Come and see me early in the morning Just about the break of day.

Stegade upp 06.30. Dumt, jag vet,men så blev det. Har matat söt-monstren och tänkte käka lite frukost till något kasst på tv. Sen får jag undad lite (mycket) jobb och så kanske IKEA om det hinns? Blir bra dä :)

Whatya Want from me. (cover)



Mitt hår är av! Det gör mig inget alls!

"Haha trodde du ja!!!!"

Hämtade ner en väska från vinden. Stötte på en tant som jag stött på en gång innan där uppe. Hon är väl trevlig och så, lite stroppig,men schysst. Jag undrar : Varför måste äldre säga "OM JAG ÄR MED NÄSTA ÅR,så tänker jag..." Får man inte säga bara "Nästa år ska jag". Tror man,när man blir äldre att gud ska sitta på sin pinne och höra det där? Och tänka "Haha trodde du ja!!!" och kolavippa en? Bara för att man vill vara med lite till?
Nä jag säger som så här att NÄR jag blir 114 bast,då ska jag baka bullar och åka pariserhjul!

Change.

Fick lägenhet till på måndag. Köpt tv idag. Fixar. Haft en trevlig dag med Dennis. Hoppas på det bästa.


Lucia.

När jag var typ....17 hade morsan anmält mig till luciatåget i Sjöbo. Jag gick till uttagningens väntrum, satt där och innan det blev min tur hade jag dragit igen. Förra året hade morsan anmält mig till IDOL och jag blidde kallad till en audition. Jag åkte dit, satt där och innan det belv min tur hade jag åkt hem igen.
I år anmälde jag mig själv till luciatåget. Jag satt i väntrummet, var typ 8 år äldre än alla andra. När det blev min tur gick jag in och sjöng.
Jag är stolt över mig själv att jag vågade. Skit samma om jag inte får gå i nåt luciatåg,men INTE skit samma att jag verkligen gjorde det jag kom dit för! Hejja mig!:)

.


KisseKatter



Lasse tycker om att leka med hål.

Funderar på crazy.Jag är inte hästsvans.


Svag för Agyness Deyn´s look. Fränt! Men Rihanna e det inget fel på heller. Får se vad magen säger på måndag ;)

Stel.

Uhujajaja. I stort behov av nån som fixar ryggar. Nån som känner för ett extraknäck?... USCH ,FÖRLÅT, dåååålig ordvits! Skäms.

'Haft en behaglig jobbedag på Stadium idag. Fotat lite valla,fotat litta snowboards,fotat lite annat.
Dagen började dåligt. Försov mig så jag fick ta med frukosten å käka på tåget. Satt där å slevade yoghurt ur en burk som ljög "kräftstjärtar". Plötsligt stannade tåget. Stod still i 15 min innan de sa nåt. "Signalfel,vi måste byta tåg". Jaha. Odd. Not. Så Passagerare som tidigare fått trängas i 4 vagnar fick då snällt trycka ihop sig i 2.
"Observera att tåget är full." var en dum kommentar vi fick höra när vi stod där å svettades tillsammans,med näsorna i grannens öra. "För biljett och information, kontakta tågvärden i mitten av tåget" var också en onödig replik,med tanke på oerhört begränsad framkomst.
Man blir litta tjurig när sånt där händer. Men sen får man strö salt i såren och komma över det hela.

Gick om frisören efter jobb. Hon kom ihåg vad jag heter! Impad! Beställde en tid till nästa måndag. LÄNGTAR. Ska bli skönt att bli av med boet. Kommer säkert ångra mig,men det gör man ju dagligen.


Jag vill jag vill jag vill jag vill jag VILL!

Sitter och letar inspiration till design på nästa tatuering. Jag VILL komma på något SNART! Men det måste vara perfekt! Det måste kännas jag! Det är absolut inte det lättaste! Vill ha klassisk stil ,men skumma grejjor så att det blir tidlöst och unikt. Som sagt ,inte lätt. Det finns så mycket! Skepp är fina. Den ska vara på armen. Halva armen.
Får fortsätta jakten imorgon för nu har jag slitit tillräckligt för dagen/kvällen. Helt slut i nötet!


http://3.bp.blogspot.com/_GmlJ2al7e_k/SjJpTgPwarI/AAAAAAAAACM/aifAimW-uFs/s320/Love_Tattooed_Woman.jpg

When Joss is in da house,Lasse is in da face.



