Lite flax kanske?


Jag har funderat litta. Har funderat på hur jag ska tygla min rastlöshet. Jag vägrar ta valium så jag har försökt komma på substitut.
Jag tänkte kanske börja med en ny sport. GIVETVIS inte lägga ner fotbollen,utan utöka. De jag har i hövvet är Pistolskytte,bordtennis och brottning.
Tänkte att det kunde vara bra med en individuell sport i kombo till fotbollen. Men jag veeet inte . Det jag är inne på mest är brottning. Faktiskt. Men va fasen,det ser så trångt ut. Ska man ligga där i en klump å kramas med en främmande människa? Är det ok? Jag vill helst lära känna personen innan . Brottning borde kombineras med speed-dajtning. Men jag gillar brottningens underliggande budskap. Kanske inte många som känner till det ,men jag VET! : Om du är jäkligt förbannad- KRAMAS!
Himla sugen på att gå å titta på en träning iallafall. Tror jag skulle passa i trikåer och flax :P
Pistolskytte är med skojs,men va fasen det är ju ingen fysisk träning. Kan iochförsig behöva träna mig att blunda med ett öga. För det kan jag inte. Men det känns ändå inte som en giltlig anledning.
Bordtennis är KUL! Men dom såg så små/unga ut i den klubben. Jag vill inte förlora mot pysslingar!
We´ll see.

Me.


Everything has a price.


Söndagsmiddag.

Lagade finmiddag ikväll:) Eget recept. Alltså väldigt simpelt. Tar ca 45 min att laga och 7,5 min att äta. Mums!


Utflykt.

Idag har vi varit på söndagsutflykt. Inget märkfärdigt ,men en liten tripp iallafall. Jag fick bestämma ,så jag körde ut på landet. Hamnade på en massa små och konstiga vägar. Me like! Hade köpt med oss godis och stannade på "högan loft" på väg tillbaka.


Pimp my ride.

Igår körde vi till Linköping för att dölja felen på min bil. Vi körde efter talesättet "Det är inte utsidan som räknas-utan insidan".Köpte klädsel eftersom det var omöjligt att få bort all hundhår och för att det skulle se lite trevligare ut. Kom fram till att det var som att ta sin fula dotter till frisören och tro att det skulle hjälpa.
Nej då,men liiiite bättre blev det. Jag tyckte att jag hade lite svårt att trycka ner tramporna igår, och D tyckte inte att jag skulle kalla det för "trampor" eftersom det inte är någon trampebil.
Vi stannade på Mc Donalds . Gillar egentligen inte Mc Donalds mat så vidare värst. Men eftersom vi var på lördagsutflykt kändes det ok. Tills vi ätit klart. Alltid så! Att man blir så jäddra propp-äckel-mätt att man tänker "Aldrig mer!!" och sen nästa gång man kör förbi... "Ååååå Mc Donalds mat?"

När vi kom hem bestämde vi Kubb-dejt med D´s familj. Spelade några parti och slutade lagom tills regnet började falla. Kvällen var lugn. Kollade nån dålig film. Jag lämnade filmvisningen när det var en kvart kvar för jag pallade inte med allt meningslöst pangpang. Ganska skönt att Dolf Lundgren dödde efter 2/3 av filmen.

Hemska hemska natt.


Jag förstår inte. Men jag blir förbannad.

Nej jag fattar inte! Allt som luktar äckligt, tycker jag luktar hund. Men jag tycker att hund luktar gott. Hur går det ihop? AH ,det som är äckligt för tillfället är mina fotbollskläder. Luktar...hund. Eller hamstermat. Det är mest benskydden .Har ju tvättid imorn så får slänga in dom då. Fast jag är lite osäker på det där, får man tvätta hundar...jag menar hamstermat..jag menar BENSKYDD! i tvättmaskin?
Kul träning iallafall. Mycket "spring som en idiot" och det gillas.
Skulle egentligen kört till träningen idag,men va fasen ,jag vill inte ha nån i min bil när den e full av fluff! Försökte dammsuga den på Statoil,men deras dammsugare sög!.... Ber om ursäkt.

