan knappt röra min vänsterarm. That is no good. Sitter i kö till vårdcentralen. Ja asså inte PÅ vårdcentralen... utan hemma. Hoppas jag! *tittar mig omkring* puh! Undrar om man kan dra upp en massa krempor eller om man måste ha ett besök för varje? Blir många besök. Jag kan ju försöka saj till om allt,men kommer känna mig som värsta veklingen. Dont like. "Hej doktorn ,samla ihop dina polare och ta en titt på detta vrak. Jag har ont i magen, i axeln,i ryggen , i huvudet, i öronen och så har jag en knuta på halsen,ska den vara där?" Det löser sig. Satte på automatisk uppringning i stället. Mycket bättre än att jag ska sitta i kö i en timma. Då hinner man ju börja tänka på annat å så när man väl kommer fram så säger man "En kebabpizza till Sveagatan" Å så blir det liksom fel från början.

Dyster.


I do not believe it.

Trivs inte med mig själv just nu. Denna förbannade värk drar ner mig i depression! GO away! Funderar på att pigga upp mig själv med ett fotbad och ansiktsmask. Vet inte om det gör nån nytta men det är tidsfördriv. Det är lustigt, jag tror på spöken och magi,men jag tror inte på andra ...mer ...vetenskapliga saker som tillexempel...schampo. Helt obegripeligt enligt mig. Hmm ,har ingen balja. Undrar just om jag får ner fossingarna i en filtallrik.

I´m in love-

Det är så underbart väder ute och jag har varit ute en liten sväng. Känner dock att jag inte orkar så mycket. Det är synd för jag skulle gärna traskat runt i en skog idag. I´m in love.
Fick käka med kinapinnar ty alla bestick är ... inte...diskade.
Min fina radio jag målade:)

Sjuk-tv.

Glott på ett avsnitt av Biggest Looser. Får alltid en klump i halsen när jag kollar på det programmet. Av en ganska märklig anledning. Sitter å önskar att jag var sådär överviktig så att jag kan gå ner i vikt å bli sådär lycklig. Skumt va ? =) jag önskar ju såklart inte det,men de ser så glada ut när de klarat det dom ska!
Nu är det Sjunde himlen . Det är så gulligt så jag kräks. När man inte trodde det kunde bli sötare så hittar den söta lilla tjejen en söt liten fågelunge.
Tror jag ska gå ut en sväng sen. Man ska väl inte gå ut för tidigt när man är sjukig,men min rygg mår inte bra av att ligga still. Så en liten tur får det bli. Sen kommer dom och ska kolla på lägenheten. Dennis säger att man ska ha fin mat i kylen för att locka eventuella köpare . Att det speglar hur dom kommer få det. Well.. dom lär inte bli så impade av mina 3 öl och hamburgaredressingen från Eldorado. Nåja, ska ju inte SÄLJA så dom kanske inte kollar där. Kanske ska spraya litta bulldoft i lägenheten dock..och kanske hälla upp litta praliner i pralinskålen.

Snörar av skorna igen.

Ibland går det inte , trots att man försöker. Febern var ju borta när jag steg upp, nu är den med största sannolikhet tillbaka igen. Blir väl till att krypa ner i sängen igen och hoppas det blir bättre under dagen. Tänker inte sätta mig på ett pendeltåg i detta skicket. Blir kanske till att traska till doktorn?

Tänker spendera kvällen med att gråta en skvätt.

Ja så illa är det faktiskt. Jag kan knappt sitta, knappt stå,knappt ligga. Min rygg,min nacke och mina axlar KÄNNS. Det är inte kul att känna sig som 85 när man nyss fyllt 25 :´( Det är inte så att det känns ibland. Har fan jämt ont. Hjälper inte att springa till kiropraktorn. Det hjälper bara temporärt. Så himla less på detta. Ska ja leva resten av mitt liv med att ha så här ont blir det inget roligt.
Sol idag har det varit iallafall. Gick ut på lunchen och käkade laxsallad på en bänk bland småfåglarna. Love it. Sol och djur förgyller dagen. Jobbade länge ty jag var inne i någon slags  måndagskoma och kände mig väldigt effektiv. När jag väl gick fick jag höra att tåget var försenat. Fick vänta två timmar så jag passade på att shoppa. Inget jag kände för direkt ,men att gå är det som gör minst ont och jag behövde ett par vårskor. Kan inte traska runt i vinterkängor hela våren! Hittade ett par vårkängor i brunt och ett par GULA sandaler. I knooow. Ogillar egentligen gult, men de var fina^_^.
Ska ha visning på längenheten imorn,så egentligen kanske jag borde städa. Men jag orkar faktiskt inte. Ska försöka skraffsa ihop lite kläder så golven syns iallafall. Sen tar jag min tandborste och går över till Dennis place. Han har ju tråkigt nog åkte till Norge och stannar där tills onsdag :( men jag sover där för allt jag behöver till imorn har jag glömt där. Tur för honom att han inte är hemma, då hade han fått höra massa gnäll ikväll. Synd för mig ^_^miss ya.