LAsse är extreeeeemt mammig emellanåt och tror att allt i mitt ansikte är mat. Archimedes täcker hela datorskärmen . Han är oerhört teknikintresserad. Man får så mycket gjort när man har två mysfrön i facet!

Besökte My Playroom idag.Tid finns ej när ingen är där & påminner om dess existens.



Efter leken i studion körde jag och hämtade upp Maddis. Var 2cm från att köra på en cyklist. Va fään,nån gång ska vara den första! Neee då. Jag hoppas att jag aldrig kommer närmare en krock än sådär! Hade en trevlig eftermiddag/kväll med Maddis!
För övrigt så är jag less på allt vad FTP och överföring heter! Och för andra övriga ska jag jobba på Stadium imorn. Så nu måste jag sova!

Just gonna stand there and watch me burn!


It´s ok.

Haft en tuff helg, så det var skönt med en måndag. Trodde aldrig jag skulle säga "skönt" och "måndag" i samma mening ^_^
Har varit på snabblunch med tjejgänget, varit på super-healing-behandling hos Johanna och jobbat-jobbat-jobbat.
Fick min klänning från Kina idag också, väntat i typ 4veckor. Så imorn blir det studion som gäller :) Måste ju testa den :) Nu ska jag käka litta frukt å kolla topmodel. Sen blire lite mer jobb och som avslutning , "Lite sällskap".
Ha en fin natt!



Jag vet inte riktigt vart jag är. Men det gör inget,för jag vet inte riktigt vart jag ska.


Höstpromenad.

Behövde rensa tankarna idag,så jag gav mig ut på en lååång höstpromenix i min nya varma mössa.
Njöt av frisk luft och konverserade med en anka som verkade väldigt väldigt ensam och ledsen.
SKÖN tur. Det blir fler sådana åt Joss!


.


Lek i paint.


Aj.

öööö....dönade upp klockan suddigt. Satte mig på tåget framför en käääring som var (har räknat på det här) 4 gånger så stor som mig. Hennes smalben var ungefär som mitt lår. Jobbigt det måste vara. Att behöva ta upp två platser på en pendel som är full. Jag blev ledsen. Inte för hennes skull utan för mäsnklighetens skull. Det kom nämnligen på två kääringar till och satte sig brevid mig. Den ena böjde sig fram och viskade till den andra, sen flinade dom å pekade på den storväxta damen. Grejen är den, att dessa fnitterlisor inte var några pinnar heller. Kan tänka mig att de också fått höra ett och annat och hur tänker man då?! Varför utsätter man någon för sånt? Do not get it!

Jobbat i Norrköping idag. Det sliter på min rygg. Tur det finns så sköna människor där som inte sliter nån stans:D
Efter jobb tog jag mig en Jossefine-runda på stan. Jag shoppade järnet. Ovanligt faktiskt:) Men idag kände jag verkligen för det! Himla nöjd med ALLT! Skulle egentligen klippa mig ,men drabbades av beslutsångest så det får vänta =)
Köpte en tatueringstidnig på väg hem och hittade himla snygga designer som jag ska spinna vidare på! Längtar!

Var hemma klockan 21.30. Helt slut! My back is killing me. =/


Självporträtt.


LoVe.



För fem år sedan

Jossis jag älskar dig.

För två år sedan

Jag tycker om dig Josefine.

Igår

Jag har inget emot dig.

Haha ;P


Tack!

Fick dessa lovliga strumpor av maddis:) tack!! Blidde jätteglad! Dom e varma och sköna. Fick två par. Ett par älgar och ett par lejon. Men jag tycker om båda lika mycket så jag tog en av varje :D Mycket uppskattad överraskning!
Sånt behöver man ibland.


.



Från dagen då jag fick alla mina "över-100" myggbett. Fotograf : Erik Sigvardsson.

