-


Tycker inte om att vara sjuk.

Varit sjuk i några dagar nu. Pendlar mellan iskall och stekhet. Feber,halsont och yrsel. D har varit snäll och pysslat. Han gav mig ipren, jag messade tio min senare och frågade om han gett mig någon. Dåligt minne hörde visst till :) "Du är inte sjuk så ofta, så du kanske bara får acceptera att det får vara så här någon dag"... "Nej."

Idag är det liiite bättre. Iallafall med febern. Jag har dock ingen röst idag. Det är fint väder. Sol och snö. Perfekt väder att sitta inne i, för då kan jag låtsas som att det inte är kallt ute. Jag ogillar kallt. Speciellt när det ska blåsa i huvudet på mig.

Störigt att vara sjuk när man har mycket att göra. Har lite jobb som ligger och väntar och jag hatar verkligen att göra folk besvikna. Knäcker mig. Ibland är det dock sånt som händer. Tyvärr.

Nu ska jag lägga ifrån mig dator, dra upp täcket över näsan och göra det jag gjort hela dagarna, titta på otroligt tråkiga tvprogram! Det blir man bättre av! Man vill ju komma ifrån det! See ya!


HEJtomtegubbarSLÅiglasen.



Inget är som en julfest. Den är årlig och ärlig och dråplig och härlig. I like. Kul när saker blir sagda som annars inte blir. Även lite kul(skönt) när saker inte blir sagda. Sådanan saker som inte ens en julfest kan fresta fram,ska förbli osagda.
Jag gillar fyllesnack. Det är det enda sanna. Ty på fyllan finns ingen anledning att ljuga. Önskar att folk sa vad dom tyckte även utan en tomtesnaps innanför självförtroendet.

Hade en underbar kväll!Är dock så jääävulskt trött idag. För julfest går inte bara ut på att skratta ,dansa och ha trevligt. Det går även ut på att dricka sånt man tycker är äckligt och att sova alldeles för lite. Mina ögonlocka har haft svårt att acceptera att ljus betyder dag och vill hellre stänga igen och öppna vid midsommar. Jag somnade i duschen idag. Då är man trött. Skyller dock lite på kylan. Fryser. Nu förstår jag varför pensionärer har stol i duschen. Det är bekvämare än golv.

Käkade kebab till frukost/lunch/middag. Det finns inget annat sätt som är rätt. Right? Varannan vatten...varannan kebab!

When will I ever learn. I hope never.

Blidde litta klipp igår. Punktigt. Jag kan inte saj att det inte är min stil,för jag har ingen stil :) Jag trivs. For now.


I surrender.

Jag orkar inte mer. Inget är på plats och allt är utochin. Jag reder inte ut trasslet och det skulle vara så mycket lättare att vara ... en gurka.


Svar på frågor!

Min klumplampa i köket tackar för komplimangen och hälsar att den är köpt på Indiskan för ca 3 år sedan
Om det är den i taket som menas.
Renljusstaken är köpt på Nordic!
Tack för att du läser min blogg!!:)


Stackars klump.

Idag har jag sett en påkörd älg. Det var som en stor grå klump. Jag tyckte synd om klumpen, han skulle ju bara klumpa över vägen :(

Jag har så jäddra svårt att koncentrera mig på vintern. Har fullt upp med att överleva. Är en såndäringa frusen sak. Imorn ska jag dock skärpa mig och ta tag i ALLT. Har litta på G som jag hoppas jag får fart på. OM jag lyckas skärpa mig och överleva vintern så är ni välkomna på utställning i vår ;)
Nu ska jag skriva klart en låt . Det är en om kärlek.

Maskätande no one

Idag är det kallt! Usch vad jag ogillar kallt! Funderar allvarligt på att göra som flyttfåglarna!...börja käka mask.
Planen för dagen var att hämta min kamera och sedan fota barn. Kameran har varit inlagd. Fel? Minneslucka. Fick ställa in barnfotograferingen pga att det var 60km/t på 120vägar-väder. Kunde ju inte göra så mycket utan min kamera. Nej vad är en fotograf utan sin kamera??! En maskätande-no-one!