Jobbade i Norrköping innan idag. Stegade duktigt upp klockan 05.20, käkade frukost, dushade, jobbade lite med några bilder och tittade på "The Nanny". Hur pigg som helst. Förhållandevis pigg. Sen sätter man sig på tåget och blir som ett trögt bööös. Jag fattar inte. Är det den kollektiva luften?
På vägen hem från Norrköping,på tåget, satt ett fruntimmer bredvid mig och löste Sudoku. Eller , nja, "löste" känns väl lite väl strongt att saj. Hon FUSKADE! Hade ena näven vid facit längst bak i boken och smyyyygtittade hela tiden på svaren! Fast jag SÅG ,jag SÅG vad hon sysslade med! Satt och blidde smått förbannad! Vad är meningen att sitta å lösa Sudoku, om man bara ska skriva av!? Undrar om hon kände sig duktig den lilla fusktanten. Ah ,jag brukar inte bli förbannad , men nu var det ju ingen liiiten sak jag retade upp mig över. Och dessutom inhalerade jag kollektiv luft.

Har lite roliga saker på gång nu framöver. Imorn ska jag tillexempel äta pizza. Längre än så tycker jag inte att man behöver planera. Man ska inte stoppa skallen i ett fullt glas. Ögat mättas fortafre än en annan älg. Och så vidare.


Läcka.

Idag är en sorgelig dag. Jag vet inte varför men det känns så. Kanske har någon granne dött,eller så är kanske någon ledsen i huset mitt över. I don´t know.
Har papparsarbetat och spelat in lite musik idag. Försöker öva upp självförtroendet inför inspelningen vi ev ska göra i höst. Ser fram emot det jättemycket! Inspelningen alltså... och självförtroendet.

Idag har jag kört min bil för första gången på riktigt! Det kändes ballt :) " Det värsta som kan hända är att jag ska glömma att det är jag som kör. " Det gjorde jag inte. Det gick riktigt bra. Även då det känns lite ovant. Tog ju körkortet i februari och har inte kört sedan i mars . På något konstigt vis hade det bildats en pöl i facket under handskfacket. MASSOR med vatten. Tack vare min rivstart på parkeringen fick D känna på skvalpet. Jag tänker försöka håll hastigheterna nu i början iallafall. D tyckte jag kunde gasa mer,men jag förklarade att jag har faktiskt 100 år prövotid... Dom har visst ändrat det där. I dagsläget är det visst bara 1 år... Om dom som kör bakom tycker jag kör för lagligt får dom välle köra om! "Jag kan ju inte hjälpa att jag fick körkort!" ;P

Tog en tur in om på Coop och köpte tisdagsgodis. Nu blir det "Rena Rama Rolf", "Fångarna På Fortet" och "Time out". Följt av en nyinköpt Blurayfilm.

Måndagen den...dagen som kommer efter igår.

Imorse tyckte jag att jag kunde följa med till Örebro, så det gjorde jag. "En sån bil har jag"..."Nej,det är en mazda, du har en Opel."... "Men en sån bil har jag hemma"...."NEJ,det där är en FORD,du har en OPEL!" ... Jag pekade på alla röda bilar vi mötte som var små och röda och tyckte att vi hade något gemensamt. Så är det att var a idiot och ny bil-ägare.
Ganska segt att åka långt. Lyssnade på radio. D ville komma på en ny takt. Jag försökte. Men jag kom ej på någon ny ,utan utvecklade en radan existerande takt. Otakten. Höll även på att orsaka olycka. Utan att röra mig faktiskt. Lyssnade på låten "Bad romance". Satt och mes-sjöng och tänkte att nää Joss nu får du börja ta i lite mer. Lite mer kraft liksom. Så jag tog ton "WANT YOUR BAD ROMANCE" .Tänkte inte på att förvarna min förare utan skrek allt vad jag kunde rätt ut. "AJ! JÄVVLAR!" utbrast D. "Vadå aj!?" frustade jag. Han blev mest chockad och rädd och ledsen och det var det första ordet som dök upp. Jag sjöng tyst resten av resan....