Eftermiddagslur på v.41


Godis?Ja tack.

Fick ett trevligt spontanbesök av Maddis idag. Tjötade lite, glodde på tatueringar och slogs med katterna. Sen tog vi en tur på stan. Jag skulle köpa makeup remover men Maddis tipsade om babyolja. Ska bli spännande att testa!
Kul att ha vänner nära.

USCH! Jag måste bli av med mitt sockerberoende,men det är SVÅÅÅRT! Jag förstår dom som har svårt att sluta röka. Det e fasen jobbigt med beroende! Men det e ju så gott :( Jag överdriver inte om jag säger att jag käkar godis 6dagar i veckan! Illa! MYCKET illa. Så hur gör man då? Låser in saj i en källare utan socker? Finns det socker-plåster? Finns det avvänjningsklubbor?! Nä nu ska jag dränka mina sockerproblem i lite crisp-dumle. Mums!

Prrrrrr.

Vaknade av att jag trodde jag råkat joina nån slag mopedklubb. PrrrrrrPrrrrrr sa det i båda öronen. Kollade på klockan, greaaaat! fem över 4. Två pälsmössor satt och glodde på mig samtidigt som de trampade och gjorde mopedljud. "Hejhej" sa jag artigt.  "Hejhej" betyder antagligen , "kom och gosa det finns plats till aaaaalla" på pälsmössespråket. Lasse ville promt vara uppe i mitt ansikte å sulta,men då det inte var så behagligt höll jag ner honom och tillslut somnade vi om,alla tre.

Skulle precis hämta/lämna tvätt. GIVE ME BACK MY CLOTHES TACK! FATTAR inte varför folk ska sno mina kläder!?
Har blivit avstulen tre tröjor och en klänning nu =( Ska sätta upp mitt livs andra arga lapp! Befogat tycker jag! tråk!

För övrigt.

Ska faktiskt gå och lägga mig nu. Klockan är bara tjugotvå å en sexa ,men jag är trötter. Ska spela lite "cut the rope" å klia lite katt. För övrigt har jag förbannat ont i min rygg och mina axlar knakar som knäckeknak! =/ Inget roligt alls. Jag behöver en ryggknäckare! Har just mutat D att rensa avloppet i veckan. Jag hatar verkligen sånt. Klöks. Ni har väl sett "Skånefruar"? Vi är ju lite fina i kanten ju. Som muta fick jag dra till med tacopaj, så det blir det välle imorn då. Mästerkocken slår till igen alltså. Vem vet ,det kanske kommer bildbevis! Gnatt på er. Sov sött å stäng mun!

Var inte ledsen.



Var inte ledsen, det finns vackrare världar.
Var inte ledsen, du kommer få se dem alla.
Var inte ledsen vi ses i en vackrare värld.

Kan inte hjälpa.

Kan inte hjälpa att kameran går lös! Det kommer att gå över,jag lovar. Blunda alla pälsallergiker och husdjursälskar-hatare! ;)


Hiskeligt.

Det är HISKELIGT kallt här inne. Ett bortglömt ord som passare hiskeligt bra in i sammanhanget. Måste nog dra på ett par sockar snart. Dels för att det är kallt på golvet och dels för att mina tår ber om ett katt skydd.
Ja jag kanske ska förklara de två främlingarna i senaste inläggen. Den golvfärgade (beige) saken kom i torsdags. Han saknade namn fram till igår och nu heter han Archimedes. Den andra pälsbollen heter Lasse och är en helig birma. Han kom igår. MYCKET spännande var det att släppa ihop två katter som aldrig sett varandra innan. Blev en del ringdans först och Archimedes var väldigt PÅ stackars Lasse ,vars främsta beskyddare var Claes Ohlsson(papp-påse). Lite fräs från Lasses sida när Archi var för närgången,men fram åt kvällen funkade det riktigt bra. De blev trötta, Lasse somnade i soffan och Archi gled låååångsamt närmare för att slutligen somna i Lasses närhet.

Tror absolut att de kan bli bästa kompisar! (Det tror INTE Lasse). Mysigt med katt!