Mitt favoritlag <3


Suck.

.

Black come back.

Sitter här och saknar mitt svarta hår en aning. Trivdes verkligen idet . Jävvra virvel som ska förstöra allt! Tror jag ska starta en "Förgör-kaluffsvirvlar" studie! Ah, det skulle inte förvåna om jag, nu när jag fått mitt hår ljust, råååkar färga det svart igen. Det ligger liksom i min natur att ändra mig! Traskat igenom min garderob igen. Ingen lätt match! Funderar på att sälja ALLT! Näh, inte allt men NÄSTAN! Börja på ny kula. BARA köpa sånt som jag VERKLIGEN vill ha. Får väl ha någon liten loppis innan jag flyttar! Min hals är elak idag. Jag vill spela match,men den vill inte. Dock tar min vilja över så match blir det! Ska luncha med Dennis på stan först! :) Träjvligt!

Varmkorv å vin.

Kvällen räddades med varmkorv och vin =) Vinet var äckligt dock och passade inte så bra ihop med ketchup. Bytte ut till ananasjuice. Mumma!Passade dock inte heller så bra med ketchup. Dumpar nog ketchup nästa gång. Lyxade till det med fruktsallad till efterrätt och matade Dennis tår med Polly. Tyckte dom kunde växa till sig då jag köpt ett par 42:or åt honom som inte passade.

Glott på en usel skräckfilm F. Sådana finns det gott om. Får hoppas den Norska skräckisen vi ska se nu är bättre. Jag vet...låter inte så lovande ;) men vi såg en norsk skräckis för ett tag sen som heter Fritt vilt och den var överraskande .. okej. Dokumentären Ångrarna var bra. Se den.

Ni vet hur man jämför många människor med djur. Det finns gott om de som liknar rävar och rådjur. Råtta är också en ganska så vanligt förekommande liknelse. Idag fick jag dock nöjet att se både grävling och delfin! Ovanligt. Själv anser jag mig tillhöra kategorin mus/hare.

Känner mig äcklig.

Gårdagen började stressigt. FörZnooozade mig! Låg och nassade till jag bara hade en kvart på mig att göra mig iordning. Alla vet att 15 min är alldeles för kort tid för ett fruntimmer att göra sig i ordning på! man behöver minst 18.... SPRANG till tåget och dörrarna stängde sig precis bakom mig. Hade jag haft något bredare bakdel hade den varit något mindre nu. Det är både jobbigare och lättare att jobba på en fredag. Det är ju sista jobbdagen så man vill bara hem. Tillbringade fredagkvällen hos Dennis. Vi glodde på Talang och jag kände mig skum och mesig när jag nästan började grina åt ett modellflygplansnummer ;P Vi kollade även sista avsnittet av Walking Dead . Besviken över att det inte var någon spännande klipp-hängare. Nu känns det helt ok att vänta tills nästa säsong , och så ska det ju inte vara. Man ska få ångest och lääängta. I don´t.
Vaknade kl 10. Kände mig konstig och kunde knappt svälja. Gick hem till mig, lade mig på sängen med kläderna på och sov till.... halv16! Oh my God! Känner mig så äcklig. Vill inte bli sjuk, igen! Hade ju planer för helgen =( Får hoppas det går över tills imorn! Ska snart hasa mig iväg och möta upp Dennis på Coop. SKa väl försöka hitta nåt där att käka.  Vi ska glo på Ångrarna . Har hört bra om den dokumentären. Handlar om två män som gör om sig till kvinnor och senare i livet ångrar sig! Köpte en flaska vin igår som vi ska korka upp ikväll. Fredagar är ingen bra vindag för då är man redan så trött! Så ikväll blir bra. Vi kör "testa en ny sort varje helg".  Ska väl försöka göra mig i ordning nu .Får se om det hjälper. Känner mig äcklig !