När vi kom hem backade jag min bil. Sen körde jag framåt. Sen var dagens övning klar ;)
Gick hem, klädde av mig, klädde på mig igen när jag kom på att det inte var läggdags utan matchdags.
Åkte iväg till Vista och spelade. Fick spö med 3-1 men fasen ,bra match! Och rolig! Vill spela mer!
När jag kom hem , gick fram till porten, vände mig till vänster och skulle slå in portkoden , så hade NÅGON FLYTTAT PÅ VÅR KODPLATTA!!! NÅN JÄÄÄÄVEL HADE VARIT DÄR OCH FLYTTAT DEN!! Jag fick panik . Vände mig istället åt höger och såg att DÄR HADE DOM SATT DEN! Va fääään!? Bredvid porten ligger en restaurang. Dom som satt på uteserveringen kollade på mig frågande. Jag tyckte att restaurangen låg ovanligt nära. JAHA! HAR DOM FLYTTAT DEN MED!? Nej ,ty fröken förvirrad stod vid fel port. Funderade på om jag skulle låtsas gå in och komma ut och ställa till med nån "Jag har varit och hämtat en sak"-scen. Men jag sket i´t och gick hem istället.

Nu ska jag gå å lägga mig. För nu är det läggdags.



VetnivadVetnivad!?

:D Idag är det en stor dag! Jag eller ... inte STÖRRE än andra dagar i centimeter och så... men stor för mig :) Jag har köpt min första bil!! Det är en... en...RÖD bil. Fårgade D på vägen hem "Är det en Opel jag köpt?" Bra att veta ;) Tur D och Bosse var med! Hade inte klarat det själv! Jag min idiot blev ju tillochmed irriterad på att jag inte hittade den tredje dörren. Jo,för det stod så i annonsen "Tredörrars".
Köpte den av en tant som såg för dåligt för att kunna köra. Men hon såg att Bosse hade ett huvud och det...var ju bra. Jättesöt tant. Hon var mycket nöjd över att det fanns kassettbandspelare i bilen och tyckte nog det var sorgligt att sälja.

Gillar den massor, den är lite och halvful. Precis som jag - haha. D fick köra den hem. jag satt bredvid och studsade (inte pga dåliga stötdämpare) och sjöng "jag har köpt en bil,jag har köpt en bil"... "En bil som JAG får köra hem" påpekade D. Sant. Jag köper bil ,men kör inte själv:P Men det ska jag göra imorn! Spännande! Dessutom köpte jag, påväg hem, en wonderbum!Med doft "Ny bil".

Efter bilköpet gick jag till D´s morsa och gjorde lite smycken som jag ska ge bort imorn. Maddis kom över och det var riktigt trevligt hela kvällen ! Nu ska jag sova och drömma om Hans. Ja för han heter så...bilen.




Sessionen med Emma.


Tidig söndag.

Kl 07.45 ringde klockan. Haft modellfotografering med Emma idag, i Norrköping. Jätteroligt och bilderna blev bra:) Förhoppningsvis läggs det upp litta senare. Stannade en dam i Tranås på vägen hem och frågade om jag fick fota hennes hund för den var så himla söt där den satt i cykelkorgen. Det fick jag! Nu ska jag åka och titta på bil i Nässjö! Det blir nog köp idag skulle man kunna tro! Schipp!


This week.

Var hos Johanna på healing, fick ett jättefint smycke! Snällt!

Köpt ca 7 kg frukt! Så nu blir det fruktsallad varje kväll!

Hyrt två filmer på ICA. "Brothers"  6/10 . "Flickan från ovan" 8/10. See them!

Agerade fotomodell i Jönköping. Behöver jag saj att där fanns mygg? Jävvla djur! Nu såhär två dagar efter kan jag knappt gå ut för det kliar så förbannat och benen svullnar upp. Gick till apoteket och bad om nåt lindrande. Jag fick ett "Nej men lille vän!!" och en salva som skulle smetas på 2-3 ggr / dag. Jag smetade på hela tuben direkt . Aaaah.

 


.

Fotade två underbara familjer i afton. Hoppas på att lägga upp några bilder här sen:) Här e en på voffsingen. Tack för idag!


Sömn.