Upp och ner Ner och upp.


Jag har haft en vääääldigt bra helg. Jag kunde inte haft bättre vänner och så är det. Hängde med fotbollsbrudarna i lördags . Det blev hemmafest och utgång. Första gången jag går ut å skakar rumpa i Tranås :P Nu vet jag att det går!! Söndagen förgylldes med Pizza med de som orkade stiga upp efter lördagens fest;) Sedan traskade vi vidare på Lussebullefika. Mys. Och sedan avslutades helgen med film med D.
TOPPEN!
Idag har jag jobbat på Stadium och INGET har tagit emot! Haft en BRA dag. Tjoho, när humöret är på vift!
Sen kommer stunder då allt bara kommer ikapp en. Dooooooown. Släpp ut det, torka tårarna och bit ihop.



Den bjuuuuder jag på!


Önskelista eller inköpslista.

Nyss var det påsk å snart är det jul! Folk börjar fråga om önskningar och jag har så svårt för sånt! Tycker inte om att önska mig saker. Det är sant. Om jag önskar mig något så är det kanske bara en eller två saker och då känns det mer som en inköpslista. Ska fira jul i Skåne i år och tror jag ska önska mig "fred i världen" för det är inte så jobbigt att släpa på tåget. Det eller nån platt sak som inte tar så stor plats i väskan. Typ en LP eller en fotomodell.

Längtar faktiskt lite efter julen. Det är ju ändå snö och alldeles för kallt,så då kan det lika gärna vara jul.
Ser fram emot morsans 375tusen tomtar, julmat, när bror och jag ska skälpa farsan att hugga gran och morsans asgarvar när hon gett farsan och bror likadana tröjor i julklapp pga ett så oemotståndligt erbjudande som "ta 2 betala för 1".

Julen har sin charm. Julen har även äckliga sidor, som Janssons frestelse, Tjurenf***ingFerdinand och Annandagen...dagen då allt det trevliga är slut, allt utom julmaten! som man nästan spyr på! Och mitt i allt bestämmer man sig för att åka till stan och shoppa upp julklappspengarna man fått(tillbaka). Man bestämmer sig för en omgång i reafighten. Självplågeri. Men så ska det vara. Julen ska vara som den alltid har varit! Det säger iallafall morsan.Glittret får fasen inte hänga vågrätt och gröten ska ner vare saj man får behålla den eller ej!

God Jul


Life looks better in spring.



I hope someday you'll see me,
I hope someday you'll spot me in the crowd,
Take my hand and kiss me,
I hope someday you'll say my name out loud.

Tell me, tell me about your feelings,
Tell me about your stories,
Look into my eyes and come on closer,
Make me immortal with a kiss.

Tell me, tell me about your feelings,
Tell me about your stories,
We know it's over, so tell me it's over
And life will be better in spring.


Jag älskar mitt kök.

Piffat till mitt kök litta till. Köpte den underbara ren-ljusstaken ,en hylla och några plåttavlor jag tyckte var söta.
Spikat och skruvat och ...tejpat. Bra blev det :) Det är viktigt för mig att min lägenhet känns "jag".
Var även tvungen att fynda på Bikbok för det var halva-halva och jag hade inte råd att låta bli att lägga 115:- på två ursnygga toppar!
Nu ska Dennis komma över och vi ska ha måndagskalas. Dom är alltför sällsynta.


Jäddrigt lång lördag.

Vaknade av att Lasse knödde. En katt i pannan och en i armhålan. Mys.
Följde med Jasmin till loppis och på en stadsrunda. Inhandlade en beg hylla och en ny mockaväst. Love it.
Blev medbjuden till en vän i afton,men jag hann inte bli klar med bilderna tills dess. Hoppas jag får följa med nästa gång. Är dessutom litta sliten sen igår. Underbar 30fest hos Johanna!

Sitter själv här ,en lördag. Nej, Lasse och Archimedes är ju såklart här också. De gills. De sitter vid mina fötter och väntar på att vi ska gå in och slänga oss på sängen och kolla film. Vi glodde på "A nightmare on Elm Street" innan. Den var helt ok. Inte så skräckig som jag hoppats på dock. Katter är inte så komplicerade. Allt annat är komplicerat just nu. Känner mig som en böld. Tyck inte synd om mig,tyck om mig. Man kollar mycket film när man bor själv. Jag borde ta tag i annat,men har ingen direkt lust. Det kommer.