My Name Is Luka.


Your love is my drug-


I kinda get to thinking.


Är det verkligen så himla synd om dig? Eller använder du det som sköld mot det ansvar du inte orkar ta?
Är det verkligen andra som gräver din grop eller är du den som hoppar i de redan färdiggrävda?
När ditt sår är öppet ,släpper ditt hjärta då bara in salt eller låter du socker passera?
Vad vinner du på att vara offer, varför sträcker du inte på dig och visar att du är den man ska se upp till?
Vad vill du ha ut av ditt liv? Vad är din dröm? Livet är inte slut men drömmar tinar bort. Livet är inte långt men du hinner om du vågar.
Har du fler ovänner än vänner ,eller släpper du bara in fel personer och stänger ute de som du skulle behöva.
Är du rädd för att bli räddad? Sitter du hellre i din bubbla och samlar på människor som gör din bubbla tjockare.
Är du rädd att du inte vet hur du ska handskas med verkligheten om någon kommer och spräcker din bubbla?
Är du rädd för verkligheten? Vad är du rädd för? Verkligheten kan omöjligt vara farligare än den värld du själv placerat dig i.
Tyck inte synd om dig själv för det finns en värld där ute som är till för dig likväl som för någon annan.
Du har fått en inbjudan och väljer du att inte gå är det ditt beslut.
Matar du hellre dina fiender med din svaghet ?
Ser du hellre på när dina fiender gäser av din brist på självförtroende ?
Är du medveten när du sårar eller tror du svek är något bara du utsätts för av andra?
Sitter du hellre? Väntar du hellre tills det är för sent? Stannar du hellre inne och stänger du hellre allt ute ?
Var mån om de som vill dig väl, trots deras hårda ord. Sluta fjäska för de som gör dig illa med smicker. Kiss-ass har så dålig eftersmak.

TORSDAG!!!!!

Redan innan jag steg upp idag hann jag bli förbannad TVÅ gånger. Det började typ såhär. Riiiiiingdodidodoriiiiing-alarmet ringde. Jag stängde av och tänkte "Aaaaah, jag kan ju sova vidare idag för det är lördag idag.. ".. Sen tänkte jag efter. "Faaaaan,det är inte alls lördag,det är ju FREDAG idag (baaam - förbannad)." Strax därefter kom chock nr 2: "Noooo! Det är inte fredag heller! Det är torsdag!" Tror ni jag blev deprimerad eller ?! Dagen fortsatte i den banan . Till lunch trodde jag att jag hade med mig värsta goda maten, rostbiff , potatissallad med saltade solroskärnor... AJ! Jag funderar allvarligt på om jag råkat köpa fågelfrön eller något liknande! Det gick fasen inte att tugga! Ska genast (om en stund) kolla i kylen vad det är jag köpt! Smakade träflisor och fastnade i käften! Ahja..billigt var det iallafall. Som en fin grand final (än sålänge, natten är ung) somnade jag på tåget och vaknade hastigt av att tåget stod still! Jag haffade min väska och svingade mig av tåget med dregglet i mungiporna. Väl ute på perrongen upptäckte jag att det var FEL stad . Jag bor fasen inte i Boxholm! Snabb som en get och yvig som en iller tog jag mitt dreggel och svingade mig på tåget igen. Ingen fattade något och heller inte tycke. Jag är knas, men det bjussar jag på!

Nya ordspråk för dagen.

Det dom inte vet har jag inte ont av.
Snabbt jobbat- halva inne.

Fördelar medför nackdelar.

Det är gott med mat men det är inte trevligt när man inte tål maten och får ont i magen. Det är himla snyggt med klackaskor, men det gör förbannat ont att gå i dom. Det är kul att ordna kalas men det är tråkigt att diska. Det braiga med offentliga toaletter är att man slipper städa dom. Det tråkiga med offentliga toaletter är att de aldrig är städade.

Magknip.

Hemma efter en lång dag. Bytte om till fotbollskläderna och kved ihop i sängen. Sån jävvla kramp i magen. Legat i fosterställning i en halvtimma och inte kunnat veckla ut mig. Så det blev ingen fotboll :( Tagit en alvedon och det känns lite bättre. Men det är lurigt med alvedon. Den framkallar falskt välbefinnande. Funderar på om jag blivit magsjuk eller om jag åt min baconmacka för fort. Ahja, ska leva i mitt "falska välbefinnande" sålänge det går och hoppas att det hunnit gå över tills fusket slutar verka.

