Ovanlig tisdag.

Började dagen med att ringa till vårdcentralen. En datorröst sa åt mig att lämna nummerså dom kunde ringa upp mig. Jag löd. "Vi ringer upp dig omkring- 09.55. Lägg på luren" Segt . Över en timmes väntetid. Ca 10.20 ringde dom upp och gav mig  en tid vid 14. Jag tyckte det var sent. Fick en tid kl 11.40 istället. Åt en väldigt långsam frukost och  slängde på mig ett par mjukisbyxor så jag skulle slippa ta av mig och bara kunde kavla upp byxbenet. Dennis var snäll och körde mig. Jag grimaserade så dant när jag kopplade(ont!) så det var nog bäst! Anlände till vårdcentralen på utsatt tid ,pröjsade 150:- i receptionen och tog sedan hissen upp en våning. Satt och väntade en stund och blev ,efter den stunden, uppropad av en sköterska. Hon pinnade på i en väldig fart och jag hade svårt att hänga med på mitt skadade knä. Hon läste journalen samtidigt och saktade ner när hon läst sig till att jag var litta halt ;) Fick slå mig ner på en brits i ett annat rum och vänta där några minuter innan doktorn kom. "Du kan ta av dig byxorna sålänge" sa han. Ha!Jag var förberedd tyckte jag och började kavla upp byxbenet ända upp i armhålan. "Nej det är bättre om du tar av dom" blev jag tillrättavisad. Va fäään ,så mycket för att man tog mjukisböjsor på saj! Tyckte det var en något onödig strip men det e klart ,någon löneförmån ska dom välle ha. Efter ca 3 minuter konstaterade han att det inte var någon fara och att jag kanske hade någon blödning på någon led eller nerv eller vad han sa. Om det inte blev bättre inom 2 veckor så kunde jag få komma tillbaka. Han sa även att det var svårt att säga med knäskador. "Speciellt efter 3 minuters-titt" tänkte jag. Bra timpenning iallafall. Nästa gång ska jag passa på att ta upp alla mina andra krämpor så jag får litta valuta för pengarna;) Ska ju dit den 27e ,för min mage, tills dess får jag ha skrivit en lista!
Tog hissen ner igen. Vi väntade på ett pensionärspar som också skulle ner ,men dom gav oss ett "Nej tack vi tar trapporna" Det kändes OERHÖRT fel att åka hiss när det gamla paret gick! :D
Hade beställt klipptid tills idag och hade redan bokat om den en gång så passade på att hinna med den. Blidde nöjd. På god väg till min mål-frisyr. Vi jobbar på´t. Min frisör och jag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0