Är du ny eller!?



Respekt!

Pölsa.

Kokar korv. Inte vilken korv som helst,utan äkta röd pölsa! Vet inte om det är ett normalt beteende såhär en fredagskväll. Ska jämna ut knasigheterna senare genom att kolla film och käka chips! Tror filmen heter "The hole" . Vet inte riktigt vad den handlar om. Dennis erbjöd sig att förklara,men jag föredrar att ovetandet framför en förklaring som gör att jag inte vill glo!:) Nu e visst de röööe pööölsarna fäeöördega!

Mjuk.



Bästa bilden! :D Hallåååååå!



Mjuk, utan namn.

Batch.

Nu har jag suttit och batchat bilder i två dar känns det som. Helt fladdrig i hela huvudet! Men smidigt är det!
Sitter och väntar på att "Lite sällskap" ska börja. Ett favoritprogram. Tror jag ska käka en päronsplitt till det. Köpte hem en låda igår , för jag blidde så himla sugen på lådglass... jag menar is. Jopp...så är det ..jahaa.. jo..hao...nä om man skulle ta å batcha lite....

Käääss.

Mår inge vidare. Tryckt i mig ett mjölkchoklad till lunch. Det är inte anledningen ,men det hjälpte inte direkt ^_^.
Annars har jag varit sjukt effektiv idag. Jobbat hemifrån, med bilder och städat lägenheten i pauserna. Det dumma är att det inte syns att jag städat,eftersom jag rensat garderober och sånt crap. Men huvudsaken är att det KÄNNS bra :) Känns luftigare. Man behöver rensa ibland-! Hittade alldeles för mycket kläder som jag inte tänker ta på mig med. Tänker fota dom och tjäna mig en hacka :P

Jag såg världens bästa platsannons i tidningen idag! "Söker dig som brinner för surdegsbröd". Hey! Vem gör inte det?!

.


Söndagshittepå.

Jag blir aldrig nöjd numera. Oerhört frustrerande.


Ensam hemma.

Är ensam hemma i kväll. Finns så mycket man kan göra. Kan inte hjälpa att jag känner mig totalt handlingsförlamad. Vet faktiskt inte var jag ska bli av. Funderar på om det är bättre att vara ensam borta...

Tonight.

En skiss. Blir inte annat än skisser :P Men ibland behöver man skissa av sig ;),


Vad gör man en lördag?

Jo, man drar till Mjölby och köper glass! :P Testade den nya Mc Flurry Magnum Brownie. Äcklig. Nåt som var ännu äckigare: en BRUN ballong! Vill ha ett kalas med BARA bruna ballonger! COOOOL! Jag tog inte med den hem. Hatar när ballonger smäller och hade den smällt i bilen hade jag gjort något liknande.


Stackars kaniner.

Tycker riktigt synd om mina kaniner i mina drömmar. Dom är så smaaala och ledsna. Jag glömmer liksom att jag har dom. Glömmer att mata dom. Inatt var det hemskt. Jag önskade att den sista kaninen kunde försvinna. Ville inte ha fler kaniner eftersom jag kände mig som en dålig kaninägare. När jag skulle lämna den åt sitt öde öppnas en dold lucka i kaninburen och 43 st nykläckta kaniner hoppar på mig. Utsvultna.

Falsk identitet.

Gårkvällen spenderades framför tvn . Kollade IDOL och käkade Estrellas nya "proviant". Extra tjocka chips som gör att tuggorna tuggas extra högt och tvvolymen åker upp till det dubbla! Undrar varför man måste skriva på sånnadär "prova-på-rabatt-kuponger"? Får man bara testa en gång? Håller dom koll? För säkerhetsskull angavs falsk identitet!


Rita lite.

Idag är jag lite sjuk igen, det är tråkigt. Men jag ska göra som igår, låtsas. Tur jag inte ska göra något annat än att färdigställa bilder. Det är mitt jobbmåste.(Tur att man har roliga måsten;)) Utöver måstet, tänkte jag rita lite,för det är roligt .




RSS 2.0