My bird.

Under tävlingen i fredags råkade jag ju bli så nervös att jag bröt min dödskallering mitt av. Övernaturliga krafter i stundens hetta. Det var min favoritring och jag blidde litta ledsen. SÅ idag hittade jag en ny liten vän! I wont break you! <3

Yey me!

BRA jobbat Joss BRA jobbat! ÄNTLIGEN tog jag tag i disken! Den har legat där och förökat sig i fleraflera...flera dagar. För att beskriva hur illa det var kan jag berätta att jag igårkväll åt yoggi i ett vinglas,med en plastSLEV. Och imorse åt jag ingen yoggi alls ty jag fann det för svårt att få upp den med tårtgaffeln... Så JA det var dags.
Jag är less på besservissrar. De stör mig något så fruktansvärt. Det är så frustrerande när vissa inte förstår att de sätter sig själv på för höga...kossor? Man vill bara plocka ner dom och låta kossorna slicka dom på ögonlocken och säga "precis sådär strääääv är du" :)
Jag råkade köpa 15 ägg när jag hade 13 kvar. What to do!? Håller på att koka upp de där 13 nu och får väl se till att trycka i maj dom innan dom traskar ut. Fasen det är ju påsk snart och kan man börja julpynta i oktober så kan jag börja smaska ägg idag! Nu ska jag slå på tvn å slöglo litta och käka...ägg. Sen bli det till att sova...och snaska ägg.

Min bara min.

Skönt med fossball! Inte för att jag kan skryta med att jag orkade speciellt mycket ;) Fasen det var ändå rätt bekvämt med pytte-hall där man inte hann få upp farten innan man skulle bromsa. Och var är VÄGGARNA på en grusplan?! Mycket tjong idag. Men det går välle över. Match om ett par veckor och då måste man vara laddad! Tror jag ska börja jogga lite på fritiden. Tror gör man i kyrkan..kan man även jogga där?.. Hmmm. Ska ta en välbehövlig dusch nu och sen kommer Dennis över. Min Dennis :) Han den där fina. Som jag är glad att jag har. Hoppas han har med sig sista avsnittet av "Walking dead". Jag vill få det undanstökat så att jag kan bilda mig en uppfattning om jag tycker serien är bra eller störig.

Foootboll!

Yay! Det var längesedan men nu är det dags! Fotboll i Sommen! Bra att avreagera sig på en boll, träffa sköna bruttor och skratta litta! Det är SÅNT man ska lägga energin på! Inte på sådant man inte bryr sig om och bara stör sig på. Svårt att fokusera på rätt saker ibland , men nu ska jag göra det iaf!

HAHAHA.

Skrattretande.

Sunny sunday.

Dagen började väl sådär. Sov istället för att träna. Sov ända till kl halv 14. Illa. Sen tog jag mig ut och gick på picknick med Dennis. Vi satt på en läktare och käkade baguett. Efter den braiga lunchen smög vi till Coop å köpte glass och kakor. Det inhalerades på Höganloft med utsikt över hela "staden". Jag såg mitt fönster däruppifrån.  Jag vinkade i hopp om att jag skulle vara hemma och vinka tillbaka. Det var jag inte.  Supermysig eftermiddag. Kommer bildbevis sen. Ska bara retoucha bort all glass runt min mun först!!

Jahaopp.

Hade en myskväll igår med vin och tv. Har börjat glo på "Walking dead". Den är helt ok. Idag blir det väl träning och ... ja jag vet inte något annat. Kanske får ta och städa klart. Vad vet jag. Inget annat på schemat. Igår var jag ju ute i princip hela dagen bara för att jag visste att jag skulle behöva städa när jag kom hem. Tur att det var sol.

Yesterday.