Efter att ha sovit 13 timmar i streck känner jag mig...trött. Det är väl så,antar jag, att man kommer över en tröskel där vissa timmar inte gör någon nytta. Det känns som jag gått över två sådana trösklar och ramlat på en tredje.

Idag har jag mest en massa tråk-pappersarbete och tråk-städ framför mig. (Kanske därför jag RÅKADE sova länge?)
Ikväll däremot händer det bra saker! Höstens första seriematch! Vet inte vem vi möter,eller när! Men skoj skare bli!
En liten mört viskade i mitt öra och sa att det ska bli regn. Dom känner sånt på sig, mörtar. Men det gör inte så mycket . Fotboll är kul i alla väder. Mörtar med.

I natt drömde jag att jag kastade ner en truck i ett hål. Det var en fin truck. Det VAR en fin truck.Jag fick betala dyrt för det.




Från:  http://myplayroom.blogg.se/2010/august/i-love-to-play.html

Pink butterflies.


Still crusing.


Crusing.

Crusing i "stan". Vi var på plats.

 

I´ve been replaced! His new love : Iphone 4.

Hej på mej!

En favorit ;D

Vi reste tillbaka i tiden.

Käkade buffé på Statt. Mums och mätt.

50-tals musik på flak!

Korvkioskängel.


Misunderstanding.

Skrev en låt. Spelade in en test.

Judge Joss.

Det är lätt att förväxla bananflugor med närliggande arter som köttfärslimpeflugor och korvflugor. Dock är straffet, , för intrång i mitt kök oberoende flugart, 47 min arrest i min fotbollssko. Ja,det är samma som dödsstraff.
Jag älskar att ha det rent. HATAR dock att städa. Det blir en dum krock. Moppar är nog det äckligaste som finns...förutom lassagne. Men när det är som jobbigast gäller det att täppa till höger näsborre,fnysa ut diverse korvflugor och dyka ner i skiten. Resultatet är befriande! (För alla utom arrestflugorna)

Rastlös.

Igår hade jag en dååålig dag. Jag överraskade D med kladdkaka,bär och skumpa. Det blev mycket över. Han undrade vad vi firade. Jag hade inget bra svar.
Hade fruktansvärt trist på kvällen. Var i desperat behov av att leka med någon, men det fanns ingen att leka med kl 22 på kvällen. Så jag fick leka själv. För att få ut lite aggressioner ,frustration och energi ,slog jag även några slag i en kudde. Det hjälpte inte så vidare värst. Energin var kvar. Tror jag hade blivit en bra boxare. Slår ganska hårt när jag är rastlös. Fast jag tycker inte om att slå på folk. Jag hade blitt en bra kudd-boxare. Dumt att man blir rastlös när man har ...rast.

Idag är jag lika rastlös. Jag städar,lyssnar på musik, dansar omkring och välter saker, spelar gitarr, tränar,pillar med bilder, viker tvätt... Funderade ett tag på att cykla till fotbollsträningen ikväll. Det hade gått åt energi till det. Kom på att jag inte har nån cykel. Sånt gör det hela besvärligt. Får hitta på nåt annat. Skulle behöva städa i studion,men där är så stökigt så det törs jag inte. Känner för att dra iväg nånstans. Hitta på nåt knas och roligt. Var gör man det? Och hur?

krax.


I love to play.

Fick förgylla min tisdagskväll med litta foto. Jag måste få leka av mig lite ibland.(kommer fler snart). Det är bara så. Nu ska jag försöka bli trött och sova. Tråkigt. See ya!


Slö.

Igår gjorde jag ingenting vettigt. Idag gör jag ingenting vettigt. Kom hem från träningsläger i söndags och är nog rätt slö efter det. Massa kul var det! Fyra träningspass och fotbollsgolf. Det var bland det roligaste! Typ som vanlig golf ,fast nån har tappat massa saker på banan och grävt hål som är i vägen! Jag skulle kunnat gå 3 rundor trots att det tog nästan två timmar. Så kul vare! Världens kuligaste läger ,med härliga fotbollsbrudar, bra tränare och duktiga diskpojkar!
Det är jobb imorgon så jag passar på att fortsätta slöa dagen ut. Ska springa ner på systemet och köpa nåt slags bubbel som kan förtäras till kladdkaka och blåbär!:)
Har beställt fusk till på fredag. Ska bli kuligt. Längesedan jag hade långt hår. Tycker om förändring och ser inget fel i det.