Funderar på att ha någonslags inflyttnings-tjosanfräsan nästa helg. Jag e dålig på sånt. Fasen hur gör man nuför tiden? Är det fortfarande ballonger och glasstrutar som gäller eller är det pasé?


Uppgraderad.

Igår märkte jag att det snöat ordentligt. Jag märkte det på så sätt att jag inte hittade min bil. Jag har en röd bil och på parkeringen stod bara en vit. På MIN parkeringsplats! Min bil. Det var mysigt att sätta sig i den för det var helt kolsvart där inne under snötäcket. Bestämde mig snabbt för att INTE ta bilen, då det skulle ta längre tid att skotta fram den än att gå.

Idag däremot var min bil fin och röd igen. Snön smälter. Så jag tog en runda och upptäckte med skräckblandadförtjusning att det var SÅ himla lätt att styra!
Undrar om bilar kan uppgradera sig självt? Att den liksom tycker att jag kan få använda bara en arm nu när jag ska styra, för att jag kämpat och använt tvåhandsfattning i 3månader.
Visserligen är det halt ute och vad jag har förstått så KAN servostyrning vara det samma som sommardäck. MEN det är lätt överallt! Tillochmed på en somrig parkering. Har jag helt enkelt blivit grymt stark?!Hmmm,ja, jag har iochförsig flyttat närmare ett gym....
Ahja, vi får se vad som händer :)

Har varit på "stan" och gjort lite ärenden. Har blandannat köpt två fulsnygga fåtöljer på erikshjälpen. Gröna. Matchar mina fina mossgröna gardiner. Mums! Får se när dom blir hitskjutsade!
Nu ska jag snart på kalajs! Pillar med en surprise.

Tattoo Today.

Idag ska jag tatuera mig. Det ska bli spännande. Man glömmer hur ont det gör. Man kommer på ganska snabbt hur ont det gör. Det går över. Jag tål.
Vill det ska bli bra. Bäst tillomed! Hoppas.

Hemma hos mig .

ÄNTLIGEN har jag fått internet hemma!! Visst blir man låst! Ringde å klagade igår, för jag fick inte igång det och dom hade lovat att det skulle komma igång den 9e.
Fick sitta i massa telefon kö och kopplades fel hitan å ditan. Tillslut fick jag prata med en käääring. " Vilket utag har du satt nätverkskabeln i?"....Nätverkskabel, precis, jomen just det,kabeln ja, den e i...pillpill. No comments!

Föräldrarna var ju uppe i helgen och hjälpte mig få ordning. Köket är topp. Trivs. Vardagsrummet är jag har inte klart,men jag har iallafall säng och tv och det e det viktigaste!;) Det var längesedan jag bodde själv. Det är en omställning. I´ll make it.


morsan gjorde snyggt dynfodral. trött på det svarta.

Ingen kommer att prata om vädret idag.

Ingen!!

NO internet. No no.

Avskärmad utfryst eller befriad? Vet inte faktiskt.
Tack föräldrar för hjälpen och sällskapet i helgen!
Kommer snart en film som visar hur det ser ut när man
bär en säng Sveagatan fram. ;)
Nu ska jag catcha up!!

Annandag måndag.

Lill-lördag my ass! Annandag måndag I tell ya! Eller hur Sara!? ;) Seg dag helt enkelt.
Jobbat i Norrköping idag. Fotat skidbyxot och bikinis, är det konstigt man blir förvirrad?!
Imorn ska jag på plåtning i Örebro å då ska man vara i Norrköping klockan 7 så det blir till att köra nån gång efter 5 :) Myys.
Blir till att glo på Bonde söker kääring och sen får en annan kääring gå å lägga sig.
Fredag är det Stadium igen och sen är det helg! DÅ kan vi snacka lördag!
Segt att man inte har internet hemma än. Får det nästa vecka. Fast då får jag iochförsig en anledning att gå upp och kela lite med kiiisarna:)
Har kommit på att det visst är bra insyn i min lägehnhet. Kom på det igår när jag fick publik när jag stod och rockade rockring:D Man får passa sig! Idag ska jag rocka på huk! .... ehm.
Ah ja.

