Torleif - världens bästa inte-dansband!

Ikväll ska jag till Örebro och träffa James och Torleif. Det bästa av allt- Torleif ska följa med mig hem! Jag ska passa honom över jul! Har saknat honom! Ett år sen precis sen jag fick sälja honom. Hoppas han känner igen mig. Det gör han nog :)lite iallafall.
Idag tar jag tag i saker som tynger mig. Jag vill inte vara tung nu såhär innan jul. Det ska ju ner en massa julmat och så med ju!
Jag borde klippa mig. När man har lite hår måste man klippa sig oftare. Mycket dumt. Går omkring här med en liten fin samurajtoffs på skallen. Inte så vackert,men praktiskt! Ok, det är ingen anledning! Fashion before function! Skärpning.

Your love is beautiful.

Your love is beautiful.
I could easily wear it on a saturday night.
But will I ever?

När man är för trött för att sova ,borde man sova.

Varit på lite hemtrevligfest hos några jag inte känner. Eller ja,jag känner dom ju mer nu. Gick dit med Li och Kenny. Det var inte så långt att gå men jag hann frysa ihjäl för det. Mötte en nakenhund som var beklädd med en ful stickad tröja. Vi kollade på varandra med en förstående blick. Kläder hjälper inte!
Vi spelade julklappsspel. Ja,inte jag å hunden,utan dom andra på hemtrevnadskalaset. Jag "vann" en bakform. Sen spelade vi ett konstigt frågespel med kryptiska frågor som jag inte alls kunde svara vettigt på. Det var roligt.
Efter två glas vin ,en kakformsvinst ,en frågespelsförlust och en hempromenad har jag nu landat och måste säga att det var dumt gjort. Jag borde ta mig en macka,men det orks inte. Inte nu efter landningen.
Istället för att sätta mig vid datorn där det finns folk att störa borde jag söva mig själv med en film. Men jag känner mig onödigt social och inte alls filmsugen. Jag är absolut för trött för att sova. Jag borde sova.

Lyckat misslyckande.

Ibland är det svårt att uppnå det man verkligen vill. Då är det lätt att halka in på nåt jäddra sidospår bara för att få lyckas med något. Jag lyckades igår. Fast nu så här efteråt vet jag att det bara var ett lyckat misslyckande. Min vetskap gör mig dock inte klokare. Jag fortsätter på samma spår. För jag vet inget annat. Jag vill bara så gärna lyckas med något.

My playroom.


Det kommer mera...

Om du inte är redo att slåss för dig själv, slåss för någon annan.

Igår var jag på ett av de bästa träningspass någonsin. Var med fotbollslaget på boxningspass. Min luft tog slut. Inte för att jag inte orkade mer, utan för att allt kom ikapp mig. Tror boxning är fin terapi. Man behöver få slå ibland. Få ut alla aggressioner. Få klara av någonting och känna sig nöjd. Fick tillbaka känslan att vilja fortsätta även då man är klar. Lovely. Det var längesedan. Kommer ihåg när man sprungit ett lopp och känslan av att inte vara trött efteråt ,utan att fortsätta springa en runda till. Känna sig oslagbar. Mer sånt tack.

Tror jag ska köra en sväng.... i min.....bil?


iMac

Nybliven (läs efterbliven) Mac-ägare. Tog mod till mig och köpte en iMac. Den är vacker. Jag sitter mjukt i min nya loppisfåtölj och tittar på min nye vän. Jag vet inte hur man gör,men det har liksom ingen betydelse :D



Har även pimpat min gitarr! Den är numera glitterblå!:) I lööööv! Dock råkade jag måla den med icket-vattenfast-färg! MEN jag spelar ju ej när jag badar så.


Pepparcookies.



D kom över och vi bakade pepparkakor. Visst blidde dom fina ?!



Ok.... fel bild.


Loppisfynd.

Jag älskar loppis. Man hittar så mycket fint och så konstar det nästan ingenting alls! Har fyndat en fåtölj, 6st koppar med fat (alla olika, just the way I want it!) två LP som jag ska ha som tavlor och så en kruka. Fåtöljen står i ett hörn här i vardagsrummet. Jag vågar inte sitta i den. Jag är skeptisk, ty den är JÄTTEskön å ganska fin och kostade bara 80:-. Alltså måste det vara nåt fel på den. Det har säkert ätits lassagne i den! Ucsh å ve ,hemska tanke!!

Skulle åkt pulka idag men det e så himla svårt utan pulka! Det blir pepparkaksbak istället. Ska först städa ,tvätta och pilla klart med hemsida. Aaa, jag håller på med en ny. Det är dock frustrerande för jag vet inte vad jag ska ha med! Det får bli ett långtidsprojekt! Sånt e jag kass på! Vill vara klar nunununu!


Archimedes och Lasse .


Jag önskar.

Att allt löste sig. Att jag får komma i kapp. Att jag slipper ha ont i magen över saker. Att jag inte gör allt för många besvikna.

Man ska inte skämmas över sina drömmar. Eller?