Close your "cardoor".

Skrev en låt. Spelade in en test. Det blir bara "tester" hela tiden. Vill göra något "riktigt" någon gång. Störigt :)

 


Vad har dom köpt dig med?!

Idag har jag jobbat i Norrköping. Efter jobb bestämde jag mig för att missa tre-tåget. Det lyckades.
Jag gick till närmaste frisör och frågade efter drop-in-tid. Fanns en kl 16.15. PAX! Skuttade upp på stan medan jag väntade. Skulle hitta en .... (sminknamn) men jag visste inte vad ..... hette ,så jag bad efter något att kladda på hyn. Hon sa att det hette "...." . Jag berättade för henne att jag var man tills för två veckor sedan och att jag är lite ny på denna fronten. Därför kan jag inte vad allt kladde-på-kladd heter. Köpte även Kängurushampoo + balsam. Haft Hästshampo innan ,men nu var det slut,så nu fick jag ju testa ett annat djur.

Blev stoppad av en "Vi hjälper människor i fattiga länder"-man på väg till frisören. Jag hade jättebråttom och sa att jag redan stödde de fjorton andra sånnadär organisationer . Han tyckte jag var en ängel. Jag kände mig som satan him self :P Det stämmer ju inte till antalet,men jag skänker faktiskt rätt ofta. :)
Hos frisören fick jag frågan "Hur ska vi klippa?" Mitt svar: Hjälp. Förklarade och hon verkade fatta. Vi pratade om hårförlängning och clip och sånt. Jag är sugen på att göra en helförlängning igen,men använder bara clip´s just nu. Hon sa att det var smidigt med clip´s efter som man kan ta av och tvätta. "Ah,som med löständer ungefär" sa jag. "Usch!" sa hon "Vad äckligt!". :D
Vi klippte lugg och lite så och det blidde ok. Ska spara till förlängning . Får bli till hösten.

Jag bestämde mig för att INTE missa 17-tåget. Jag misslyckades. Gick till stationen och köpte en baguett. Satte mig utanför stationshuset,brevid en kääring som undrade om jag kunde ge henne två cigg. Jag svarade att jag inte röker. Dålig anledning egentligen, för om jag inte röker kunde hon ju lika gärna få mina cigg. men jag hade inga. Tanten undrade då om jag kunde ge henne mellan 10- 50 kr. Jag hade inga kontanter. Kääringen började prata med sig själv. Eller... jag tror nog inte att hon gjorde det, hon pratade med någon som bor inne i hennes huvud. "Vad har dom köpt dig med!? vettsinnevanvettes sjuka helvet, vad har dom köpt dig med?! Har du inte slitit häcken av dig tillräckligt? Vad har dina sinnessjuka jävla svin köpt dig med?! Ännu mer vansinnesvett! Nej jag är inte du, du är du. Sluta slita häcken av dig för valnötstasken. Vad i helvete har dom köpte dig med frågar jag!" Denna monolog loopades hela timmen jag satt brevid. Mitt i allt kom en tjej fram till mig och frågade om jag hade en extra hårsnodd för hon hade spillt läsk i sin kaluffs och behövde slänga ihop det. Jag donerade en. Så se, jag skänker visst;)

Dennis ringde. Han frågade vad jag gjorde. "Matar kråkorna" svarade jag. Det skrek till i bakgrunden. Dennis undrade vad det var. "Kråkorna" svarade jag. "Så låter inte kråkor" tyckte han. "Joho. Med baguett i halsen". 
Åkte tåget hem kl 18. Jag tänkte sova,men satt så skönt så det kändes dumt att somna och inte känna av det. 

Say you will.

Don´t say you´ll die for me. Just say you´ll live for me.

Fotomontage.


Fick äran att göra en födelsedagspresent :)


Uteliggare-snigel.