Allt är på ingen plats .

Konkat lådor å kassar å väskor nu hela dagen. Blivit erbjuden hjälp,men tackat nej då jag inte trott jag haft så mycket saker. Det har jag. Men nu verkar det ändå som att dom börjar ta slut. SKÖNT! Belönade mig själv med lite thai-rester i nya lyan. Serverat på ett grytlock och vatten i en vas ! Funkade fint! Allt är verkligen på ingen plats nu. Tar lite tid innan det uppenbarar sig vad som ska vara var. Mam och pap kommer upp i helgen (från skåne) och hjälper mig komma iordning ,snällt!! Funderar på att strunta i sovrum och köra walk-in-garderob istället. Jag behöver. Nu ska jag fortsätta köra litta skrot i min lilla skrutt flyttebil=)

1rum och dass, plus ingen garderob.

Vetifasen hur jag ska få plats med mina artonhundrafemtiosju plagg i noll garderober. Illa. Annars e lägenheten fin. Inte som jag kommer ihåg den. Men iochförsig har jag inte så mycket att komma ihåg. Var på visning i typ 7minuter :)
Tror jag kan komma att trivas. När jag väl får iordning.
Dennis hjälpte mig med det största idag. Snällt ,så jag bjussade på hämtmat från Golden Thai. Det blev 4smårätter. Jisses vad mätt man blev! Blir matlåda till hela veckan och fick spara de friterade bananerna och glassen!
Det gick jättebra att sitta och käka på en ihoprullad matta... med en Thomson-tv-kartong som bord. Thaimatsmakerna förstärktes. Glodde på en skräckis samtidigt. Har ju inga kanaler än pga noll antennsladd. "Splinter" var rätt kass. Äcklig och oskrämmande. Dålig kombo. Jag vill ha spännande och uschligt!

Kanske borde sova snart. Ska upp tidigt och flytta resten tänkte jag. Jobbigt att ha allt utspritt.
Igår somnade jag med kläder och allt. Med FLIT! Det är mysigt att somna när det känns förbjudet. När man vet att man borde göra sig iordning. Det var mysigt ungefär fram till klockan 5. Sen var det mest varmt och äckligt.

Flytt.

Haft det lite körigt å inte kännt för att skriva. Eller jo det har jag väl gjort,men inte gjort det för att jag respekterar andra...
Idag ska jag flytta. Själv. Det är jobbigt, men det är något jag behöver. Flyttar till en etta ca 700 m bort. Om jag ska vara ärlig så är jag inte helt hundra på hur den ser ut ,eftersom jag var rätt så borta när jag var och kollade på den förra veckan. Det är iallafall ett riktigt kök,ett badrum med dusch, ett vardasrum med konstiga sidodörrar in till små tomteförråd och en stor klädkammare där jag tänker ha sängen.
Hade tur som fick köpa en bra säng av en vän. Hoppas bara den får plats. Annars får jag väl ha den på dass,för vad jag miss så var det stort.

Jag har typ inte packat ett dugg. Har skjutit upp det,men nu måste jag verkligen ta tag i saker eftersom jag får nyckeln kl 15. Svårt att veta vad man ska ta med sig. Jag vill inte vara "ha-galen" för sakerna är inte det viktiga i den här flytten. Det blir nog bra.

I lördags var jag på världens fest och det fick mig att tänka på annat för en stund. Hade klubbfest med fotbollen! Woho! Skoj! Jag ville inte åka hem! Hoppas på nåt liknande snart igen...
Var litta sleten igår och spenderade dagen med bakispizza och en promenad med Dennis. På kvällen fotade jag Li och Kenny. Roliga fina människor! Tack för bullarna!

NU ska jag mata Lasse med något annat än mitt öra och dra fram Archi som fastnat under en soffa. Sen blir det pack!

<3 / joss

RSS 2.0