VI KOMMER SÅ FORT VI KAN!

Igår var en bra dag. Målade radio, tränade,färgade håret och sen tog jag följe med töserna hem till Carin. Rolig förfest och en kul utekväll i parken. Vid midnatt gick dock brandlarmet och det blev ett litet avbrott. Inte kul när de tänder lamporna mitt i natten. Hände inte med på efterfest utan gick hem direkt. Var så sugen på flöööt! Jag åt en banan. Det var allt jag hade i lättuggat format.
Stegade upp rätt så tidigt idag. 9 är lagom tidigt om man somnat vid 3. Hann städa lite innan mina pizzapolare kom på besök. 5 pers fyller ut mitt rum väldigt bra. Det funkade fint om man satt på golvet och hade en klaffstol som bord :P Jag fick ringa och beställa. Blidde lite nervös. Med rätta. Jag hör aldrig vad pizzagubbarna säger och dom hör aldrig vad jag säger! Det är ett virrvarr av missförstånd och underliggande aggressioner som bubblar fram i båda ändar av luren. Men det löste sig...efter att han fattat att jag INTE heter Furesson ,utan Thuresson. "F som i Fredrik?" , "Nej, T som i Tredrik". Han meddelade att "Viigl gnögeiohg"... jag bara "VA?!"..."VI KOMMER SÅ FORT VI KAN!". Aha vad bra.
Det dröjde dock rätt så länge tyckte jag. Tillslut kom han. Vi pratade inte med varandra. Jasmin skötte snacket. Bra det. På kvittot stod det H.upp Turesson. Jag heter inte Hupp!
Handboll och pizza med goa töser. Inte fel!
Funderar på att gå till gymmet nu. Det hade varit...kul? Nej, men bra. Jo så får det bli. Och kanske att man tar turen om ICA på vägen hem.... och köper godis. Bra plan!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0