Jag målar en "uteliggar-snigel" . SA till Dennis att jag tyckte lite synd om snigeln. Dennis sa att det var mitt fel. "Måla dit ett hus! Det är ju ditt fel att han är hemlös!" Men jag föredrar att tycka synd om den. Jag är inte gud ,som bara kan måla dit hus. Vissa problem måste sniglarna själv lösa.


                                       


Speldjävulen är här!

Efter att Dennis farsa vunnit en tv på siten bidson.com är det som att något slagit slint hemma i vår lya. Jag tror han förde in speldjävulen i vårt hem och han vill inte ge med sig ;) 
Dennis och jag satt uppe till ett i natt och spelade på diverse olika spelsiter. Det var faktiskt väldigt mysigt och vi fastnade speciellt framför ett spel där man skulle leta upp uppskrivna saker i en bild. Vi satt där å letade tills våra ögon inte kunde skilja kameler från strutsar.

Idag har vi bara spelat bort 12,50 :P Men hey, kvällen är ung. Skulle egentligen följt med Dennis morsa till Skänningemarknad,men när jag skulle gå till henne så öppnade sig himlen och gud straffade mig för att jag lyssnat på mr speldjävul en hel natt!:P Jag var genomblöt när jag kom fram och det blev inget åka av! Vi bestämde att det får bli marknad imorgon istället:) Hoppas på att Dennis syster Maddis ska bli frisk så att hon också kan följa med!
Tre fruntimmer på marknad hade varit lajbans!
Direkt när jag kommit hem började solen lysa igen! Jag såg det som ett tecken att det inte varit gud som dränkt mig ,utan speldjävulen som lockade hem mig till min lilla spelhåla! Men you know what? I´m not letting him win !:) Fick byta kläder,eftersom mina "yay-vi-ska-gå-på-marknad-kläder" var dyblöta och ächkliga! Har köpt en såndär mysig dress på Bikbok som är så himla skön att skutta i vid sånna här tillfällen. man liknar en liten hiphopkanin:)
Nu ska jag ut och njuta i solen och posta min deklaration! Wihooo! Första gången jag tyckte det var LÄTT! Antagligen har jag gjort massa fel :P Men fort gick det!



 

 


Go Kväll.


Hemma.

Favvotavla från IKEA.


The last day.

Ah inte så farligt som det låter. Men imorn börjar en låång pendlarvecka till Norrköping. Ska försöka komma på nåt vettigt att lägga tågtiden på!

Igår var jag och Dennis med i "Picknick och pop" i Mjölby. Spelade två låtar ,en egen och en cover. Vid soundcheck kände jag mig musiker-blåst :P Killen som skötte ljudet fårgade mig " Vill du höra ack i din låda?" öööööh? Jag var tvungen att pressa fram ett "Sorry?" Han översatte.." Vill du höra gitarren i din högtalare?" :D Såå ja, sånna ord fattar hon!
Som vanligt är jag så jäkla nervös inför en sånhär grej,eftersom jag inte gör det så ofta, så efter uppträdandet blev jag helt groggy av att alla spänningar släppte! Kunde inte stanna sålänge som jag ville. Störigt,men hade trevligt den stund vi var där iallafall! Varje gång jag går ner från en scen tänker jag "Doh! Jag kan bättre än sådär!Hoppas det inte var sista gången!" :) Tack för att ni kom å kollade!:)

Steg upp kl halv6 i morse för att min mage kved "Muuuuuussli!" Käkade frukost framför en såsig, romantiskt film. Somnade i soffan till "bortklippta scener" och vaknade igen vid 10 av att Dennis vaknat. Ah och sedan dess har jag gjort: inget. Känner mig så slö idag. Ska springa bort till Johanna sen på ryggradsträning , that´s it. Kanske blir lite annan träning med ioförsig. Har varit hyfsat duktig på det under semestern. Kan vara för att det gått så många "bra" program på MTV . Älskar att träna när jag glor på tävä.

Funderar på om jag ska smaka kattmaten idag. Jag köpte ju en kattmatsburk i Linköping för ett par veckor sen, av nån anledning. Nej,jag har ingen katt. Men jag råkar vara en förvirrad filur. Man vet ju aldrig,en dag kanske man skaffar katt och va fasen,då måste ju den ha mat!

Majou.

RSS 2.0