Tävlingen dårå. Hmm. Ah det gick ju inte hela vägen, som man brukar saj =P Jag tyckte nog ändå det gick hyfsat bra och får hoppas någon ringer och röstar på mig den 10e maj. Dennis mor å far åkte med mig . Det är jag glad för! Hade inte velat åka själv och dom var utmärkt sällskap. Kändes jättebra på soundcheck ,trots att mina knän skakade. Jag har sån jäddra scenskräck! Jag vill GÄRNA komma över den och hoppas att det hjälper att stå på scen litta då och då. Blev lite besviken när man aldrig går längre ^_^ men vägrar samtidigt anpassa mig för mycket när det gäller låtskrivandet. Om jag gör låtar för att pleasa andra förlorar det liksom sitt syfte . Får berätta mer om tävlingen sen när man får göra det ;) På väg hem käkade vi på en vägkrog. Eftersom Dennis föräldrar var så snälla och skjutsade bjussade jag på käk. "Ska DU betala?!" frågade restaurangmannen. "Jag känner mig generös idag" svarade jag. "Annars brukar det vara männen som betalar" sa han. " Du vet väl inte vad jag var innan jag kom hit" kontrade jag. Han såg helt förskräckt ut stackarn.

Gnörgel.

Nytränad och klar för filmkväll hos Dennis- Ska inte träna så mycket på låten, för jag börjar bara tvivla :) Nu ska jag bara äta min halva pizza(ja jag har faktiskt TRÄNAT) och njuta av kvällen. Imorn vid den här tiden är det över och då har jag förhoppningsvis stått stadigt på scen. En erfarenhet rikare. Gnatt på er!

Nervioso!

Fy fääääään, jag känner ångesten tränga sig på. Den sitter i hälen,men den är på väg upp . I can feeel it!
Imorn är det dags. Övat lite ikväll och känner att jag inte KAN. Dumt! Det har ju gått innan,men det låser sig =/ Varför ska jag ha sån scenskräck?! Vill så gärna göra bra ifrån mig! Vi får se hur det går. Ska iväg till gymmet strax. Tänka på annat. Får se om jag orkar något . Inte tränat på tre veckor! Sen blir det hem till Dennis å öva mer på låten. Å komma på hur jag ska ta mig till tävlingen ;P
"Men det är ju här i Mjölby dom har den där roooliga affären" pikade jag igår när vi körde hem.
Dennis fattade direkt och svängde in till GodisLadan. Jag gick och mumlade om hur dåligt det är att ha öppet en GODISBUTIK på en ONSDAG medan jag plockade ihop mitt plock.
Dennis och jag var ute och traskade idag igen. LOVELY! DOCK hade det regnat...lite. Så vi fick vända. Fiiiint!
Mina nya brax och jag inhandlade på Åhléns idag efter jobb. De är sköna och ramlar inte ner! Världen är ännu finare genom dom. Jag vill instalera solglasögonlinser!....som kan ta bilder. PAX. love ya.

Vårpromenad med knäskav... och Dennis.

Ont i mitt knä. Även ont i mitt huvud,mina ögon och min rygg. Inte bekvämt..alls. Tyckte det skulle vara skönt med en promenad så jag släpade med mig Dennis. Det var mysigt och soligt på sina ställen.

Borde.

Jag borde verkligen ta tag i dethär. Min lägenhet ser ,milt uttryckt ,ut som en köttad bäver . Jag vet bara inte vart jag ska börja. Disken äter upp sig själv, garderoben har tappat greppet om sig själv och lider av ångest och depression och dammsugaren har blivit vän med råttorna. Den som kan få detta zoo på fötter igen är tyvärr jag. Jag ska bara se till att hinna och orka. Det är en bristvara just nu "hinn" och "ork". Ska väl försöka släpa mig i säng så jag kommer upp i morgon. Jag skulle behöva en helg till. Snyft.

Råtthuvud.

Min dag startade med ett vänligt mail. Jag hade ,igår, lagt ett bud på ett rådjurshuvud. Fick svar : "För den summan kan du få ett råtthuvud!!! IDIOT!!!" Jag blev helt paff. Svarade: "Har ingen koll på vad sånt kostar . Finns ingen anledning att kalla mig idiot"- Fick svar: "Förlåt då. Men har du ingen koll så kan du inte bara häva ur dig en summa!!!" Jag svarade :"Det står -BUD- i annonsen. Jag accepterar att du slänger mitt bud om det är för lågt. Jag accepterar docj INTE att du kallar mig idiot. Ha en bra dag." =) Jag SKULLE tackat JA till råtthuvudet istället! ;) "Ja,men har du ett uppstoppat råtthuvud?! VArför sa du inte det?! Taget!" ;) Undrar hur jäddra förbannad han blitt då!

Mitt problem är ett litet problem.

