Pimp my ride.

Igår körde vi till Linköping för att dölja felen på min bil. Vi körde efter talesättet "Det är inte utsidan som räknas-utan insidan".Köpte klädsel eftersom det var omöjligt att få bort all hundhår och för att det skulle se lite trevligare ut. Kom fram till att det var som att ta sin fula dotter till frisören och tro att det skulle hjälpa.
Nej då,men liiiite bättre blev det. Jag tyckte att jag hade lite svårt att trycka ner tramporna igår, och D tyckte inte att jag skulle kalla det för "trampor" eftersom det inte är någon trampebil.
Vi stannade på Mc Donalds . Gillar egentligen inte Mc Donalds mat så vidare värst. Men eftersom vi var på lördagsutflykt kändes det ok. Tills vi ätit klart. Alltid så! Att man blir så jäddra propp-äckel-mätt att man tänker "Aldrig mer!!" och sen nästa gång man kör förbi... "Ååååå Mc Donalds mat?"

När vi kom hem bestämde vi Kubb-dejt med D´s familj. Spelade några parti och slutade lagom tills regnet började falla. Kvällen var lugn. Kollade nån dålig film. Jag lämnade filmvisningen när det var en kvart kvar för jag pallade inte med allt meningslöst pangpang. Ganska skönt att Dolf Lundgren dödde efter 2/3 av filmen.

Hemska hemska natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0