Jag har tänkt. Har tusen millioner idéer om vad jag vill göra. Det är så jäddra påfrestande för mitt lilla huvud. :)
Problemet när man har så mycket man vill göra, är att man inte vet vart man ska lägga energin och istället inte gör ett skit. En av dom saker jag verkligen,verkligen skulle vilja göra, skäms jag nästan över att nämna. Det är dumt, man ska kunna stå för sina drömmar. Men en liten dum person sitter inne i mig och petar och gnäller "Vem tror du att du är?!" . Jag skulle vilja spela in en skiva. Jag vill syssla mer med musik. Jag vet bara inte hur man gör och jag kan inte göra det själv. Jag är för feg för att be folk om hjälp. Jag är rädd att dom ska tänka samma sak som den där lilla personen i mig. Jag önskar att jag kunde stå för min dröm. Ta tag i den och veta hur jag ska kämpa. För jag veet att om man inte gör nåt av det så händer ..inget.

Har ont i skallen. Jag önskar jag var enkel. Jag önskar att den lilla dumma personen som sitter och gnäller i mitt huvud ,var den enda...

KlappJakt

Sitter här med en ansiktsmask i ..ja - ansiktet... Mår MYCKET bättre idag! Tur det ,för idag ska D och jag ut på klappjakt!! Älskar att köpa julklappar! Speciellt om man hittar något som man vet att någon kommer bli glad för.
Ser fram emot julen. Det är inte så många dagar kvar nu.
Jag har 1,2,3......12st klappar att fixa.  Blir inte så mycket annat som får plats i resväskan ner till Skåne :)
En annan sak som kanske händer till jul är att jag kanske ska vara barnvakt....åt Torleif!!! :D Hoppas!!
För er som känner till Torleif som han i dansbandet,så kan jag lugna er med att det INTE är han. Jag hade en hund innan, som jag var tvungen att (för ca 1 år sedan) ge upp. Han bor nu i  Örebro hos en kille. Jag fick förfrågan om jag nu ville passa Torleif över julen eftersom nya ägaren ska till England. Ingen tvekan! Hoppas det blir av.

Nu vill masken av! Och sen måste jag försöka tygla frillan innan det bär av till Jönköping! Ha en fin vinterdag! Det ska jag ha!


När jag blir frisk ska jag åka pulka-tåg.

Jag har upptäckt ett dagis utanför mitt fönster. Dom åker pulka. Sådär i tåg ni vet. Jag kommer ihåg när jag INTE åkte pulkatåg. Jag var för feg. Ville inte slå mig. Idag hade jag velat åka! Jag är inte rädd för att slå mig längre. De piggar upp. Tack barn.

Känner mig lite bättre idag. Inte i badminton, inte i snöbollskrig,utan i halsen. Det är skönt . 6dagar sjuk räcker långt och väl!! Fått ställa in massa jobb som jag kommer få ta igen nästa vecka,men då ska jag vara på topp!!
Köpte ett ritblock idag så jag ska snart sätta mig och rita. Jättefint block äre, eller mer som en bok. Är trött på att glo på tv ,så det blir ett bra avbrott. Lånade även en ljudbok på biblan. Älskar att rita medan jag lyssnar på en bra berättarröst som läser en spännande historia. Lånade även en bok. En sån utan ljud. Med papper. Usch jag vet, konstigt! Ogillar böcker. Eller nej,det är inte sant, dom e fina och dom luktar gott och jag tycker om att dom finns. MEN jag kan inte läsa en hel bok och få ett sammanhang. Enbart för att mina tankar flaxar iväg på annat håll heela tiden. Jag lånade dock en bok som jag redan läst en gång. För läängesedan. Typ när jag gick i sexan :) Kommer ihåg att jag tyckte den var fantastisk. "Skuggan över stenbänken" med Maria Gripe. Det kanske inte är en vuxenbok,men jag ville återuppleva den. Andra böcker jag uppskattat är "Burkpojken" och "En katt är ingen huvudkudde" Det var innan jag började läsa böckernas slut INNAN jag valde bok. Efter det tappade jag intresset. 

Imorn ska jag och D åka till Jönköping om jag mår bra. Vi ska köpa julklappar, käka och gå på bio. Ska bli skojs. Filmen vi ska se heter "The next three days" Den ska vara spännande.




TACK för renen Linda! Like it alot!

Nu får det vara nog! NU.

Usch vad dåligt jag mår idag. Jag tycker inte om att klaga men kan tyvärr inget annat göra. Vaknade kl 5 imorse med ett groddjur i halsen. Neee,inte bokstavligen,men det gick verkligen inte att andas. Låg och inväntade julkalendern som började 07.15. Kvittar hur gammal jag är ,vill se , det hör till! Sen att jag brukar dissa nymoderniteterna efter andra avsnittet är en annan sak. Årets verkade dock helt ok och det varar ju bara i en kvart så man står ut. Det är ju julstämning.Gratis.

Försökte svälja lite frukost. Omöjligt. Försöker låta bli att svälja,men det är svårt. Svettas INUTI skallen och funderar på om jag har feber. Antagligen har jag det ,men jag har ingen termometer,så jag kan inte få det bekräftat. D kommer förbi med en senare. En såningadär jobbig temp som man måste ha UNDER tungan. Första gången la jag den PÅ tungan. Den talade om för mig att jag inte alls mådde så bra med mina 19,2 grader. 

Jag drömmer så hiskeligt ofränt när jag har svett och grodor i skallen. Bara läskiga drömmar och väldigt verkligt. BLir ju inte direkt bättre av att nån är och pillar i brevinkastet när man vaknar! Antagligen bara tidningen. Jag prenumererar inte.Tack iallafall. Uuuu,har så mycket att göra denna vecka som jag bara inte ...kan. Får hoppas på förståelde-

Innan jag slutar klaga vill jag bara tillägga AJ min nacke! Så, färdig....

RSS 2.0