Såå då var man hemma. Aningen senare än det var tänkt. Närmare bestämt 55 minuter. Det var inte så att jag GICK hem, det hade dock gått snabbare. När pendeltåget kom till Sommen blev vi stående. Det enda vi fick reda på var "Signalfel". Jag har ingen bild på ett "signalfel" i min bildbank ,Ty "signalfel" är det fel som täcker alla pendeltågets fel. Hare på spåret - Signalfel. Älg i skogen - Signalfel. Slut på bensin - Signalfel. Signalfel-Signalfel?
Som tur var lyckades jag sitta i den tysta vagnen (även den kan disskuteras) där en ledig SJ-tåg-förare satt. Han snokade runt i sitt kontaktnät och fick redan på att det inte alls var något "signalfel" utan "obehörig på spåret". I detta fall ingen hare. Han spekulerade i om det var något självmordsförsök eller liknande då det var polis på väg till platsen. Polisen skulle dock dröja 45 min! Jag frågade om jag fick låna en telefon. Min hade nämligen laddats ur. Ingen av de två män som satt brevid mig hade någon vidare lust att dela med sig. Trist. Tur att det fanns en snäll kvinna i vagnen som lånade mig sin mobil. Jag ringde ett snabbt samtal,på 18 sek,till Dennis och sa att jag inte kom till midagen. Flera passagerare gick och knackade på förarens dörr för att få reda på hur länge vi skulle stå still. SÅ dålig stil att inte ens informera om vad som händer! Inte ens när vi började rulla i 40km/tim hörde vi något. Kass stil!
Trött och uttråkad traskade jag hem till Dennis. Trots försening och försumming var det ett litet problem jämfört med det som eventuellt försenade tåget.

Älskar dig.

Trött som en stork!Varit borta i 13 timmar och en halv. Fotat en jäddra massa skor i dag och är rätt trött på dojjor nu. Nästan så jag kände för att ta av mig mina egna emot slutet. Jag har kommit fram till att jag är effektivast på måndagar. Värre är det på tisdagar. Det är som att jag blir jobb-bakfull. Det är mycket att tänka på nu. Jag uppträder på fredag och är jävvligt nervös. Vet inte varför . Jag kan ju texten. Men det är liksom inte bara å gå dit å rabbla upp den. Man ska helst inte darra på rösten och helst inte snubbla på sladdar...har jag hört. Sen har vi flytten. Skickade in kontraktet i går. Flyttar 1a juni. Ska blir skönt att få större! OCH nära stationen! Nu ska jag äta choklad och stretcha. Bra kombination. Har funderat. Man bör inte skämmas över hur någon annan är, så länge de inte gör något fel. Vi har kommit fram till att 20 gånger/dag är för många gånger att säga "Jag älskar dig" . 18 funkar. Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.Jag älskar dig Dennis Ahlm.

Utan dina andetag.

Cover by Joss

Sorry mom.

Nyss hemkommen från Linköping. Nypiercad och fin... eller inte fin,mest svullen. Men det kommer nog bli bra...sen.

Gick visst vidare.

Idag har jag haft en grymt bra dag! Strosat runt i diverse möbelbutiker och burit kassar åt Dennis;) Handlat lite själv och bara haft det mys! Första affären vi var inne i fick jag gåshud av! Den hette "Loppis och ägg". UNDERBART! Jag ville ha ALLT. Men det fick inte plats. Så jag köpte ett litet nattduksbord. Blev även en klänning på BIKBOK som jag älskar utan att ha provat. Svart spets med skjortärmar.
På vägen hem,i bilen, ringde Dennis telefon. Han fick reda på att han gått vidare i "Svensktoppen nästa"!! Kul!!! Jag blidde glad för hans skull och lättad över att jag skulle slippa sjunga. För jag skickade ju också in ett bidrag. Samtidigt kändes det trist att inte blivit uttagen.
Dennis ringde sin farsa och berättade. Bosse ,som är en man som redan vet allt,visste såklart..allt. Han visste tillochmed MER än allt. Han berättade nämligen att jag också gått vidare! :D
Kul! Vi ska inte tävla i samma deltävling tyvärr. Men jag ska sitta i publiken när Dennis tävlar och hejja som in i! ;) Han har en bra låt.
Morsan beklagade att hon inte kunde rösta på mig ,då hon är i Finland på fredag. Så får väl hoppas att någon annan gör det ;)

RSS 2.0